• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Gunaydin kizlar ☺

Muhtesem programin 3. gununu gormus durumdayiz. Grubun motivasyonu super. Masallah diyelim. 🙇

Kahvaltimi yaptim. Yaptigim agir spordan dolayi vucudum tam bir enkaz, oturunca destek almadan kalkamiyorum, o derece kotuyum ama bu demek degildir ki bugun spor yapmayacagim. Surunsem de aksatmayacagim. ☺

Simdilik her sey cok iyi gidiyor. Bu sekilde devam... 😎
Gunaydinn😊😊Ebru karaduman mi yapıyorsun? Ben de mi baslasamm ya

Ara öğn kakaolu süt hurma gün kurusu çiğ kaju

Eklentiler

• 53E34F6B-3D3C-40C9-BF21-BD5984CC9391.jpeg
    53E34F6B-3D3C-40C9-BF21-BD5984CC9391.jpeg
    112,5 KB · Görüntüleme: 26
Gunaydin kizlar ☺

Muhtesem programin 3. gununu gormus durumdayiz. Grubun motivasyonu super. Masallah diyelim. 🙇

Kahvaltimi yaptim. Yaptigim agir spordan dolayi vucudum tam bir enkaz, oturunca destek almadan kalkamiyorum, o derece kotuyum ama bu demek degildir ki bugun spor yapmayacagim. Surunsem de aksatmayacagim. ☺

Simdilik her sey cok iyi gidiyor. Bu sekilde devam... 😎
wwwuhuu en sevdiğim acııı işte o :D yataktan kalkamamak oturamamamk :D beim hala ağrıyo :D
Kuzum bence sen bugün 300 ipini atla. Akşama zaten düğün var pertin çıkmasın. Yarın da off günün ama bence tam gün gibi spor yapma yine de. Yarın hafif birşey mesela yürüyüş yapmak yeterli diye düşünüyorum ben
antreman programım var cnm 90 günlük, 2. haftasını bitirdim , düzenli yapmam lazım, normalde pazarları yoga yapıyordum ama bu hafta olmuycak işte
yürüyüş pek yapmam sanmıyorum, sıkılıyorum :D

wwwuhuu en sevdiğim acııı işte o :KK70: yataktan kalkamamak oturamamamk :KK70: beim hala ağrıyo :KK70:
antreman programım var cnm 90 günlük, 2. haftasını bitirdim , düzenli yapmam lazım, normalde pazarları yoga yapıyordum ama bu hafta olmuycak işte
yürüyüş pek yapmam sanmıyorum, sıkılıyorum :KK70:
Bilemedim o zaman bugünün pgramini yarın yapsan olmaz mi

Dünkü menümü yazayim
Sabah 9.30 Şekersiz türk kahvesi
Ara ogun 11.00 Yeşil çay 1 kepekli galeta
Öğle 12.30 Izgara tavuk Ayran domates salatalik 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara ogun 17.30 Şekersiz nescafe 5-6 adet beyaz leblebı
Aksam bisey yemek istemedim sadece salatalik meyve ve yogurt yedim ama kayınpederim memleketten dut pestili getirmis sekersiz çayla 1 parca ondan yedim
Menun super canim tebrik ederim meyveyi daha erken saatte yesen daha guzel olurdu sadece
Dün arkadaşa gittim evde değildim akşam da çocukları yıka falan gelemedim. Ama kaçamak yok asayiş berkemal :cool:
Ooo kimler gelmis hem de kacamaksiz 😲😲😂
O zaman zıp zıp zamanı :spor:
ben daha kahvalti yapmadim sen zip zipa baslamissin ya benin esim olmadığı gunler gunduz nasil atlayacagim bilmiyorum.sadece aksam cok olanlari nail bitircem
Afiyet olsun ama akşam meyve yeme bnce daha çok acıkırsın
Beni de cok aciktiriyor meyve gunduz yesem bile
pofu pofu sessiz sessiz bizi gecmiss 😲😲😆
kızlar şey sorucam
ben bugün antreman yapcam ama malum benim antremanlar çok yoruyor, ve haftanın son antremanı yani yarın off günüm normalde ve akşam düğün var, bi de çarşamba atladığım shoulder arms programım var, ben diyorum ki, bugün sadece 300 ip atlasam,çok yorulmak istemiyorum bi de regl olcam şuan kasıklar fena halde, yapabilirsem antremanı yarına atayım en olmadı yapamadığım programları program bitimine eklerim ,sizce de mantıklı mı?
çünkü antremanları takvime yazdım yaptıklarımı işaretliyorum
ip atla sadece kasma o kadar kendini zaten duzenli yapiyorsun bugunluk boyle olsun aksam zaten yorulacaksin
Ara öğn kakaolu süt hurma gün kurusu çiğ kaju
kahvalti yapmadim diyorum ip atladin bi de ara yaptin pofu bisi demiyorum sana 😂

Menun super canim tebrik ederim meyveyi daha erken saatte yesen daha guzel olurdu sadece

ben daha kahvalti yapmadim sen zip zipa baslamissin ya benin esim olmadığı gunler gunduz nasil atlayacagim bilmiyorum.sadece aksam cok olanlari nail bitircem

ip atla sadece kasma o kadar kendini zaten duzenli yapiyorsun bugunluk boyle olsun aksam zaten yorulacaksin
kahvalti yapmadim diyorum ip atladin bi de ara yaptin pofu bisi demiyorum sana 😂
Ben ara olarak 1 avuc leblebi ve 2 kuru kayisi 1 kuru incir yapsam nasıl olur kızlar? pofu pofu Summer-girl Summer-girl Samsonn Samsonn

Benim mayısin 15 ine kadar leslie programım var deftere yazdım onu düzenli yapicam, incelme göreyim sonra da şu dideme başlarım zaten 21 gün bizim 21 hazirana kadar boş durmam ben 😁😁
evet benim program bizim şekersizden 1 hafta önce bitecek :D zaten başka şeye gerek kalmıyo bu adam bni öldürüyor :D

:D kız sabahın köründe kalktım ben :D derdim neyse
evet he sessiz sedasız bizi geçiyomuş hihi :D neyse biz ona yetişiriz :D
Ben ara olarak 1 avuc leblebi ve 2 kuru kayisi 1 kuru incir yapsam nasıl olur kızlar? pofu pofu Summer-girl Summer-girl Samsonn Samsonn
1 avuç leblebi 2 kuru kayısı olur
1 incir fazla gelir cnm
1 incir hakkını diğer öğüne sakla bence

Ben atlarken çocuklar bana baktı. 2,5 yaşında olan ara ara önüme geçti kenara çektim yılmadan bitirdim :D
Ya benimki ipi gorse zaten bana birakmaz atlarken de tehlikeli degil mi ya birden gelse ustune tam cevirirken 😲

Back