Hep berabrr gidicez sonuna kadar inşallah. Yakında ben de 3 miles çalışması yapmaya da başlıcam bakalım neler olacak:)Günaydın kızlar
Hayırlısıyla bugün ikinci güne başladım
Sabah aklım karıştı bir an ama iradeli davrandım artık götüreceğim 21 gün inşallah
Bu arada pazar olarak değiştirmemiz gerekiyor snaırım tarihi:)8 TEMMUZ CUMARTESİ
C cranial 12. GÜN :))
aquarius24
Beyaz Hatun
marselinda
Feministka
C cerulean
esperenzaa
C Cupcake89 3. Gün
Velvette
hallettim canim :)Bu arada pazar olarak değiştirmemiz gerekiyor snaırım tarihi:)
Canım bravo sana ben daha o kıvama gelemedim evden dışarıya çıkmaya üşeniyorum şu günlerdeHep berabrr gidicez sonuna kadar inşallah. Yakında ben de 3 miles çalışması yapmaya da başlıcam bakalım neler olacak:)
Canım tebrik ediyorum seni bol eksiler diliyorum bu hafta bir kiloda ben versem fena olmaz yaniHerkese merhaba yol arkadaşlarım
Benim için mucize 3. Güne başladım. Ve inanılmaz birşey yaşıyorum 1 kilo gitmiş. Yemeklrime de dikkat ettim bu 3. Günde. Demekki şeker olmayınca daha kokay gidiyormuş kilolar. Çok şaşkınım bu kadar kolay cevap aldığım için:)
ben yeni doğum yaptı. Emziriyorum onjn avantajı var sanırım kilonun hemen gitmesindeCanım tebrik ediyorum seni bol eksiler diliyorum bu hafta bir kiloda ben versem fena olmaz yani
Oy kıyamam sütüne dikkat et canım azalmasın diyet yüzündenben yeni doğum yaptı. Emziriyorum onjn avantajı var sanırım kilonun hemen gitmesinde
ahahahh oyy Kıyamam sanaa :))9 TEMMUZ PAZAR
C cranial 12. GÜN :))
aquarius24
Beyaz Hatun
marselinda
Feministka
C cerulean 2. Gün
esperenzaa
C Cupcake89 3. Gün
Velvette 2. Gün
Az önce açıp google görsellerde çikolata aradım
Resme bakmak orucu bozar mı C cranial hocam?
aaaa bak oldu mu simdiiiehhmm sey :)) ben bugün bozdum
Gaza geldim valla hem sporda dinlenme günümdü hem de kalori sayarak yiyip iciyordum ve bugün metabolizmayida sasirtiyim derken o beni sasirttiistemedigim suclar isletti bana pis metabolizma
Yarin yeniden basliyorum
Canım pazarlı çok tehlikeli oluyor değil mi insan evde abur cuburlarıyla baş başa kalıyorehhmm sey :)) ben bugün bozdum
Gaza geldim valla hem sporda dinlenme günümdü hem de kalori sayarak yiyip iciyordum ve bugün metabolizmayida sasirtiyim derken o beni sasirttiistemedigim suclar isletti bana pis metabolizma
Yarin yeniden basliyorum
kesinlikle birakmiycam canim 15 günü yaptiydim simdi cita 21 günde, tatile gidene kadar yok artikahahahh oyy Kıyamam sanaa :))
orucu bozmaz da psikolojiyi bozabilir yapma böyle şeyler :))
Senden ricam that sugar belgeselini izle eminim ki ikna edecektir seni :))
aaaa bak oldu mu simdiii
21 günü tamamlamadan yakani birakmiycam ona göree
Aynen canim sorma seytan dürtüklüyo resmen git ye onlari diyeCanım pazarlı çok tehlikeli oluyor değil mi insan evde abur cuburlarıyla baş başa kalıyor
Almamak lazım aslında bunları hiç paramıza yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?