• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

kızlar şey sorucam
ben bugün antreman yapcam ama malum benim antremanlar çok yoruyor, ve haftanın son antremanı yani yarın off günüm normalde ve akşam düğün var, bi de çarşamba atladığım shoulder arms programım var, ben diyorum ki, bugün sadece 300 ip atlasam,çok yorulmak istemiyorum bi de regl olcam şuan kasıklar fena halde, yapabilirsem antremanı yarına atayım en olmadı yapamadığım programları program bitimine eklerim ,sizce de mantıklı mı?
çünkü antremanları takvime yazdım yaptıklarımı işaretliyorum
Özelli le regli döneminde kendini yıpratma canim sonuçta yine devam edeceksin ip atlamakta zor oluyor regli zamanı. Ben bir ara dk tutuyordum.1 dk atlayıp 30 sn dinlenirdim.cok etkili ip atlamak

Kizlar grubumuzun sohbeti cok guzel insallah motivasyonunuz bozulmadan devam edelim. Ben kızımı jimnastik dersine getirdim.oglen uyurken bende spor yapacagim. Hepinizin mesajını okudum.ama yazamıyorum.tek tek.:KK43:

Özelli le regli döneminde kendini yıpratma canim sonuçta yine devam edeceksin ip atlamakta zor oluyor regli zamanı. Ben bir ara dk tutuyordum.1 dk atlayıp 30 sn dinlenirdim.cok etkili ip atlamak
aynen zaten regl olunca 3 gün yapmıyorum bişey çok sancım oluyor
şuan regl değilim ama oldum olucam :S karnım kocaman oldu

aynen zaten regl olunca 3 gün yapmıyorum bişey çok sancım oluyor
şuan regl değilim ama oldum olucam :S karnım kocaman oldu
Cumaya kadar odem atmis olursun ne guzel benim tam tartiya denk geliyor 🙄

Bu da benim 11 de yaptığım kahvaltı.

2 yumurta, mozerella, yulaf kepeği ve baharat var. Az da karbonat kattım, börek gibi kabardı. Resimde belli olmuyor. kahv.jpg

ayy inşallaahhh olur da biter cumaya kadar, senin daha fena :S
afiyet olsun tatlım
ay ben sürekli açım bugün :S:S
yedikçe yiyesi geliyor insanın. O yüzden ara öğünler aslında çok mantıklı değil. Aromalı, ya da bitkisel çaylar iç. Ev yapımı ayran da çok tok tutar.

yedikçe yiyesi geliyor insanın. O yüzden ara öğünler aslında çok mantıklı değil. Aromalı, ya da bitkisel çaylar iç. Ev yapımı ayran da çok tok tutar.
Katiliyorum canim bende de aynisi var ara ogun yapmiyorum o yuzden aksam 4.30 5 gibi yemeyi bitiryorum 11-12de ancak karnim guruldamaya basliyor

Bu da benim 11 de yaptığım kahvaltı.

2 yumurta, mozerella, yulaf kepeği ve baharat var. Az da karbonat kattım, börek gibi kabardı. Resimde belli olmuyor. Eki Görüntüle 2249434
Çok nefis duruyor afiyet olsun canim
Aynen oyle . Ara öğünü yapıp yapmamak arasındayım bende.😀

Katiliyorum canim bende de aynisi var ara ogun yapmiyorum o yuzden aksam 4.30 5 gibi yemeyi bitiryorum 11-12de ancak karnim guruldamaya basliyor
en güzeli..zaten min 4 saat aç kaldıktan sonra yağ yakmaya başlıyor vücut. 2 öğün yapıyorsan değişimi çok hızlı farkedeceksin. Çiğ sağlıklı yağlardan asla korkma. Sabah kahvaltına dahil et derim.

Çok nefis duruyor afiyet olsun canim

Aynen oyle . Ara öğünü yapıp yapmamak arasındayım bende.😀
düşün en son dün 16 da yedim, sabah 11 e kadar acıkmadım bile...ama atıştırsam, sürekli kan şekeri bi çıkıyor, bi iniyor...bu da insanda yeniden yalancı bir açlık hissi uyandırıyor. Yumurta, çiğ sebzeler, çiğ yağlar = uzun süreli tokluk

düşün en son dün 16 da yedim, sabah 11 e kadar acıkmadım bile...ama atıştırsam, sürekli kan şekeri bi çıkıyor, bi iniyor...bu da insanda yeniden yalancı bir açlık hissi uyandırıyor. Yumurta, çiğ sebzeler, çiğ yağlar = uzun süreli tokluk
Ara öğünü yapmiyim, 2 öğün deniyeyim o zaman benn

Back