- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Ben de kucukcekmecde oturuyorum canim yakinmisiz
aynen rumeli hospital 10 dakika yurume mesafemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kucukcekmecde oturuyorum canim yakinmisiz
hmm peki rumelide muayene ne kdr cnm kadindogumda? iyi bir dr var mi?aynen rumeli hospital 10 dakika yurume mesafemde
hmm peki rumelide muayene ne kdr cnm kadindogumda? iyi bir dr var mi?
evet aklimda orasi var benimde. hem temiz titiz ama dogumu megada yaparim. 2. yi orda dogurdum cook memnun kaldim.Acikcasi kizimi orda dogurduktan sonra bir daha gitmedim muayne ucreti hakkinda bilgim yok cok yogun ve +ucreti pahali bir hastane ben medipole gidiyorum muayne ucreti 40 tl kadin dogum
evet aklimda orasi var benimde. hem temiz titiz ama dogumu megada yaparim. 2. yi orda dogurdum cook memnun kaldim.
Sigortasizlara Allah yardim etsin cok zor.Ben de 2.ci bebegimi orda dogurabilirim allah nasip ederde gelirse sayet :)
Evet temiz hastane .
Kulak burun bogaza goturmustuk kizimizi 80 tl aldi rumeli hospital hatta yuh resmen soygun felan demistik esimle sigortali olmamiza ragmen sigortasiz allah bilir ne kadardir
Sigortasizlara Allah yardim etsin cok zor.
Aaa cok uzundum cnm.Amin devlete gidiosun kopek muhammelesi goruyorsun kanuni sultan suleyman hastanesinde spiral taktirdim bayilmisim kimse kaldirmamis yerden bir uyandim yerdeyim neler yasadim kimsede dur su kadina ne oldu bir yardim edelim demedi taktirdim ayaga kalktim kalkmamla bayilmam bir oldu kafami vurmusum agri vardi basimda uyandim guluyorlardi acayip moralim bozulmustu
Aaa cok uzundum cnm.
İnsanligimizi kaybediyoruz maalesef. En guzeli ozel en azindan paranla kral oluyorsun. Bir sikayet mercii oluyor. Devlette kimi.kime sikayet edeceksin ki.
Valla oldum yorgunluktan 12 de ciktik piknik ev gezmesi bu saatte girdik eve. Kasiklarim agriyor. Banyo yaptirdim cocuklari uyuttum kendim de yikandim uzandim.Cok dogru soyluyorsun bende bir daha spiral taktirmiycam ztn yaramadi kaydi ve gebe kalip dusurdum .
Nasip diilmis
Hayirli pazarlar bu arada gec oldu ama gezdik bugun guzeldi hava
Valla oldum yorgunluktan 12 de ciktik piknik ev gezmesi bu saatte girdik eve. Kasiklarim agriyor. Banyo yaptirdim cocuklari uyuttum kendim de yikandim uzandim.
ynen canim yaa yaz gelsin. Biz cekmece sahile yakiniz yuruyerek 15 dk. Gorumcem kayinvalide coluk cocuk keyifli gecti yani. Yazin fixOh ne guzel iyi oldu hava mis gibiydi yaz gelsin artik :)
A
ynen canim yaa yaz gelsin. Biz cekmece sahile yakiniz yuruyerek 15 dk. Gorumcem kayinvalide coluk cocuk keyifli gecti yani. Yazin fix
Bende merak ediyorum normal olursa 1 ay gbi bi surem kaldiBu hastaneye gidip Doğum yapan arkadaşlar hizmetten memnun kaldınız mı?
Ben tuba hanıma gidiyorum dr dan memnunum ama hastaneye karar veremedim.doğum yapanlar yazarsa fikir olur bizede.hayırlı doğumlar bu aradaBende merak ediyorum normal olursa 1 ay gbi bi surem kaldi
Sagol canm bende nilgun hanima gidiyorum ama normal dogum ve ilk dogumunsa eger bastan doktorun dogumuna girip grmycegni ogren cnku benm doktorum bana son ayinda anca planli sezeryan olursa doguma giricegni soyledi skntı yasamaBen tuba hanıma gidiyorum dr dan memnunum ama hastaneye karar veremedim.doğum yapanlar yazarsa fikir olur bizede.hayırlı doğumlar bu arada
Yok 2.doğum olacak hayırlısıyla ilk doğumumu tuba hanım yaptırdı o yüzden bu hastaneye gidiyorum Zaten ama kararsızım doğumu burda yapsam mı yapmasam mı bilemiyorumSagol canm bende nilgun hanima gidiyorum ama normal dogum ve ilk dogumunsa eger bastan doktorun dogumuna girip grmycegni ogren cnku benm doktorum bana son ayinda anca planli sezeryan olursa doguma giricegni soyledi skntı yasama