- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
GunaydinnGunaydin kizlar ☺
Muhtesem programin 3. gununu gormus durumdayiz. Grubun motivasyonu super. Masallah diyelim.
Kahvaltimi yaptim. Yaptigim agir spordan dolayi vucudum tam bir enkaz, oturunca destek almadan kalkamiyorum, o derece kotuyum ama bu demek degildir ki bugun spor yapmayacagim. Surunsem de aksatmayacagim. ☺
Simdilik her sey cok iyi gidiyor. Bu sekilde devam...
Ben 30 dedim ama, sonra ara verilir yeniden bir 30 gün arınma yapılırdı. O 90 diyen hain kim, bana bulun onu getiriinn
GunaydinnEbru karaduman mi yapıyorsun? Ben de mi baslasamm ya
wwwuhuu en sevdiğim acııı işte oGunaydin kizlar ☺
Muhtesem programin 3. gununu gormus durumdayiz. Grubun motivasyonu super. Masallah diyelim.
Kahvaltimi yaptim. Yaptigim agir spordan dolayi vucudum tam bir enkaz, oturunca destek almadan kalkamiyorum, o derece kotuyum ama bu demek degildir ki bugun spor yapmayacagim. Surunsem de aksatmayacagim. ☺
Simdilik her sey cok iyi gidiyor. Bu sekilde devam...
antreman programım var cnm 90 günlük, 2. haftasını bitirdim , düzenli yapmam lazım, normalde pazarları yoga yapıyordum ama bu hafta olmuycak işteKuzum bence sen bugün 300 ipini atla. Akşama zaten düğün var pertin çıkmasın. Yarın da off günün ama bence tam gün gibi spor yapma yine de. Yarın hafif birşey mesela yürüyüş yapmak yeterli diye düşünüyorum ben
ebru karaduman bi bakayım mrk ettim nasıl yapıyorGunaydinnEbru karaduman mi yapıyorsun? Ben de mi baslasamm ya
Bilemedim o zaman bugünün pgramini yarın yapsan olmaz miwwwuhuu en sevdiğim acııı işte oyataktan kalkamamak oturamamamk beim hala ağrıyo
antreman programım var cnm 90 günlük, 2. haftasını bitirdim , düzenli yapmam lazım, normalde pazarları yoga yapıyordum ama bu hafta olmuycak işte
yürüyüş pek yapmam sanmıyorum, sıkılıyorum
Terletiyor MuDidem Fitness 21 Gunde Incelme programini takip ediyorum ben. Cok etkili, tavsiye ederim. ☺
regl durumuna göre öyle düşünüyorum bugün yaparsam pertim çıkacakBilemedim o zaman bugünün pgramini yarın yapsan olmaz mi
terletmek miiTerletiyor Mu
Benim mayısin 15 ine kadar leslie programım var deftere yazdım onu düzenli yapicam, incelme göreyim sonra da şu dideme başlarım zaten 21 gün bizim 21 hazirana kadar boş durmam benterletmek miiöldürüyoorrr didem ablaa her yanın acıyoo ama sonra bi rahatlıyosuun piiuuwww
Menun super canim tebrik ederim meyveyi daha erken saatte yesen daha guzel olurdu sadeceDünkü menümü yazayim
Sabah 9.30 Şekersiz türk kahvesi
Ara ogun 11.00 Yeşil çay 1 kepekli galeta
Öğle 12.30 Izgara tavuk Ayran domates salatalik 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara ogun 17.30 Şekersiz nescafe 5-6 adet beyaz leblebı
Aksam bisey yemek istemedim sadece salatalik meyve ve yogurt yedim ama kayınpederim memleketten dut pestili getirmis sekersiz çayla 1 parca ondan yedim
Ooo kimler gelmis hem de kacamaksizDün arkadaşa gittim evde değildim akşam da çocukları yıka falan gelemedim. Ama kaçamak yok asayiş berkemal
ben daha kahvalti yapmadim sen zip zipa baslamissin ya benin esim olmadığı gunler gunduz nasil atlayacagim bilmiyorum.sadece aksam cok olanlari nail bitircemO zaman zıp zıp zamanı
Beni de cok aciktiriyor meyve gunduz yesem bileAfiyet olsun ama akşam meyve yeme bnce daha çok acıkırsın
500 ip
ip atla sadece kasma o kadar kendini zaten duzenli yapiyorsun bugunluk boyle olsun aksam zaten yorulacaksinkızlar şey sorucam
ben bugün antreman yapcam ama malum benim antremanlar çok yoruyor, ve haftanın son antremanı yani yarın off günüm normalde ve akşam düğün var, bi de çarşamba atladığım shoulder arms programım var, ben diyorum ki, bugün sadece 300 ip atlasam,çok yorulmak istemiyorum bi de regl olcam şuan kasıklar fena halde, yapabilirsem antremanı yarına atayım en olmadı yapamadığım programları program bitimine eklerim ,sizce de mantıklı mı?
çünkü antremanları takvime yazdım yaptıklarımı işaretliyorum
kahvalti yapmadim diyorum ip atladin bi de ara yaptin pofu bisi demiyorum sanaAra öğn kakaolu süt hurma gün kurusu çiğ kaju
Hahahhahakadının cimnastik hareketine bakayım dedim, ellerinin üzerinde yürüyohe cnm kesin yaparım aypare ackerman
Ben ara olarak 1 avuc leblebi ve 2 kuru kayisi 1 kuru incir yapsam nasıl olur kızlar?Menun super canim tebrik ederim meyveyi daha erken saatte yesen daha guzel olurdu sadece
Ooo kimler gelmis hem de kacamaksiz
ben daha kahvalti yapmadim sen zip zipa baslamissin ya benin esim olmadığı gunler gunduz nasil atlayacagim bilmiyorum.sadece aksam cok olanlari nail bitircem
Beni de cok aciktiriyor meyve gunduz yesem bile
pofu sessiz sessiz bizi gecmiss
ip atla sadece kasma o kadar kendini zaten duzenli yapiyorsun bugunluk boyle olsun aksam zaten yorulacaksin
kahvalti yapmadim diyorum ip atladin bi de ara yaptin pofu bisi demiyorum sana
ben daha kahvalti yapmadim sen zip zipa baslamissin ya benin esim olmadığı gunler gunduz nasil atlayacagim bilmiyorum.sadece aksam cok olanlari nail bitircem
Ben ara olarak 1 avuc leblebi ve 2 kuru kayisi 1 kuru incir yapsam nasıl olur kızlar?pofu Summer-girl Samsonn
evet benim program bizim şekersizden 1 hafta önce bitecekBenim mayısin 15 ine kadar leslie programım var deftere yazdım onu düzenli yapicam, incelme göreyim sonra da şu dideme başlarım zaten 21 gün bizim 21 hazirana kadar boş durmam ben
Menun super canim tebrik ederim meyveyi daha erken saatte yesen daha guzel olurdu sadece
Ooo kimler gelmis hem de kacamaksiz
Beni de cok aciktiriyor meyve gunduz yesem bile
pofu sessiz sessiz bizi gecmiss
ip atla sadece kasma o kadar kendini zaten duzenli yapiyorsun bugunluk boyle olsun aksam zaten yorulacaksin
kahvalti yapmadim diyorum ip atladin bi de ara yaptin pofu bisi demiyorum sana
1 avuç leblebi 2 kuru kayısı olurBen ara olarak 1 avuc leblebi ve 2 kuru kayisi 1 kuru incir yapsam nasıl olur kızlar?pofu Summer-girl Samsonn
Ya benimki ipi gorse zaten bana birakmaz atlarken de tehlikeli degil mi ya birden gelse ustune tam cevirirkenBen atlarken çocuklar bana baktı. 2,5 yaşında olan ara ara önüme geçti kenara çektim yılmadan bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?