Bebek Alışverişi - Aile Evi ve daha niceleri.. Öneri ve tansiye İstiyorum 🙃🙏🏻

Umarım en sağlıklı şekilde alırsın miniğini kucağına ❤️
Benimkiler 11 ve 8 oldu. Gerçekten yıllar öyle hızlı geçiyor ki. Daha dün gibi. Çok duygulandım. O zaman ki heyecanımı hatırladım ❤️
ya ben rüyamda bile bebek görüyorum ve orda bile tek düsüncem “oh be doğurdum kurtuldum” 😂😂 doğum su an gözümü çok korkutuyor 😂

Bana da diyor ki sen doğurursun yaparsın, ben kendimden bu kadar emin değilim hocam diyorum bak diyor annen rahat doğurmuş seni😒😂
ama emin ol ki doktorlar da çok uğraşmak istemiyor. sende o potansiyeli görmese söylemezdi. epidural vereceğine söz verdirt doktora 😂😂

ama emin ol ki doktorlar da çok uğraşmak istemiyor. sende o potansiyeli görmese söylemezdi. epidural vereceğine söz verdirt doktora 😂😂
Bende onu anlamadım sezeryan ihtimalini bile konuşmadı😂 ne potansiyeli ayol daha çatı muayenesine girmedim iki parmak sokunca attığım çığlığı görünce fikri değişir herhalde zaten yarın gidince onu konuşmam epidural ver diyeceğim şimdiden😂😂

Bende onu anlamadım sezeryan ihtimalini bile konuşmadı😂 ne potansiyeli ayol daha çatı muayenesine girmedim iki parmak sokunca attığım çığlığı görünce fikri değişir herhalde zaten yarın gidince onu konuşmam epidural ver diyeceğim şimdiden😂😂
çatı muayenesinden sonra daha net bir sey söyler. benimki de şu an vajinal doğum diye düsünelim, ileride aksi bir durum olmazsa öyle devam ederiz diyor. ama anneme göre kalçam geniş olduğu için kesin vajinal doğururmusum 🙄😂

çatı muayenesinden sonra daha net bir sey söyler. benimki de şu an vajinal doğum diye düsünelim, ileride aksi bir durum olmazsa öyle devam ederiz diyor. ama anneme göre kalçam geniş olduğu için kesin vajinal doğururmusum 🙄😂
Analar aynı mı olur be banada annem iyisin kalçan geniş rahat olur dedi🫣

X