• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Herkese merhaba yol arkadaşlarım:KK66:
Benim için mucize 3. Güne başladım. Ve inanılmaz birşey yaşıyorum 1 kilo gitmiş. Yemeklrime de dikkat ettim bu 3. Günde. Demekki şeker olmayınca daha kokay gidiyormuş kilolar. Çok şaşkınım bu kadar kolay cevap aldığım için:)
Canım tebrik ediyorum seni bol eksiler diliyorum bu hafta bir kiloda ben versem fena olmaz yani

ehhmm sey :)) ben bugün bozdum :bicak:

Gaza geldim valla hem sporda dinlenme günümdü hem de kalori sayarak yiyip iciyordum ve bugün metabolizmayida sasirtiyim derken o beni sasirtti :KK12: istemedigim suclar isletti bana pis metabolizma:duduk:

Yarin yeniden basliyorum :KK22:

9 TEMMUZ PAZAR
C cranial 12. GÜN :))
aquarius24 aquarius24
Beyaz Hatun Beyaz Hatun
marselinda marselinda
Feministka Feministka
C cerulean 2. Gün
esperenzaa esperenzaa
C Cupcake89 3. Gün :nazar:
Velvette Velvette 2. Gün

Az önce açıp google görsellerde çikolata aradım :ruh:

Resme bakmak orucu bozar mı C cranial hocam? :KK70:
ahahahh oyy Kıyamam sanaa :))

orucu bozmaz da psikolojiyi bozabilir yapma böyle şeyler :))

Senden ricam that sugar belgeselini izle eminim ki ikna edecektir seni :))

Gaza geldim valla hem sporda dinlenme günümdü hem de kalori sayarak yiyip iciyordum ve bugün metabolizmayida sasirtiyim derken o beni sasirtti :KK12: istemedigim suclar isletti bana pis metabolizma:duduk:

aaaa bak oldu mu simdiii

21 günü tamamlamadan yakani birakmiycam ona göree :KK12:

Canım pazarlı çok tehlikeli oluyor değil mi insan evde abur cuburlarıyla baş başa kalıyor ;)
Almamak lazım aslında bunları hiç paramıza yazık

ahahahh oyy Kıyamam sanaa :))

orucu bozmaz da psikolojiyi bozabilir yapma böyle şeyler :))

Senden ricam that sugar belgeselini izle eminim ki ikna edecektir seni :))

aaaa bak oldu mu simdiii

21 günü tamamlamadan yakani birakmiycam ona göree :KK12:
kesinlikle birakmiycam canim 15 günü yaptiydim simdi cita 21 günde, tatile gidene kadar yok artik:KK52:
Canım pazarlı çok tehlikeli oluyor değil mi insan evde abur cuburlarıyla baş başa kalıyor :KK66:
Almamak lazım aslında bunları hiç paramıza yazık
Aynen canim sorma seytan dürtüklüyo resmen git ye onlari diye:KK48: Evdekilerin varligini unutmustum valla bugün mangala davetliydik orada masaya ufaciklardan koymuslardi amaan tanesi 50 kalori zaten diye yedim ama iste o bi kere tadi alinca kopamadim ordan sonrada panayir gezisine cikinca dondurma bana el salladi 'geeh burayaa' diye:KK51:

İnanamıyorum 4 gündür abır cubur yemediğime:) bakalım nasıl devam etcek. That sugar belgeselini henz izlemedim ama yorumları okudum coğu insan etkilenmiş ben de sırf yorumlarından etkilendim su an :)

Back