Sefaköy Rumeli Hospital

Rumeli bana göre rezalet bir hastane, doğan da tam bir ticarethane. Florya Liv hospital ya da biruni ye neden girmek istemiyorsunuz. İkisi de üniversite hastanesi.

Rumeli bana göre rezalet bir hastane, doğan da tam bir ticarethane. Florya Liv hospital ya da biruni ye neden girmek istemiyorsunuz. İkisi de üniversite hastanesi.
Belki size gore rezalet olabilir ama ilk dogumumu orda yaptim bana gore hemsireler hasta bakicilari cok guler yuzlulerdi ebeler haric :)
Yani olabilir bazi pruzler onlari goz arda edince bence iyi bir hastane diger hastaneler pahali butcem buraya yetiyor o yuzden bana cok uygun

Ben doktorum burda olduğu için gidiyorum Rumeli'ye benim de hastane konusunda endişelerim var gerçekten ama diğer yerler çok pahalı.dr daha önemli diye karar verdim artık

Size göre neden rezalet??

bütçe meselesi tabi, benim şirket özel sağlık sigortam var. daha iyi hastaneleri gördüm diye burayı beğenmedim. aciline ablamızı götürmüşler ben de ziyaretine gitmiştim. tıkış tıkış üst üste insanlar sürekli bağıran hemşireler bana kötü geldi. sgk anlaşması var florya medikalpark ın biruninin. hem de üniversite hastanesi. size de çok uzak değil ama maddi boyutunu bilemiyorum tabi.

Merhabalar herkeze..
Küçükçekmece de ikamet ediyorum ve kendime hala düzgün bir hastane bulamadım.
Rumeli hospitalda doğum yapan memnun olduğu doktor ve doğum fiyati hakkında sizlerden yardım istiyorum bu arada eşim sgkli ondan yararlaniyorum yardimci olabilecek sevimli anne , anne adaylarini bekliyorum hadi kızlar :KK66:
Rumeli ikili testi ne kadara yapıyor bilgin varmı?

X