ben napsam dışarda mı atlasamBen dun gece hol de atladim vicit vicit
Hımmm bizde lamba yok. Çıkar lambayl ne gerek varsize daha neler yaptırıciiimmmm
evet diğer arada kahveyle olur bak
kız benim çocuğum yok ama lambayla savaşıyorum
Hımmm bizde lamba yok. Çıkar lambayl ne gerek var
Özelli le regli döneminde kendini yıpratma canim sonuçta yine devam edeceksin ip atlamakta zor oluyor regli zamanı. Ben bir ara dk tutuyordum.1 dk atlayıp 30 sn dinlenirdim.cok etkili ip atlamakkızlar şey sorucam
ben bugün antreman yapcam ama malum benim antremanlar çok yoruyor, ve haftanın son antremanı yani yarın off günüm normalde ve akşam düğün var, bi de çarşamba atladığım shoulder arms programım var, ben diyorum ki, bugün sadece 300 ip atlasam,çok yorulmak istemiyorum bi de regl olcam şuan kasıklar fena halde, yapabilirsem antremanı yarına atayım en olmadı yapamadığım programları program bitimine eklerim ,sizce de mantıklı mı?
çünkü antremanları takvime yazdım yaptıklarımı işaretliyorum
aynen zaten regl olunca 3 gün yapmıyorum bişey çok sancım oluyorÖzelli le regli döneminde kendini yıpratma canim sonuçta yine devam edeceksin ip atlamakta zor oluyor regli zamanı. Ben bir ara dk tutuyordum.1 dk atlayıp 30 sn dinlenirdim.cok etkili ip atlamak
Cumaya kadar odem atmis olursun ne guzel benim tam tartiya denk geliyoraynen zaten regl olunca 3 gün yapmıyorum bişey çok sancım oluyor
şuan regl değilim ama oldum olucam :S karnım kocaman oldu
Mahvoluruz sonra meyvelerini yerizSuper! Birlikte mahvoluruz o zaman.
insulin direncimin olduğunu söyleyen bir doktor bana muz, şeftali ve kayısıdan da uzak durmamı söylemişti.Ben ara olarak 1 avuc leblebi ve 2 kuru kayisi 1 kuru incir yapsam nasıl olur kızlar?pofu Summer-girl Samsonn
ayy inşallaahhh olur da biter cumaya kadar, senin daha fena :SCumaya kadar odem atmis olursun ne guzel benim tam tartiya denk geliyor
afiyet olsun tatlımBu da benim 11 de yaptığım kahvaltı.
2 yumurta, mozerella, yulaf kepeği ve baharat var. Az da karbonat kattım, börek gibi kabardı. Resimde belli olmuyor. Eki Görüntüle 2249434
yedikçe yiyesi geliyor insanın. O yüzden ara öğünler aslında çok mantıklı değil. Aromalı, ya da bitkisel çaylar iç. Ev yapımı ayran da çok tok tutar.ayy inşallaahhh olur da biter cumaya kadar, senin daha fena :S
afiyet olsun tatlım
ay ben sürekli açım bugün :S:S
Katiliyorum canim bende de aynisi var ara ogun yapmiyorum o yuzden aksam 4.30 5 gibi yemeyi bitiryorum 11-12de ancak karnim guruldamaya basliyoryedikçe yiyesi geliyor insanın. O yüzden ara öğünler aslında çok mantıklı değil. Aromalı, ya da bitkisel çaylar iç. Ev yapımı ayran da çok tok tutar.
Çok nefis duruyor afiyet olsun canimBu da benim 11 de yaptığım kahvaltı.
2 yumurta, mozerella, yulaf kepeği ve baharat var. Az da karbonat kattım, börek gibi kabardı. Resimde belli olmuyor. Eki Görüntüle 2249434
Aynen oyle . Ara öğünü yapıp yapmamak arasındayım bende.yedikçe yiyesi geliyor insanın. O yüzden ara öğünler aslında çok mantıklı değil. Aromalı, ya da bitkisel çaylar iç. Ev yapımı ayran da çok tok tutar.
en güzeli..zaten min 4 saat aç kaldıktan sonra yağ yakmaya başlıyor vücut. 2 öğün yapıyorsan değişimi çok hızlı farkedeceksin. Çiğ sağlıklı yağlardan asla korkma. Sabah kahvaltına dahil et derim.Katiliyorum canim bende de aynisi var ara ogun yapmiyorum o yuzden aksam 4.30 5 gibi yemeyi bitiryorum 11-12de ancak karnim guruldamaya basliyor
düşün en son dün 16 da yedim, sabah 11 e kadar acıkmadım bile...ama atıştırsam, sürekli kan şekeri bi çıkıyor, bi iniyor...bu da insanda yeniden yalancı bir açlık hissi uyandırıyor. Yumurta, çiğ sebzeler, çiğ yağlar = uzun süreli toklukÇok nefis duruyor afiyet olsun canim
Aynen oyle . Ara öğünü yapıp yapmamak arasındayım bende.
saatlere yeniden dikkat ettim, resmen aynı şeyi demişimKatiliyorum canim bende de aynisi var ara ogun yapmiyorum o yuzden aksam 4.30 5 gibi yemeyi bitiryorum 11-12de ancak karnim guruldamaya basliyor
saatlere yeniden dikkat ettim, resmen aynı şeyi demişimsenin tekrarın oldu
Mahvoluruz sonra meyvelerini yeriz
Ara öğünü yapmiyim, 2 öğün deniyeyim o zaman benndüşün en son dün 16 da yedim, sabah 11 e kadar acıkmadım bile...ama atıştırsam, sürekli kan şekeri bi çıkıyor, bi iniyor...bu da insanda yeniden yalancı bir açlık hissi uyandırıyor. Yumurta, çiğ sebzeler, çiğ yağlar = uzun süreli tokluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?