- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Kullan canım ara öğün yapıyorsan ara öğünde süte veya yoğurda kat. Kullanmıyorsan yemeklerden önce yoğurda kat saşe olanlardan çok faydasını görürsünyok canım, diyete başlayınca başlıyo benim derdim de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullan canım ara öğün yapıyorsan ara öğünde süte veya yoğurda kat. Kullanmıyorsan yemeklerden önce yoğurda kat saşe olanlardan çok faydasını görürsünyok canım, diyete başlayınca başlıyo benim derdim de.
Hoşgeldin canım. Bazen bi bitter yesem mi demiyor değilim ama sonra yokkk diyorumMerhaba kızlar bu yasaklı listesinden sadece haftada birkaç kare bitter yiyerek 6 7 ay geçirdim tatile gittim geldim şimdi tekrar şekersiz hatta bitter çikolata ve ekmek olmadan 28 gün aranızdayım inşallah hepimiz faydasını görürüz. Bugün 2. Günüm şekersiz
Bu bizim malum kızın tariflerinden mi ki
28 gün kısa süre ya geçer gider bitter sonra yersin zatenHoşgeldin canım. Bazen bi bitter yesem mi demiyor değilim ama sonra yokkk diyorum
Yaaaa çok kısa ankacığım benim 28 ne 10-15 yapaydın demiyor değiller içerden iç sesim de pek kibar28 gün kısa süre ya geçer gider bitter sonra yersin zaten
Sağol kaptanım yedim bişeyler sormaKız 2 günde farketmez hemen sabırlı ol biraz. Kabızlık için probiyotik kullanıyor musun
Hadi bakalım inşallah
Yok aslında da sen bizdensin zaten benden sana torpil
Niye yarın hee ne yedin sabah anlat bakalım
Bu bizim malum kızın tariflerinden mi ki
Girdik bir yola sen o kibar iç sesini boşver çok faydasını göreceğimizden eminimYaaaa çok kısa ankacığım benim 28 ne 10-15 yapaydın demiyor değiller içerden iç sesim de pek kibar
günaydın 3.günümde kaçamaksız geçti kararlıyım bu sefer bırakmayacağım cuma gününden beri 300 gr vermişim az az gidiyor ama olacak inşallah napalımKızlarrrr 4. günümüzde başarılarrrrr hanii kimler varrrrr ses verinnnn
İyi gidiyor canım inşallah bugünde cıssız atlaticazKızlarrrr 4. günümüzde başarılarrrrr hanii kimler varrrrr ses verinnnn
canım kendini şartlarsan oluyor bence yapabilirsinmrb kızlar nasıl gidiyor şekersiz günler tatlı krzlerini nasıl atlatıyorsunuz pazartesi beni dearanıoza alır mısınız