Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Canım tebrik ediyorum seni bol eksiler diliyorum bu hafta bir kiloda ben versem fena olmaz yani

ehhmm sey :)) ben bugün bozdum

Gaza geldim valla hem sporda dinlenme günümdü hem de kalori sayarak yiyip iciyordum ve bugün metabolizmayida sasirtiyim derken o beni sasirtti istemedigim suclar isletti bana pis metabolizma

Yarin yeniden basliyorum

ahahahh oyy Kıyamam sanaa :))

orucu bozmaz da psikolojiyi bozabilir yapma böyle şeyler :))

Senden ricam that sugar belgeselini izle eminim ki ikna edecektir seni :))

aaaa bak oldu mu simdiii

21 günü tamamlamadan yakani birakmiycam ona göree

Canım pazarlı çok tehlikeli oluyor değil mi insan evde abur cuburlarıyla baş başa kalıyor
Almamak lazım aslında bunları hiç paramıza yazık

kesinlikle birakmiycam canim 15 günü yaptiydim simdi cita 21 günde, tatile gidene kadar yok artik
Canım pazarlı çok tehlikeli oluyor değil mi insan evde abur cuburlarıyla baş başa kalıyor
Almamak lazım aslında bunları hiç paramıza yazık
Aynen canim sorma seytan dürtüklüyo resmen git ye onlari diye Evdekilerin varligini unutmustum valla bugün mangala davetliydik orada masaya ufaciklardan koymuslardi amaan tanesi 50 kalori zaten diye yedim ama iste o bi kere tadi alinca kopamadim ordan sonrada panayir gezisine cikinca dondurma bana el salladi 'geeh burayaa' diye

İnanamıyorum 4 gündür abır cubur yemediğime:) bakalım nasıl devam etcek. That sugar belgeselini henz izlemedim ama yorumları okudum coğu insan etkilenmiş ben de sırf yorumlarından etkilendim su an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…