Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

rüyamda seker orucunu bozuyordum :)

ancak önümdeki pastanın cogunu bitiremiyordum. ya bilincaltimi cok iyi ikna etmişim masallah bana ya cok sevindim. rüyamda düşünüyorum aquarius24 bozdu diye kizdim şimdi ona ne diycem diye :))

ama uyandigimda bozmamis oldugumu anladigimda o kadar sevindim kii

sekersiz nice günler görürüz insallah :))

Amin inşallah:)

ahahahh kiyamam canim yaa, kesin ben bozdum diye etkilendin gercekten masallah iyi devam ettiriyosun sen

Merhaba Hanımlar,
Duydum ki bizim ekip şeker orucu yapıyormuş, dedim ki o oruc bensiz tutulmaz, gideyim de ben de ekibe katilayim bari:))

Sevgili arkadaşlar, aslında pek şeker düşkünlüğüm yok. Yani öyle tatli,çikolata krizlerim yoktur.Sadece bazı dönemler ne kadar yesem de karnımın doymadığı olur.O zamanlar tatlı ihtiyacı hissederim.Çünkü ancak tatlı bir şeyler yediğim vakit doyuyorum.Onun dışında ara sıra zevkine çikolata alıp yediğim olur.Ne de olsa mutluluk veriyor.Bisküviyi hiç yemem.Sadece bazen açlık hissettiğimde o an elimde varsa bir ya da iki tane falan yerim.Kola,meyve suyu sevsem de hiç tüketmem,her ikisini de bilinçli olarak bıraktım.Çay zaten oldum olası hiç içmedim.Sabah kahvaltısında yeşil çay içiyorum ama onu da şekersiz içiyorum.Kek,pasta,kurabiye çok sevsem de sürekli evimizde yaptığımız şeyler değil.O yüzden o yönden de kardayım:)Türk kahvesi vazgeçilmezim ve en büyük keyiflerimden biri.Amaaaa gel gelelim ki,Türk kahvesini şekersiz içemiyorum.Onu da şekersiz içmeye çalışacağım.Gerçi kahveye attığım şekeri bayağı azalttım.Herhalde bir kaç içmeye alışırım.

Şimdi diyeceksiniz ki, "Zaten tatlı problemin yokmuş,derdin ne o zaman?" Derdim şu ki,hayatımdan 21 gün boyunca şekeri tamamen çıkardığım vakit,vücuma,cildime nasıl etki edeceğini,ruhsal ve psikolojik herhangi bir değişim yaşayıp yaşamayacağımı görmek istiyorum.Sonuçta hiç şeker tüketmiyor değilim.Bu sayede detoks yapıp temizlenmiş olurum.

Yarın ben de başlıyorum şeker orucuna.İnşallah imtihanım kolay geçer:)

Gazamız mübarek olsun:)

ayy cook sevindim caniimm hosgeldin aramizaa :))

Merhabalar☺ Foruma bugün katıldım, öncelikle konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim☺ 8-10 kilo fazlam var en azından şekeri bırakarak işe başlamak istiyorum. Çayda kahvede kullanmam ama şekerli olan her şeyi çikolata bisküvi pekmez tatlı vs.yi çok seviyorum. Bu 21 günlük sürece katılmak isterim..

Ekmek pirinç tüketince bozmuş oluyor muyuz yoksa sadece yazan besinler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…