Sefaköy Rumeli Hospital

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Merhabalar herkeze..
Küçükçekmece de ikamet ediyorum ve kendime hala düzgün bir hastane bulamadım.
Rumeli hospitalda doğum yapan memnun olduğu doktor ve doğum fiyati hakkında sizlerden yardım istiyorum bu arada eşim sgkli ondan yararlaniyorum yardimci olabilecek sevimli anne , anne adaylarini bekliyorum hadi kızlar

kızlarr rumeli hastenesi doğum için tavsiye etmiorum benm tecrübem olmadı fakat bi yakınımız orda doğumda büyük sorunlar yasadı ölüm tehlikeside atlattı ...bende farklı bi sebeble gittiğimde bi ton saçma sapan seyler çıkardılar... ciddi bi tam teşekküllü yeni doğan ünitesi olan bi hastanede doğum yapmakta fayda var ben nisaya devam ediorum murvet hn çokta memnunumm...

ovv ozaman ben beylikdüzündeki medilife hastanesine devam ediyim orası güzel bilgilendirme için sağolasın canımın içi

Benim bir arkadasim hamile su an 4 aylik muayene icin rumeliye gidiyor rabia hanim dr u cok memnun ama dogum nasil olur bilemiyorum canim muayene ucreti sgk 35 tl veriyormus bende araştırıp duruyorum avcilar medicanada onur beye gittim en son gebelik oncesi tekrar dusuk tehlikem olurmu diye cok ilgili dogum yapanlarda memnun biraz ters kaliyor bana ama sanirim onunla devam edicem gebelik olursa muayene ucretide 60 tl

Komşu çıkıyormuşuz bir de:)

Ben de rumeliye gitmeyi düşünüyorum kızlar. Bilgisi olan var mı? Muayene için az önce aradım 30 tl sgklıya.

Bir yerde başlayıp orası ile devam etmek istiyorum kısmet olursa.

rumelide dogum yaptim memnunum 30 tl muayne 20 tl nst aliordu.
hamilemisin canim hayirli olsun rabbim sag salim kavustursun :)
sezeryan 900 normal dogum 600

rumelide dogum yaptim memnunum 30 tl muayne 20 tl nst aliordu.
hamilemisin canim hayirli olsun rabbim sag salim kavustursun :)
sezeryan 900 normal dogum 600

Turtam aşırı sevindim. Birebir birini bulmak mucize oldu adeta:)

Hangi doktora gidiyordun?

hepsini denedim en iyisi rabia hanimdi ve ona dogum yaptim :)
bende cok aradim ama evime cok yakin die tercih ettim

Benim de evime oldukça yakın.
Medipolun orada oturuyorum ama medipolu istemiyorum ısınamadım oraya hiç.
Rabia hn yok sanırım şu an göremedim ismini sitede.

Benim de evime oldukça yakın.
Medipolun orada oturuyorum ama medipolu istemiyorum ısınamadım oraya hiç.
Rabia hn yok sanırım şu an göremedim ismini sitede.

ordaydi cnm cikmis olamaz ya kac senelik doktor bence ara sen telden bilgi al siteye bakma.
ben sefakoy fevzi cakmaktayim armoni parka 5 dk lik mesafe var zaten armoni park arkasi rumeli hospital :)

ordaydi cnm cikmis olamaz ya kac senelik doktor bence ara sen telden bilgi al siteye bakma.
ben sefakoy fevzi cakmaktayim armoni parka 5 dk lik mesafe var zaten armoni park arkasi rumeli hospital :)

Rabia hn ayrılmış.
Tuba hna aldım yarın sabah için.
İnşallah memnun kalırım tek isteğim bir doktorla başlayıp onunla devam etmek.

Rabia hn ayrılmış.

Uzuldum ya iyi biriydi.
Neyse insallah tuba hanima memnun kalirsin ben ona gitmedim hasan mihriban a rabia ya gittim mihribani begenmedim hasan bey cok soguk die en iyisi rabia dedim ve ona dogum yaptm :)

Rabia hn ayrılmış.
Merhaba memnun kalırsan yazarmısın bende bu civarda doktor hastahane arayışındayım henüz hamile değilim ama inşallah olacam Olmadan ve olduktan sonra kontrollere gitmek istiyorum hep aynı kişiye

Merhaba memnun kalırsan yazarmısın bende bu civarda doktor hastahane arayışındayım henüz hamile değilim ama inşallah olacam Olmadan ve olduktan sonra kontrollere gitmek istiyorum hep aynı kişiye

Tekrar merhaba.
İlk muayene için gayet memnun kaldım.
Ultrason, beslenme bilgilendirme le ri falan gayet iyiydi.
Hastane kalabalık oluyor ama ona pek yapacak bir şey yok tabi.
Devam edeceğim tuba hna.

Tekrar merhaba.
İlk muayene için gayet memnun kaldım.
Ultrason, beslenme bilgilendirme le ri falan gayet iyiydi.
Hastane kalabalık oluyor ama ona pek yapacak bir şey yok tabi.
Devam edeceğim tuba hna.
Teşekkürler canım inşallah herşey yolunda gider

hepsini denedim en iyisi rabia hanimdi ve ona dogum yaptim :)
bende cok aradim ama evime cok yakin die tercih ettim

Merhaba Rabia hanım şuanda beylikdüzü kolan hastanesinde bende hastasıyım ilgisinden güleryüzünden çok memnunum ama dogum hakkında bir bilgim yok.. agırlıklı olarak normal dogum mu yaptırıyor? Sizinki normal miydi ?

Normal dogum icin diretti 3 gun sancili birakti meger bebegimin kordonu kisa imis inememis rahime az kalsin bebegimi kaybediyordum ben.
Son anda sezeryana aldi dikislerini begenmedim bir tarafini acik birakmis dogum sonrasi kanama cok oldu dikisimde.
Yani pekte memnun oldugum soylenemez cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…