- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Doganın dogum ücretleri pahalıdır ve muayne ücretleridoğan hastanesinde dr yasemin ağralı var.size öenerebilirim.harika biri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doganın dogum ücretleri pahalıdır ve muayne ücretleridoğan hastanesinde dr yasemin ağralı var.size öenerebilirim.harika biri.
Oğlum da sakin sayılır hırçın bi çocuk değil ama bana düşkün biraz endişem ondan sanırımBenimde aynı düşüncelerim var kızım asırı sakın ve kendiyle oyun oynamayı seviyor sorun olmuycak sanırım diyorum ama yinede tereddüt etmiyor degilim
Benimki düşkün degil cok şükür babaya daha düşkün gece kucagından inmez öpe öpe bitiremez kız babaya oglan anneyw derler yaOğlum da sakin sayılır hırçın bi çocuk değil ama bana düşkün biraz endişem ondan sanırım
2015 te 20 tl idi demek uyguna cevirmisler bu iyi olmus :)Rumeli de nst 5tl imiş şaşırdım çok uygun
Evet bende şaşırdım 5deyince muayene de40tl2015 te 20 tl idi demek uyguna cevirmisler bu iyi olmus :)
Muayne bendede 40 aldilarEvet bende şaşırdım 5deyince muayene de40tl
Belki size gore rezalet olabilir ama ilk dogumumu orda yaptim bana gore hemsireler hasta bakicilari cok guler yuzlulerdi ebeler haric :)Rumeli bana göre rezalet bir hastane, doğan da tam bir ticarethane. Florya Liv hospital ya da biruni ye neden girmek istemiyorsunuz. İkisi de üniversite hastanesi.
Ben doktorum burda olduğu için gidiyorum Rumeli'ye benim de hastane konusunda endişelerim var gerçekten ama diğer yerler çok pahalı.dr daha önemli diye karar verdim artıkRumeli bana göre rezalet bir hastane, doğan da tam bir ticarethane. Florya Liv hospital ya da biruni ye neden girmek istemiyorsunuz. İkisi de üniversite hastanesi.
Size göre neden rezalet??Rumeli bana göre rezalet bir hastane, doğan da tam bir ticarethane. Florya Liv hospital ya da biruni ye neden girmek istemiyorsunuz. İkisi de üniversite hastanesi.
Size göre neden rezalet??
Rumeli ikili testi ne kadara yapıyor bilgin varmı?Merhabalar herkeze..
Küçükçekmece de ikamet ediyorum ve kendime hala düzgün bir hastane bulamadım.
Rumeli hospitalda doğum yapan memnun olduğu doktor ve doğum fiyati hakkında sizlerden yardım istiyorum bu arada eşim sgkli ondan yararlaniyorum yardimci olabilecek sevimli anne , anne adaylarini bekliyorum hadi kızlar