- 18 Ağustos 2016
- 4.843
- 19.939
Bu hastaneye gidip Doğum yapan arkadaşlar hizmetten memnun kaldınız mı?
Ben tuba hanıma gidiyorum dr dan memnunum ama hastaneye karar veremedim.doğum yapanlar yazarsa fikir olur bizede.hayırlı doğumlar bu arada
Tuba hanım da bu hastane de mi Doğum yaptınız.Ben memnun kalmıştım. Hiçbir sorun yaşamadım.
Tuba hnda doğurdum bende.
Mükemmel bir doktor, resmen artık ikide bir gitmediğim için özlüyorum onu.
Hastaneden yana da bir şikayetim olmamıştı.
Tuba hanım da bu hastane de mi Doğum yaptınız.
Benimde doktorum rabiha hanımdı kızıma memnun kaldım ama yok orda simdi ben doktor arayısı içindeyim yine gebeyim cünkü rümelide istiyorum ama mihriban hanım gece nöbeti yapıyor sadece ona yapıcaktım ama olmuycak gibi omerhaba, rumeli hastanesinde spinal sezeryan ile dogum yaptim. dr um hasan kayim di. cok memnun kaldim gerek dogum oncesi gerek dogum sonrasi! dogum esnasinda bnmle bolca konusup rahatlattilar, bebegi aldiktan snra da ayni sekilde devam etti. ne spinal ne de sezeryan snrasi bel, bas agrisi yasamadim. yalnizca 1 gunluk bi agrim oldu sezeryandan dolayi ki o da beni zorlayacak bi agri degildi. dikis yerinde yda farkli konularda hic bir sorun yasamadim. hergun muhakkak gormeye geldi bi sikayet var mi diye! hastane ortami, ilgi, bakim vs hepsinden cok cok memnunum rumeli hastanesi icin soluyorum. ustelik bebegimi hemen sunnette ettirdim, bu durumdan da ayrica memnun ayrildim! evet hasan bey sizi asiri sevecen ve guleryuzlulukle karsilamiyor ama adamin mizaci bu :) gulerken bile somurtur cinsten :) ama isinde cok cok iyi! kimi yonlendirdiysem hep cok memnun kaldilar! ikinci bebegim icinde ona gidiyorum! tavsiye ederim, sans verin!
bu arada kolan,medicana,medilife, devlet hastaneleri, medicalpark gibi bi cok hastaneye gittim:) her acidan bu hastane daha uygun! gebeleik sureclerimizin ayni olmadigi gibi tabi tecrubelerimizin ayni olmayacagni ektra belirtmek isterim
Benimde doktorum rabiha hanımdı kızıma memnun kaldım ama yok orda simdi ben doktor arayısı içindeyim yine gebeyim cünkü rümelide istiyorum ama mihriban hanım gece nöbeti yapıyor sadece ona yapıcaktım ama olmuycak gibi o
Hadiye hanıma muayne oldum ama içim ısınmadı nedense cok sıcak yaklaşmadı mihriban hanım gibi nasılsın varmı sikayetin nasıl gidiyor hamilelik gibi şirin sözcükleri ilgisi yok ultrasonda bile kısa tuttu hemen mihriban hanım bu elleri bu ayakları gelişimi cok güzel diye anlatmadıgebeligimi ilk ogrendigim de, hasan bey i hastanede bi turlu yakalayamayinca yine ayni hastanede ki hadiye hanima gittim. ilgili bi bayan ve yonlendirmeleri cok yerinde, bi deneyin derim.acikcasi doktorumdan memnun kalmasam yda farkli bi durum yasanmasi halinde direk ona giderim diye dusunuyorum!
arkadasim ve gorumcem de ona gidiyolar bayan dr istedikleri icin!
1 hafta sonra ikili için gidicem siz ikiliyi rümeli de mi yaptırdınız ben fiyat almadım daiste ne yazikki herkesin yasadigi tecrube farkli olabiliyor ama ben genelde yaptigi iste ne kdr is bitirici ve yonlerndirmelerinde ne derece isabetli ona bakiyorum. geri kalan durumlari zaten ben sordugum icin sikinti olmadi cok sukur! bence yine bi sans verin derim :)
bi dha ki kontrolunuz ne zmn? olmadi beraber gidelim
1 hafta sonra ikili için gidicem siz ikiliyi rümeli de mi yaptırdınız ben fiyat almadım dadenkleşiriz belki
Mihriban hanım nilgün hanım a gelirsin demişti kontrol süresi içinde ondan sordum canım 300 baya pahalı ya ben vera da 100 e yaptırmıştım kızımaevet orda yaptirdim, 300 tl. dr mehmet aygun ilgileniyo perinatolog o. cok sevimli bi doktor ve ilgili de baya bi bakiyo :) gitmeden tatli da yerseniz bebek oynasin, cinsiyet soyluyor geneldeama muhakkak gun alin cnku bi tek carsamba gunleri hastanede oluyo :)
Mihriban hanım nilgün hanım a gelirsin demişti kontrol süresi içinde ondan sordum canım 300 baya pahalı ya ben vera da 100 e yaptırmıştım kızıma
evet canım orası orayada ara sor ben sordum telde bilgi vermiyorlarmış gidip sorucamaaa vera da varmi ki? ayrintili ultrason var mi acaba bilgin var mi? iyimis fiyati da ustelik. bende ucuz buldum diye seviniyodum saka gibi
bu vera dedigin armoninin yanidaki tip merkezi olan dimi?
evet canım orası orayada ara sor ben sordum telde bilgi vermiyorlarmış gidip sorucam
Yaptırdım tatlım verada 150 ye cokta memnun kaldım :) cinsiyet için bişi demedi bir sonraki kontrolu bekliyorummerhaba yeniden
yaptirdiniz mi ikili testi? nasil gecti?
Tatlım nasılsın dün akşam hadiye hanıma denk geldim okadar iyiki dogumu ona yaptırıcam sanırım bir kızım daha geliyor :)evet orda yaptirdim, 300 tl. dr mehmet aygun ilgileniyo perinatolog o. cok sevimli bi doktor ve ilgili de baya bi bakiyo :) gitmeden tatli da yerseniz bebek oynasin, cinsiyet soyluyor geneldeama muhakkak gun alin cnku bi tek carsamba gunleri hastanede oluyo :)
merhaba bende hadiye hanımın hastasıyım ve çok memnunum Güler güzlü ilgisi güzel istediğini sor cevaplıyor gidersen memnun kalacağına Emin'im ben 3 aydır gidyorum 13 haftalık hamileyim bendeTatlım nasılsın dün akşam hadiye hanıma denk geldim okadar iyiki dogumu ona yaptırıcam sanırım bir kızım daha geliyor :)
Tatlım nasılsın dün akşam hadiye hanıma denk geldim okadar iyiki dogumu ona yaptırıcam sanırım bir kızım daha geliyor :)
Bende ona gidicem hep zaten kızıma o hastanede dogum yaptım o zamanlar rabia hanım vardı 2015 te.Me
merhaba bende hadiye hanımın hastasıyım ve çok memnunum Güler güzlü ilgisi güzel istediğini sor cevaplıyor gidersen memnun kalacağına Emin'im ben 3 aydır gidyorum 13 haftalık hamileyim bende