Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah:)rüyamda seker orucunu bozuyordum :)
ancak önümdeki pastanın cogunu bitiremiyordum. ya bilincaltimi cok iyi ikna etmişim masallah bana ya cok sevindim. rüyamda düşünüyorum aquarius24 bozdu diye kizdim şimdi ona ne diycem diye :))
ama uyandigimda bozmamis oldugumu anladigimda o kadar sevindim kii
sekersiz nice günler görürüz insallah :))
masallah harikasin 40. gunleri de görürüz inşallah :))Ben de 4. Günümğ sağ salim bitirdim :) cok mutluyummmmmmmmmm
ahahahh kiyamam canim yaa, kesin ben bozdum diye etkilendin gercekten masallah iyi devam ettiriyosun senrüyamda seker orucunu bozuyordum :)
ancak önümdeki pastanın cogunu bitiremiyordum. ya bilincaltimi cok iyi ikna etmişim masallah bana ya cok sevindim. rüyamda düşünüyorum aquarius24 bozdu diye kizdim şimdi ona ne diycem diye :))
ama uyandigimda bozmamis oldugumu anladigimda o kadar sevindim kii
sekersiz nice günler görürüz insallah :))
İnşallahhhhmasallah harikasin 40. gunleri de görürüz inşallah :))
valla okuduğum arastirdigima göre gobek ve basendeki yağlarımizin esas sorumlusu şekermis kurtuluruz insallah bagimliligimizdanahahahh kiyamam canim yaa, kesin ben bozdum diye etkilendin gercekten masallah iyi devam ettiriyosun sen
ahh ahh insallah canim yaaa.valla okuduğum arastirdigima göre gobek ve basendeki yağlarımizin esas sorumlusu şekermis kurtuluruz insallah bagimliligimizdan
ben inaniyorum basaracagina :)ahh ahh insallah canim yaaa.
Simdi yapicagim bu 21 günde saf cikolatadan kurtulmak en büyük amacim
ayy cook sevindim caniimm hosgeldin aramizaa :))Merhaba Hanımlar,
Duydum ki bizim ekip şeker orucu yapıyormuş, dedim ki o oruc bensiz tutulmaz, gideyim de ben de ekibe katilayim bari:))
Sevgili arkadaşlar, aslında pek şeker düşkünlüğüm yok. Yani öyle tatli,çikolata krizlerim yoktur.Sadece bazı dönemler ne kadar yesem de karnımın doymadığı olur.O zamanlar tatlı ihtiyacı hissederim.Çünkü ancak tatlı bir şeyler yediğim vakit doyuyorum.Onun dışında ara sıra zevkine çikolata alıp yediğim olur.Ne de olsa mutluluk veriyor.Bisküviyi hiç yemem.Sadece bazen açlık hissettiğimde o an elimde varsa bir ya da iki tane falan yerim.Kola,meyve suyu sevsem de hiç tüketmem,her ikisini de bilinçli olarak bıraktım.Çay zaten oldum olası hiç içmedim.Sabah kahvaltısında yeşil çay içiyorum ama onu da şekersiz içiyorum.Kek,pasta,kurabiye çok sevsem de sürekli evimizde yaptığımız şeyler değil.O yüzden o yönden de kardayım:)Türk kahvesi vazgeçilmezim ve en büyük keyiflerimden biri.Amaaaa gel gelelim ki,Türk kahvesini şekersiz içemiyorum.Onu da şekersiz içmeye çalışacağım.Gerçi kahveye attığım şekeri bayağı azalttım.Herhalde bir kaç içmeye alışırım.
Şimdi diyeceksiniz ki, "Zaten tatlı problemin yokmuş,derdin ne o zaman?" Derdim şu ki,hayatımdan 21 gün boyunca şekeri tamamen çıkardığım vakit,vücuma,cildime nasıl etki edeceğini,ruhsal ve psikolojik herhangi bir değişim yaşayıp yaşamayacağımı görmek istiyorum.Sonuçta hiç şeker tüketmiyor değilim.Bu sayede detoks yapıp temizlenmiş olurum.
Yarın ben de başlıyorum şeker orucuna.İnşallah imtihanım kolay geçer:)
Gazamız mübarek olsun:)
hoşgeldinizzzz:)Bende geldim Yarından itibaren aranızdayım kızlar