- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Tamam canım sorun olmazsa ben böyle devam edeyim. Diyetiayen listemi 1 saat yürüyüş ve 500 ipe göre ayarladıSen bilirsin tatlımm ama bak sayılara 700 lere 1000 lere çıkcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım sorun olmazsa ben böyle devam edeyim. Diyetiayen listemi 1 saat yürüyüş ve 500 ipe göre ayarladıSen bilirsin tatlımm ama bak sayılara 700 lere 1000 lere çıkcaz
yaw düğün sezonu erken mi açıldı bu sene. Sen düğüne, hande_buse düğünee. Yes valla, süslü aperatiflere, pastaya kanmayın. Bir tek şöyle bi alt madde mi koysak? olurda yurtdışına çıkılırsa abartmadan kaçamak yapılabilir mi?Hahahhaha allaahh iyiliğini versinnn kahkaha atyım ya burdabilinçaltına işlemiş, ay bn de öyleymmm, bu akşam düğün var yemekli, diyorum pofu et ya da tavuk neyse gelirse ondan ye, meyve meze yasak neyseki alkol ve içecek konusunda sorunum yok soda içerm en olmadı su, kendimi riske atamam valla
Ramazandan önce yer bulan düğün yapıyor :)yaw düğün sezonu erken mi açıldı bu sene. Sen düğüne, hande_buse düğünee. Yes valla, süslü aperatiflere, pastaya kanmayın. Bir tek şöyle bi alt madde mi koysak? olurda yurtdışına çıkılırsa abartmadan kaçamak yapılabilir mi?
Gençler kavuşsun, mutlu mesut olsunlar inşallah.Ramazandan önce yer bulan düğün yapıyor :)
tamam cnm maksat spor yapmak zatenTamam canım sorun olmazsa ben böyle devam edeyim. Diyetiayen listemi 1 saat yürüyüş ve 500 ipe göre ayarladı
ayy ne bileyim valla hiç gidesim de yok bıktım düğün derneklerden, o alt maddeyi niye koyucaz acabaaa?? Yurt dışına gidince şekerler zararsız mı oluyoyaw düğün sezonu erken mi açıldı bu sene. Sen düğüne, hande_buse düğünee. Yes valla, süslü aperatiflere, pastaya kanmayın. Bir tek şöyle bi alt madde mi koysak? olurda yurtdışına çıkılırsa abartmadan kaçamak yapılabilir mi?
Bi evlenen pişman bi de evlenmeyen zatenGençler kavuşsun, mutlu mesut olsunlar inşallah.
Sağol canımtamam cnm maksat spor yapmak zaten
Bende bugun atlamaya başlasam.nasil.olur 400 atlarim bir once ki gunu telafi ederimBakk yaaa dalga geçiyochallange cnm aaaa gün gün değişiyo sayı bak burda
Olur cnm ama ayrı ayrı yap bi anda yüklenmeBende bugun atlamaya başlasam.nasil.olur 400 atlarim bir once ki gunu telafi ederim
Hani öyle uçaklaa yükseklere çıkıp, 3-5 saat sonra da inince vücutta ki şeker metabolizması kendini yeniliyormuş ya, yoksa Euro başını almış gitmiş, bu kadar para harcarsam bi şunu da mı yemeyeceğimlik durum asla yok....tamam cnm maksat spor yapmak zaten
ayy ne bileyim valla hiç gidesim de yok bıktım düğün derneklerden, o alt maddeyi niye koyucaz acabaaa?? Yurt dışına gidince şekerler zararsız mı oluyo
bnce yapmamalısın yaparsan geçen günleri yakıcm mecbur, bu fikir senindi yanlış hatırlamıyosamHani öyle uçaklaa yükseklere çıkıp, 3-5 saat sonra da inince vücutta ki şeker metabolizması kendini yeniliyormuş ya, yoksa Euro başını almış gitmiş, bu kadar para harcarsam bi şunu da mı yemeyeceğimlik durum asla yok....
Afiyet olsun tatlımGünaydın kizlarr...şekersiz güne merhaba ...arkadasim gelecekti kardeşi rahatsızlanmış gelemiyor 1 tepsi tatl i duruyor köşede ama hic yemek istemiyorum.
Ben 30 dedim ama, sonra ara verilir yeniden bir 30 gün arınma yapılırdı. O 90 diyen hain kim, bana bulun onu getiriinnbnce yapmamalısın yaparsan geçen günleri yakıcm mecbur, bu fikir senindi yanlış hatırlamıyosam
ahahah açık arttırma yaptınız ben anlamam 90 diyen Summer-girl oldu ben masumum amaa o fikir de senindiiiiBen 30 dedim ama, sonra ara verilir yeniden bir 30 gün arınma yapılırdı. O 90 diyen hain kim, bana bulun onu getiriinn
ayyy ne güzel Allah analı babalı büyütsüünn seni hemen 2. gün listesine ekliyorumGünaydııııın
Dün kuzenim doğum yaptı işten apartopar gittik sabaha karşı geldik. Yazamadım. Bugün de misafirim var birazdan gelir.
Dünkü menü
Sabah kaşar jambon yedim ekmeksiz
Öğlen muzlu kuru meyveli yulaf
Ara 2 hurma
Akşam mercimek çorbasi ve 2 köfte
Su 2 lt olmuştur
günaydıın tatlışş afiyet olsuunnCanım arkadaşlarım günaydınnnn
kahvaltımı ettim de geldim
2. günü tamamlayanlar düzeltildiŞEKERSİZ 2. GÜNÜ TAMAMLAYANLAR
pofu @Summer-girl aypare ackerman Samsonn hande_buse @Birbardakcay @BitmeyenDiyet @fulias
herkesi tbrk ediyorum harika iş çıkardınız
kaldı 88 :)
Kuzum bence sen bugün 300 ipini atla. Akşama zaten düğün var pertin çıkmasın. Yarın da off günün ama bence tam gün gibi spor yapma yine de. Yarın hafif birşey mesela yürüyüş yapmak yeterli diye düşünüyorum benkızlar şey sorucam
ben bugün antreman yapcam ama malum benim antremanlar çok yoruyor, ve haftanın son antremanı yani yarın off günüm normalde ve akşam düğün var, bi de çarşamba atladığım shoulder arms programım var, ben diyorum ki, bugün sadece 300 ip atlasam,çok yorulmak istemiyorum bi de regl olcam şuan kasıklar fena halde, yapabilirsem antremanı yarına atayım en olmadı yapamadığım programları program bitimine eklerim ,sizce de mantıklı mı?
çünkü antremanları takvime yazdım yaptıklarımı işaretliyorum