Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

GunaydinnEbru karaduman mi yapıyorsun? Ben de mi baslasamm ya

wwwuhuu en sevdiğim acııı işte o yataktan kalkamamak oturamamamk beim hala ağrıyo
antreman programım var cnm 90 günlük, 2. haftasını bitirdim , düzenli yapmam lazım, normalde pazarları yoga yapıyordum ama bu hafta olmuycak işte
yürüyüş pek yapmam sanmıyorum, sıkılıyorum

Bilemedim o zaman bugünün pgramini yarın yapsan olmaz mi

terletmek mii öldürüyoorrr didem ablaa her yanın acıyoo ama sonra bi rahatlıyosuun piiuuwww
Benim mayısin 15 ine kadar leslie programım var deftere yazdım onu düzenli yapicam, incelme göreyim sonra da şu dideme başlarım zaten 21 gün bizim 21 hazirana kadar boş durmam ben

Menun super canim tebrik ederim meyveyi daha erken saatte yesen daha guzel olurdu sadece
Dün arkadaşa gittim evde değildim akşam da çocukları yıka falan gelemedim. Ama kaçamak yok asayiş berkemal
Ooo kimler gelmis hem de kacamaksiz
O zaman zıp zıp zamanı
ben daha kahvalti yapmadim sen zip zipa baslamissin ya benin esim olmadığı gunler gunduz nasil atlayacagim bilmiyorum.sadece aksam cok olanlari nail bitircem
Afiyet olsun ama akşam meyve yeme bnce daha çok acıkırsın
Beni de cok aciktiriyor meyve gunduz yesem bile
pofu sessiz sessiz bizi gecmiss
ip atla sadece kasma o kadar kendini zaten duzenli yapiyorsun bugunluk boyle olsun aksam zaten yorulacaksin
Ara öğn kakaolu süt hurma gün kurusu çiğ kaju
kahvalti yapmadim diyorum ip atladin bi de ara yaptin pofu bisi demiyorum sana

Ben ara olarak 1 avuc leblebi ve 2 kuru kayisi 1 kuru incir yapsam nasıl olur kızlar? pofu Summer-girl Samsonn

Benim mayısin 15 ine kadar leslie programım var deftere yazdım onu düzenli yapicam, incelme göreyim sonra da şu dideme başlarım zaten 21 gün bizim 21 hazirana kadar boş durmam ben
evet benim program bizim şekersizden 1 hafta önce bitecek zaten başka şeye gerek kalmıyo bu adam bni öldürüyor
kız sabahın köründe kalktım ben derdim neyse
evet he sessiz sedasız bizi geçiyomuş hihi neyse biz ona yetişiriz
Ben ara olarak 1 avuc leblebi ve 2 kuru kayisi 1 kuru incir yapsam nasıl olur kızlar? pofu Summer-girl Samsonn
1 avuç leblebi 2 kuru kayısı olur
1 incir fazla gelir cnm
1 incir hakkını diğer öğüne sakla bence

Ben atlarken çocuklar bana baktı. 2,5 yaşında olan ara ara önüme geçti kenara çektim yılmadan bitirdim
Ya benimki ipi gorse zaten bana birakmaz atlarken de tehlikeli degil mi ya birden gelse ustune tam cevirirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…