Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

oOoOoOo harikaaa hosgeldin aramiza canim :) ayni ekipten birilerini görmek daha da cok motive ediyor
Hoş bulduk canim:)

Kesinlikle sana katılıyorum. Baktım sizler de buradasınız, dedim, neden ben de yapmayayim. Artik birbirimizi motive eder dururuz:)

11 TEMMUZ SALI
Kendimi de ekleyeyim

C cranial 14. GÜN:))
aquarius24
@desperateone 6. Gün
C cerulean
C Cupcake89 5.Gün
Velvette 4. Gün
gulhilal 1.gün
zezeozge
non nocere 1. gün

Günüm gayet rahat geçiyor diye düşünürken imtihanım yaş pastayla oldu.Ben pastaya dönüp baktım mı?Tabii ki hayırİş yerinde herkese şeker orucu yaptığımı söyleyince epey bir espri konusu oldumHiç önemli değil.Ölmek var,dönmek yok:)) Ama kahveyi şekersiz içmek var ya,aynen böyle bir şeydiAkşamki kahveye biraz tarçın attım da,hafif de olsa bir tat geldi.

Şeker orucunu rahat tutacağımı düşünüyorum.Sadece kahve keyfimden oldum,o beni kahrediyor Onun dışında günü gayet rahat geçirdim:)

Canim ben ilk seker orucu yaptigimi soyledigimde bütün arkadaslarim gulmustu. Sonra aralarindan yapmayan kalmadi :))

Hepsini ikna etmistim beni seker orucu patronicesi ilan etmişlerdi :)) Emin ol sekersiz kahveye de alisacaksin alısan cok arkadaşım oldu.

Senin için cok güzel bir deneyim olacak seninle 100. günleri görmeyi planliyorum :))

21 günün hakkından bir geleyim, 100.gunu de görürüz insallah:)

Valla azim ve istikrar göstergesi bu 6 gün bakalım ctesi bir doğum günü bar yarın da yemeye davetliyiz. Onların da üstesinden gelirsen wuhuuuuueğer 21 günü tamamlarsam oruca devam edip ekmek makarna pirinç vs gibi mamulleri de orucuma eklemeyi düşünüyorum. İnşallah başarabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…