Sefaköy Rumeli Hospital

rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, hayirli olsun cnm ☺️

ne oldu da hadiye hanimda karar kildin anlat bakiyim

bi de vera da sana cd, bebek resmi vs verdiler mi? bu arada ben aradim az once 220 tl ucreti dediler ayrintili ultrason icin! sen memnun kaldin mi baktilar mi detayli? n kdr surdu?
Sagol kuzum saglıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza
Sen dedin ya hediye hanım cok iyi diye dedim birde ben deniyim dedim hem ikili testimi gösterdim cunku
Cok sevdim sevecen biriydi içim ısındı baya ona yapıcam dogumu
Vera da 20 dakika bakmıştı bebege ultrasonla memnunum ben herseyini saydı mide cebi böbrekler mesane filan diye hatta o kız gibi geldi emin olamadım demişti dün hediye hanım kıza benziyor dedi :) 2 doktor kız dedi cd vermedi ama ultrason kagıdından 6 tane verdi cdyi ayrıntılıda verir diye düşünüyorum

Hayırlı doğumlar olsun inşallah bayanlar.bende 31.haftama geldim tuba Fikriye hanımda Doğum yapacam inşallah hastane halkında şüphelerim var biraz ama hayırlısı

Hayırlı doğumlar olsun inşallah bayanlar.bende 31.haftama geldim tuba Fikriye hanımda Doğum yapacam inşallah hastane halkında şüphelerim var biraz ama hayırlısı
Masallah az kalmış sizin saglıkla dogsun sorunsuz inş.
Ben yaptım hastaneden memnunum temiz ilgili hemşireleri felan.
Ama yinede süphelerinizi ortadan kaldırıp doguma ögle gitseniz daha iyi olur sizin için söyliyim

Masallah az kalmış sizin saglıkla dogsun sorunsuz inş.
Ben yaptım hastaneden memnunum temiz ilgili hemşireleri felan.
Ama yinede süphelerinizi ortadan kaldırıp doguma ögle gitseniz daha iyi olur sizin için söyliyim
Teşekkür ederim.kontrole gittiğimde hepsini soracak inşallah.ilk doğumumu yaptığım hastane Yen'i açılmıştı onun gibi bir yer istiyorum sanırım ama bulamadım maalesef

Teşekkür ederim.kontrole gittiğimde hepsini soracak inşallah.ilk doğumumu yaptığım hastane Yen'i açılmıştı onun gibi bir yer istiyorum sanırım ama bulamadım maalesef
Medipol denedin mi cnm orasıda güzel doktor bulmak mesele tabi

Bende ona gidicem hep zaten kızıma o hastanede dogum yaptım o zamanlar rabia hanım vardı 2015 te.
Cok ilgiliydi karnımdaki jeli sildi kalkarken elimden tuttu cok sıcak kanlıydı
İki doktorumuzda aynı Rabia hanım benim ikizlerimin doktoruydu ama suyum patladı 6 aylık Doğum yaptım ve kaybettim. Rabia hanımı çok seviyordum ama beylikdüzünde bi hastaneye gitti.

İki doktorumuzda aynı Rabia hanım benim ikizlerimin doktoruydu ama suyum patladı 6 aylık Doğum yaptım ve kaybettim. Rabia hanımı çok seviyordum ama beylikdüzünde bi hastaneye gitti.
Basın sagolsun canım inş saglıkla tekrar gebelik yaşarsın sonu iyi olur rabia hanımı cok seviyordum ama ayrılmış üzüldüm baya ona yaptırıcaktım ikinciyide

oncelikle rabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins ☺️

bu arada ben ayrintili ultrasonu sefakoydeki vera tip merkezinde yaptirdim. bakan doktor perinatolog degil radyolog mus ama bir perinatolog un baktigi gibi detayli titiz ve ayni ozenle bakip, rapor cd ve renkli/renksiz resim veriyor.

benim sipa kendini gizledigi icin doktor gercekten cok ugrasti detayli bi kac kere bakti, bekledi yani sabirla! bu nedenle 45-50 dk gibi bi sure aldi.. bebegin saglikli oldugunu netlestirdikten snrada yuz fotosu icin ayrica ugrasti☺️ ilgili ve sabirli bi doktor yani☺️

ayrica ben randevu alip gittim, randevu alirken ucretin 220 tl oldugunu solediler, oraya gidip odeme yaparken 230 tl dediler tabii ucret farkini telde farkli oldugunu soleyince ilk fiyattan aldilar odemeyi. bunu belirtmek isterim ki, ayni durumu yasayip fiyat farki vermeyin!

ben biras mecbur kaldim veraya gitmekte cnku vakit sikintisi yasadim ama yinde rumeli hastanesinde ki perinatolog mehmet aygun u tavsiye ederim ☺️

oncelikle rabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins ☺️

bu arada ben ayrintili ultrasonu sefakoydeki vera tip merkezinde yaptirdim. bakan doktor perinatolog degil radyolog mus ama bir perinatolog un baktigi gibi detayli titiz ve ayni ozenle bakip, rapor cd ve renkli/renksiz resim veriyor.

benim sipa kendini gizledigi icin doktor gercekten cok ugrasti detayli bi kac kere bakti, bekledi yani sabirla! bu nedenle 45-50 dk gibi bi sure aldi.. bebegin saglikli oldugunu netlestirdikten snrada yuz fotosu icin ayrica ugrasti☺️ ilgili ve sabirli bi doktor yani☺️

ayrica ben randevu alip gittim, randevu alirken ucretin 220 tl oldugunu solediler, oraya gidip odeme yaparken 230 tl dediler tabii ucret farkini telde farkli oldugunu soleyince ilk fiyattan aldilar odemeyi. bunu belirtmek isterim ki, ayni durumu yasayip fiyat farki vermeyin!

ben biras mecbur kaldim veraya gitmekte cnku vakit sikintisi yasadim ama yinde rumeli hastanesinde ki perinatolog mehmet aygun u tavsiye ederim ☺️
Amin birtanem inşallah sende saglıkla kavuş yavruna

Vay vay demek ugraştırdı hımm simdiden başlamış baya fırlama olucaklar :KK70:
Fiyat bilgin için ve tavsiyen için sağol canım benimde haftam geldiginde bende baktırırım ayrıntılıda :)
Cinsiyet bellimiydi cnm senin merak ettmde

Amin birtanem inşallah sende saglıkla kavuş yavruna

Vay vay demek ugraştırdı hımm simdiden başlamış baya fırlama olucaklar :KK70:
Fiyat bilgin için ve tavsiyen için sağol canım benimde haftam geldiginde bende baktırırım ayrıntılıda :)
Cinsiyet bellimiydi cnm senin merak ettmde

gecen haftaya kdar ikili testte dahil %90 hatta kesin erkekti, dun yapilan ayrintilida %90 kiz dedi doktor. cok kapadi kendini bi turlu ne yuzunu acti ne bacaklarini☺️ umarim yanilma olmaz artik saglikla gelsin allahin izniyle oncelikle ama bakalim ☺️

biseyler alasim var nasi yapicaz bakalim

gecen haftaya kdar ikili testte dahil %90 hatta kesin erkekti, dun yapilan ayrintilida %90 kiz dedi doktor. cok kapadi kendini bi turlu ne yuzunu acti ne bacaklarini☺️ umarim yanilma olmaz artik saglikla gelsin allahin izniyle oncelikle ama bakalim ☺️

biseyler alasim var nasi yapicaz bakalim
Aaa erkek deyip kızmı cıktı :)
Banada kız dendi bir kızım var hamileligim cok farklı bende süphedeyim :)
Saglıklı hayırlı evlat olsunlarda cinsiyet önemli degil
Ben senin yerinde olsam beklerim canım farklı farklı söyleyince insan muhallakta kalıyor degil mi

Aaa erkek deyip kızmı cıktı :)
Banada kız dendi bir kızım var hamileligim cok farklı bende süphedeyim :)
Saglıklı hayırlı evlat olsunlarda cinsiyet önemli degil
Ben senin yerinde olsam beklerim canım farklı farklı söyleyince insan muhallakta kalıyor degil mi

bende ilk gebelikte ne yasiyosam ayni seyleri yasiyorum. oglumda cok rht bi gebelik gecirmistim, cok cukur bu seferde oyle , bazen unutuyrm bile hamile oldugumu bizimki dha 2 yasinda bi de baya kok sokturuyo yani kucuk canavar insallah bu sefer bi miktar dha sakin bi cocuk olurda gerisi bos ☺️

nedense bu sefer pek bi kiyafet alma hevesim var o yuzden merak ediyorum valla cinsiyeti ☺️

bende ilk gebelikte ne yasiyosam ayni seyleri yasiyorum. oglumda cok rht bi gebelik gecirmistim, cok cukur bu seferde oyle , bazen unutuyrm bile hamile oldugumu bizimki dha 2 yasinda bi de baya kok sokturuyo yani kucuk canavar insallah bu sefer bi miktar dha sakin bi cocuk olurda gerisi bos ☺️

nedense bu sefer pek bi kiyafet alma hevesim var o yuzden merak ediyorum valla cinsiyeti ☺️
Aaa benimde 2 yasında kızım var kızımda sürekli bulantı olmuştu bu gebeligimde yok :)
Allahım gönlüne göre versin inş cnm

Bende ikinci bebeğime hamileyim 2,5yaşında oğlum var bu da erkek.ilk çocukla ilgilenemezsem diye sizde tedirgin misiniz?benim sırf bu yüzden düşüncelerim var allah yardım etsin hepimize.iki çocuk nasıl olacak bakalım

doğan hastanesinde dr yasemin ağralı var.size öenerebilirim.harika biri.

Bende ikinci bebeğime hamileyim 2,5yaşında oğlum var bu da erkek.ilk çocukla ilgilenemezsem diye sizde tedirgin misiniz?benim sırf bu yüzden düşüncelerim var allah yardım etsin hepimize.iki çocuk nasıl olacak bakalım
Benimde aynı düşüncelerim var kızım asırı sakın ve kendiyle oyun oynamayı seviyor sorun olmuycak sanırım diyorum ama yinede tereddüt etmiyor degilim

X