• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Hahahhaha allaahh iyiliğini versinnn kahkaha atyım ya burda😂😂😂😂😂bilinçaltına işlemiş, ay bn de öyleymmm, bu akşam düğün var yemekli, diyorum pofu et ya da tavuk neyse gelirse ondan ye, meyve meze yasak neyseki alkol ve içecek konusunda sorunum yok soda içerm en olmadı su, kendimi riske atamam valla
yaw düğün sezonu erken mi açıldı bu sene. Sen düğüne, hande_buse hande_buse düğünee. Yes valla, süslü aperatiflere, pastaya kanmayın. Bir tek şöyle bi alt madde mi koysak? olurda yurtdışına çıkılırsa abartmadan kaçamak yapılabilir mi? :dua:

Tamam canım sorun olmazsa ben böyle devam edeyim. Diyetiayen listemi 1 saat yürüyüş ve 500 ipe göre ayarladı
tamam cnm maksat spor yapmak zaten😊😊
yaw düğün sezonu erken mi açıldı bu sene. Sen düğüne, hande_buse hande_buse düğünee. Yes valla, süslü aperatiflere, pastaya kanmayın. Bir tek şöyle bi alt madde mi koysak? olurda yurtdışına çıkılırsa abartmadan kaçamak yapılabilir mi? :dua:
ayy ne bileyim valla hiç gidesim de yok bıktım düğün derneklerden, o alt maddeyi niye koyucaz acabaaa?? Yurt dışına gidince şekerler zararsız mı oluyo😂😂😂😂

tamam cnm maksat spor yapmak zaten😊😊
ayy ne bileyim valla hiç gidesim de yok bıktım düğün derneklerden, o alt maddeyi niye koyucaz acabaaa?? Yurt dışına gidince şekerler zararsız mı oluyo😂😂😂😂
Hani öyle uçaklaa yükseklere çıkıp, 3-5 saat sonra da inince vücutta ki şeker metabolizması kendini yeniliyormuş ya, yoksa Euro başını almış gitmiş, bu kadar para harcarsam bi şunu da mı yemeyeceğimlik durum asla yok....:KK53:

Günaydın kizlarr...şekersiz güne merhaba :KK71:...arkadasim gelecekti kardeşi rahatsızlanmış gelemiyor 1 tepsi tatl i duruyor köşede ama hic yemek istemiyorum.

Eklentiler

• 20190323_094055.jpg
    20190323_094055.jpg
    147,6 KB · Görüntüleme: 24
Hani öyle uçaklaa yükseklere çıkıp, 3-5 saat sonra da inince vücutta ki şeker metabolizması kendini yeniliyormuş ya, yoksa Euro başını almış gitmiş, bu kadar para harcarsam bi şunu da mı yemeyeceğimlik durum asla yok....:KK53:
bnce yapmamalısın yaparsan geçen günleri yakıcm mecbur, bu fikir senindi yanlış hatırlamıyosam :D
Günaydın kizlarr...şekersiz güne merhaba :KK71:...arkadasim gelecekti kardeşi rahatsızlanmış gelemiyor 1 tepsi tatl i duruyor köşede ama hic yemek istemiyorum.
Afiyet olsun tatlım
Ayy yeme yeme sakın ek onlar pis onlar konu komşuya dağıt barim evde kalmasın 😂

Günaydııııın
Dün kuzenim doğum yaptı işten apartopar gittik sabaha karşı geldik. Yazamadım. Bugün de misafirim var birazdan gelir.

Dünkü menü
Sabah kaşar jambon yedim ekmeksiz
Öğlen muzlu kuru meyveli yulaf
Ara 2 hurma
Akşam mercimek çorbasi ve 2 köfte
Su 2 lt olmuştur

Ben 30 dedim ama, sonra ara verilir yeniden bir 30 gün arınma yapılırdı. O 90 diyen hain kim, bana bulun onu getiriinn :KK70::KK70:
ahahah açık arttırma yaptınız ben anlamam:D 90 diyen Summer-girl Summer-girl oldu :D ben masumum amaa o fikir de senindiiii :D
Günaydııııın
Dün kuzenim doğum yaptı işten apartopar gittik sabaha karşı geldik. Yazamadım. Bugün de misafirim var birazdan gelir.

Dünkü menü
Sabah kaşar jambon yedim ekmeksiz
Öğlen muzlu kuru meyveli yulaf
Ara 2 hurma
Akşam mercimek çorbasi ve 2 köfte
Su 2 lt olmuştur
ayyy ne güzel Allah analı babalı büyütsüünn seni hemen 2. gün listesine ekliyorum
Canım arkadaşlarım günaydınnnn
kahvaltımı ettim de geldim 😘😘😘
günaydıın tatlışş afiyet olsuunn
bugün en erken kalkan ben oldum:D

kızlar şey sorucam
ben bugün antreman yapcam ama malum benim antremanlar çok yoruyor, ve haftanın son antremanı yani yarın off günüm normalde ve akşam düğün var, bi de çarşamba atladığım shoulder arms programım var, ben diyorum ki, bugün sadece 300 ip atlasam,çok yorulmak istemiyorum bi de regl olcam şuan kasıklar fena halde, yapabilirsem antremanı yarına atayım en olmadı yapamadığım programları program bitimine eklerim ,sizce de mantıklı mı?
çünkü antremanları takvime yazdım yaptıklarımı işaretliyorum

Gunaydin kizlar ☺

Muhtesem programin 3. gununu gormus durumdayiz. Grubun motivasyonu super. Masallah diyelim. 🙇

Kahvaltimi yaptim. Yaptigim agir spordan dolayi vucudum tam bir enkaz, oturunca destek almadan kalkamiyorum, o derece kotuyum ama bu demek degildir ki bugun spor yapmayacagim. Surunsem de aksatmayacagim. ☺

Simdilik her sey cok iyi gidiyor. Bu sekilde devam... 😎

kızlar şey sorucam
ben bugün antreman yapcam ama malum benim antremanlar çok yoruyor, ve haftanın son antremanı yani yarın off günüm normalde ve akşam düğün var, bi de çarşamba atladığım shoulder arms programım var, ben diyorum ki, bugün sadece 300 ip atlasam,çok yorulmak istemiyorum bi de regl olcam şuan kasıklar fena halde, yapabilirsem antremanı yarına atayım en olmadı yapamadığım programları program bitimine eklerim ,sizce de mantıklı mı?
çünkü antremanları takvime yazdım yaptıklarımı işaretliyorum
Kuzum bence sen bugün 300 ipini atla. Akşama zaten düğün var pertin çıkmasın. Yarın da off günün ama bence tam gün gibi spor yapma yine de. Yarın hafif birşey mesela yürüyüş yapmak yeterli diye düşünüyorum ben

Back