• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Velvette Velvette Canim hosgeldin sekersiz topice :)) Gelisin muhtesem olmus yalniz Cola'yla :KK70:

C cranial bu arada bazi meyve sularinda, genelde portakal suyunda 0 seker yaziyor,veya taze sıkılmıslar onlara izin varmiydi?

Velvette Velvette Canim hosgeldin sekersiz topice :)) Gelisin muhtesem olmus yalniz Cola'yla :KK70:

C cranial bu arada bazi meyve sularinda, genelde portakal suyunda 0 seker yaziyor,veya taze sıkılmıslar onlara izin varmiydi?
canim paketlenmiş meyve sularini onermiyorum bir sürü koruyucu oluyor içinde .
ama taze sıkılmış olur tabi

yasak diye yaklasmayalim canim bana hicbir sey yasakdegil ama istediğim vucuda kavusmak içinbir süre yememeyi tercih ediyorum diyelim :))

canım ben daha önce de yapmıştım.
Onemli olan cok zor bir sey yapiyorum psikolojisine girmemek. Seker zaten vücudumuzun ihtiyaci olan bir sey degil. That sugar belgeselini izlemeni oneririm
Canım peki yaptıktan sonra nasıl bir değişklik olmuştu kilo farkın oldu mu ne hissettin sonunda

Merhabalar kızlar
Bugün sahalara dönüyorum
çok şükür tekrar motive olabildim
Günü kapatayım sağ salim
akşam 1. Gün diye bilirdim yapacağım
Siz sabahtan yapıyorsunuz o günün bildirimini

Canım C cranial daha önceki konu başlığın daha havalıydı ;) that sugar belgeselini izle ve şeker orucuna başla ;)

Sevgiler herkese

Herkese merhaba yol arkadaşlarım;)
Benim için mucize 3. Güne başladım. Ve inanılmaz birşey yaşıyorum 1 kilo gitmiş. Yemeklrime de dikkat ettim bu 3. Günde. Demekki şeker olmayınca daha kokay gidiyormuş kilolar. Çok şaşkınım bu kadar kolay cevap aldığım için:)

Back