ben de yedim canim bugün yarin başlıyoruz o zaman hadi hayirlisi :)Hadi bakalim hayirli olsun canim :)
Yazalim hergün 1. gün 2. vs diye
Ben yarin basliycam bugün atistirdim biraz -.-
oo sen bizden öndesin o zaman hadi bakalimm :))Hayırlı uğurlu olsun canımmm ben jillian ile beraber dün bırakmıştım tamamen :) o halde bugün 2.günüm olmuş oluyor canımm
hosgeldin canimm :))kızlar ben de katılmak istiyorum ama neler yemiycem herşeyi unuttum.
3 ay öncesinde yapıyordum ama bırakınca unuttum birçogunu :/
Sadece quote yazısınımı silicem canımcım pek bilmiyorum da benoo sen bizden öndesin o zaman hadi bakalimm :))
canim alinti yaparken bastaki ve sondaki quite yazilarini sil öyle daha düzgün çıkar mesajın
canim son mesaji alintila bastaki ve sondaki quite yazisini sil isminin karsisina kacinci günde oldugunu yaz oyle cevapla :)Sadece quote yazısınımı silicem canımcım pek bilmiyorum da ben
oo hosgeldin canim nasilsin gorusmeyelli nasil gidiyor :)Yarın ben de geliyorum kızlar.
Şu an hastanedeyim çok sancılandım acile geldim. Taş düşürüyormuşum bekliyoruz serum takıldıoo hosgeldin canim nasilsin gorusmeyelli nasil gidiyor :)
geçmiş olsun canım...Şu an hastanedeyim çok sancılandım acile geldim. Taş düşürüyormuşum bekliyoruz serum takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?