Sefaköy Rumeli Hospital

Cevapladıgın için çok teşekkür ederim canım kafamda tereddütlerim vardı başka doktora da gideyim öyleyse en azından kıyaslama olur

Cevapladıgın için çok teşekkür ederim canım kafamda tereddütlerim vardı başka doktora da gideyim öyleyse en azından kıyaslama olur

Rica ederim cnm siz yinede hangisi uygun bulursaniz ona gidin ben tecrubemi anlattim biraz kotu oldu ama gecti cok sukur simdi sikintim yok dikislerimde.

Rica ederim cnm siz yinede hangisi uygun bulursaniz ona gidin ben tecrubemi anlattim biraz kotu oldu ama gecti cok sukur simdi sikintim yok dikislerimde.
Çok zormuş doktora karar vermek valla şimdi medilifetanda sıra aldım çok önerilen bir doktordan ondan da sıra bulmak sıkıntı diledginde ulaşmak sıkıntı kafamda deli sorular Allah çocugunuzu size bagışlamış çok şükür daimi saglık sıhhat nasip etsin inş

Insallah canim allah razi olsun sanada sag salim dunyaya getirmeyi buyutmeyi nasip etsin rabbim medilife ta hangi doktor?

Insallah canim allah razi olsun sanada sag salim dunyaya getirmeyi buyutmeyi nasip etsin rabbim medilife ta hangi doktor?
Medilife ta senem hanımdan sıra aldık arkadaş çevremde çok dogum yapan ve çok öneren vardı. Tek sorun çok yogun olması istedgim gibi ilgili davranırmı tereddütüm o inş Allah nasip ederse 31 ocakta gidecegz ancak sıra bulabildim

Selda hanimda iyi diyorlar onuda soyleyebilirim size bir yakinim dogum yapti ikizdi bir tanesi selebral pars hastasi kizi gelisim geriligi var %40 engelli dogdu rahat yaptigini soyledi sezeryan oldu ikiz olunca

Selda hanimda iyi diyorlar onuda soyleyebilirim size bir yakinim dogum yapti ikizdi bir tanesi selebral pars hastasi kizi gelisim geriligi var %40 engelli dogdu rahat yaptigini soyledi sezeryan oldu ikiz olunca
Evet benimde 2 arkadşım Selda hanımda dogum yaptı biri çok memnundu diğeri çok hoş olmayan şeyler söyledi... Birazda kısmet galiba Allah herkese rahat dogum nasip etsin

Evet benimde 2 arkadşım Selda hanımda dogum yaptı biri çok memnundu diğeri çok hoş olmayan şeyler söyledi... Birazda kısmet galiba Allah herkese rahat dogum nasip etsin
Amin cnm insallah sorunsuz sıkıntisiz kavusursun bebegine

Ben 2 keredir gidiyorum canim 16. Haftamdayim ama biraz donuk bi kadin ama herkes cok memnun .. sadik ahmet hastanesindeki bayanda hakkknda hic yorum yapilmamis. Dogan hastanesi alms basini gtmis fiyatlar valla k.cekmecede adam akilli bi doktor bulamadm ya

Ben kucukcekmecede oturuyorum doktor sadik ahmeti tavsiye etmem labaratuarinda calistim igrenc otesi.

Arkadaslar Rumeli hastanesinde hasan kayım doktora giden varsa bilgi verebilir miii ???

Arkadaslar Rumeli hastanesinde hasan kayım doktora giden varsa bilgi verebilir miii ???

Bebegimin kordonu kısa olmasına ragmen normal doguma diretti normalde sezeryana alınması gerekmiş kordonu kısa olunca cocuk inememiş ben pek memnun kalmadım acıkcası hasan beyden

Sefakoy mefipol hastanesine gidebikirsin dr. Lari cok iyi. Ben medicanaya gidiyordum iki oglumda dr gitti. Simdi medipole gitmeyi dusunuyorum. Vera tip merkezi dr lari da cok iyi ama dogum nadil oluyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…