Evet bırakmıştım kahvaltıda yiyordum baya ama kararlıyım Ağustos'a kadar iki kilo vermemmlazımo zaman işin cok daha kolay :)
ayy cook sevindim caniimm hosgeldin aramizaa :))
Hoş bulduk canim:)oOoOoOo harikaaa hosgeldin aramiza canim :) ayni ekipten birilerini görmek daha da cok motive ediyor
cok incelmistim :)Peki şekeri kesince kilo vermene etkisi olmuş muydu daha önce?
cok incelmistim :)
tabi ki de ise yarayacakNeyse en azından işe yarayacak diye motive olurum artık
11 TEMMUZ SALI
Kendimi de ekleyeyim
C cranial 14. GÜN:))
aquarius24
@desperateone 6. Gün
C cerulean
C Cupcake89 5.Gün
Velvette 4. Gün
gulhilal
zezeozge 1.gün
non nocere 1. gün
Canim ben ilk seker orucu yaptigimi soyledigimde bütün arkadaslarim gulmustu. Sonra aralarindan yapmayan kalmadi :))11 TEMMUZ SALI
Kendimi de ekleyeyim
C cranial 14. GÜN:))
aquarius24
@desperateone 6. Gün
C cerulean
C Cupcake89 5.Gün
Velvette 4. Gün
gulhilal 1.gün
zezeozge
non nocere 1. gün
Günüm gayet rahat geçiyor diye düşünürken imtihanım yaş pastayla oldu.Ben pastaya dönüp baktım mı?Tabii ki hayırİş yerinde herkese şeker orucu yaptığımı söyleyince epey bir espri konusu oldum Hiç önemli değil.Ölmek var,dönmek yok:)) Ama kahveyi şekersiz içmek var ya,aynen böyle bir şeydi Akşamki kahveye biraz tarçın attım da,hafif de olsa bir tat geldi.
Şeker orucunu rahat tutacağımı düşünüyorum.Sadece kahve keyfimden oldum,o beni kahrediyorOnun dışında günü gayet rahat geçirdim:)
21 günün hakkından bir geleyim, 100.gunu de görürüz insallah:)Canim ben ilk seker orucu yaptigimi soyledigimde bütün arkadaslarim gulmustu. Sonra aralarindan yapmayan kalmadi :))
Hepsini ikna etmistim beni seker orucu patronicesi ilan etmişlerdi :)) Emin ol sekersiz kahveye de alisacaksin alısan cok arkadaşım oldu.
Senin için cok güzel bir deneyim olacak seninle 100. günleri görmeyi planliyorum :))
Günaydın birinci günü atlattım gerisi gelir. Onu görmedim mi acaba dikkat ederimzezeozge canim alinti yaparken son mesajdan alintilamaya dikkat et olur mu gulhilal arkadasimizin bildirimi çıkmamış
H.cevizi yağı kavanozlarda saf katı halde satılanlardan mı canım? Merak ettim öğlen denemek istedim:)gulhilal canım H. cevizi yağı koyabilirsin kahvene enfes oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?