Tamam canım sağolasın:) bu arada aklıma sürekli olmayacak yiyecekler geliyor ilk gün için normal mi yoksa ben cok fena durumda mıyım:)Fıstık mesajı alıntı yaptıktan sonra mesajın başındaki ve sonundaki quote parantezlerini silersen aynı mesaj gibi görünür
Velvette canım burasi topigimiz :)
acaba tarcinli süt mü denesen, sekeri dengeledigi icin tatli ihtiyacini kapiyo diyollaa, bende denemedim henüz:))
Evet canım o günlere tekrar dönmek istiyorum
Eriyip kalmamıştım resmen en mutluda günlerimdi
Şeker öyle bir şey ki bağımlılık yapıyor bugün yiyeyim bir parça baklava orada kalmıyor ertesi gün ondan sonraki gün canım tekrar tekrar istiyor unutana kadar
Kaymağı H. Cevizini kuzu pirzolayı da çok seviyorum mesela bunlarda öyle olmuyor
Şeker benim için uyuşturucuyla eş değer
coca cola kesinliklee yasaaak :)) bi kere cok zararli ve Paketli gida canim.Selam peki coca cola 0 serbest mi
Ben bugün içtim de adı üzerinde 0 şeker
Bir de protein sütüm var o da tatlandırıcılı şeker yok
Ben çok bal sever bir insan değilim ama o neden yasak peki, aslında faydalı diye biliyordum
coca cola kesinliklee yasaaak :)) bi kere cok zararli ve Paketli gida canim.
Bal eger doğalsa yenilebilir tabi ama market baliysa yasak :)
Sana tebrikler valla 10 gün süper başarı.. ilk günler benim kadar zorlandın mı acaba:)7 TEMMUZ CUMA
C cranial 10. GÜN :))
aquarius24
Beyaz Hatun
marselinda
Feministka
C cerulean
esperenzaa
C Cupcake89 1. Gün
yasak diye yaklasmayalim canim bana hicbir sey yasakdegil ama istediğim vucuda kavusmak içinbir süre yememeyi tercih ediyorum diyelim :))O zaman ben yarın yazayım
Aynen bendeki doğal
Yemiyorum haftalardır ama yasak görünce aklıma düştü işte insan psikolojisi
canım ben daha önce de yapmıştım.Sana tebrikler valla 10 gün süper başarı.. ilk günler benim kadar zorlandın mı acaba:)
yasak diye yaklasmayalim canim bana hicbir sey yasakdegil ama istediğim vucuda kavusmak içinbir süre yememeyi tercih ediyorum diyelim :))
canım ben daha önce de yapmıştım.
Onemli olan cok zor bir sey yapiyorum psikolojisine girmemek. Seker zaten vücudumuzun ihtiyaci olan bir sey degil. That sugar belgeselini izlemeni oneririm
Kesinlikle öyle tamamen psikolojik bu durum. Kendini güzel bir seyden mahrum ediyosun kendini cezalandiriyormussun gibi degil de..Ya bu çok doğru biliyor musun, çünkü beynin onu çok güzel bir şeyden vazgeçiyormuşsun gibi algılıyor
Sigarayı bırakırken de öyle yaptım ben, bıraktım demiyorum kendimi sigaradan kurtardım diyorum
Beyne gönderilen bilişsel komutlar çok önemli
Tamam izlicem canım sağolyasak diye yaklasmayalim canim bana hicbir sey yasakdegil ama istediğim vucuda kavusmak içinbir süre yememeyi tercih ediyorum diyelim :))
canım ben daha önce de yapmıştım.
Onemli olan cok zor bir sey yapiyorum psikolojisine girmemek. Seker zaten vücudumuzun ihtiyaci olan bir sey degil. That sugar belgeselini izlemeni oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?