Peki bu kadar mı siz bağırıp çağırmadınız mı ? O nerede şu an özür diledi mi ? Ailesi gelince neler olur tahminen ?25 yaşındayım eşim 31. 2 yıldır beraberiz, evleneli 2 ay olmadı henüz. Bugün o markete dışardayken ( pc açıktı ve markete gitmişti) bilgisayarını katıştırdım tesafüfen gördüm gelince sordum inkar edemedi. Bu arada Kendisi namazında niyazında çok efendi, çevresi tarafından çok sevilen biridir. Hatta benim çevrem bile bana şaka yollu " bu adam melek gibi bir gıcıklık çıkarsa senden çıkar" derdi
Nasıl yazsam üzülmüş gibi olurum acaba bi örnek cümle yazar mısınız?
AYrılmayı düşünüyorum kendi ailemi arayamadığım için onları aradım sadeceTamam simdi de benim soruma cevap versen diyorum? Ailesini cagirmakta ki amacin ne? Ara buluculuk mu yapacaklar? Ogullarinin kulagini mi cekecekler? Yoksa "alin oglunuzu basiniza calin" mi diyeceksin?
Anladim sevindim mantikli dusunmene. O zaman yarin o evden gidiyorsun yani?AYrılmayı düşünüyorum kendi ailemi arayamadığım için onları aradım sadece
AYrılmayı düşünüyorum kendi ailemi arayamadığım için onları aradım sadece
Allah kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmadın. Çok acı. 25 yaşındayım iyi bir eğitim aldım, zamanında ben de kendini ifade edemeyen insanları anlamazdım. Ben şu anda neyi nasıl yazacağımı bilemedim , karışık yazdım, derdimi anlatamadığım için sahteymiş gibi davranıldım siz de beni anlayın geleceğe dair umutları hayalleri olan biri böyle bir durumla karşılaşınca ne kadar mantıklı, düzgün yazarArkadaslar merhaba
25 yasindayim ve 2 aylik evliyim,esimle 2 yilin ardindan severek evlendik , esimm abdestnde namaznda bir insan, bugun esim markete ... almaya gittiginde bilgsyarini karistirdim. Ve esimin kendinden yasca buyuk bayanlarla cins2l icerikli knustu gordum , ve sok yasadm resmen , esim olack o pislik eve gelince hesab sordum bunlzr ne diye ve inkar edemedi ve znlatti. Megerse evlenmeden onceede yapiyormus . Cok kotuyum babam kalp hastasi ama ailemden baska kimse bana yardim edemez annemi aradim ve anlattim odz uygn bir dille babama anlatacak olayi , esimin ailesi de gorumcemin yaninda bugun donuyorlar napacan bilemedim olayi onlarada anlatcm cok kotuyum kizlar ,
Vs gbi boyle detayli anlatrsnz daha cok yrdimci oluruz
Anlamıyosunuz beni nereye gideyim babamın yanına mı, nasıl anlatayım adama bunuAnladim sevindim mantikli dusunmene. O zaman yarin o evden gidiyorsun yani?
Olay yeni olsa tamam da ta öğlen olmuş.12 saat önce.Neyse eşiniz nerde şuan ? Birde ne iş yapıyorsunuz ayrılsanız tek başınıza yapabilir misiniz ?Allah kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmadın. Çok acı. 25 yaşındayım iyi bir eğitim aldım, zamanında ben de kendini ifade edemeyen insanları anlamazdım. Ben şu anda neyi nasıl yazacağımı bilemedim , karışık yazdım, derdimi anlatamadığım için sahteymiş gibi davranıldım siz de beni anlayın geleceğe dair umutları hayalleri olan biri böyle bir durumla karşılaşınca ne kadar mantıklı, düzgün yazar
Allah kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmadın. Çok acı. 25 yaşındayım iyi bir eğitim aldım, zamanında ben de kendini ifade edemeyen insanları anlamazdım. Ben şu anda neyi nasıl yazacağımı bilemedim , karışık yazdım, derdimi anlatamadığım için sahteymiş gibi davranıldım siz de beni anlayın geleceğe dair umutları hayalleri olan biri böyle bir durumla karşılaşınca ne kadar mantıklı, düzgün yazar
Bak kardesim icimden bi ses diyor ki buyuk ihtimalle fakesin. Ama ya degilse diyorum.Allah kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmadın. Çok acı. 25 yaşındayım iyi bir eğitim aldım, zamanında ben de kendini ifade edemeyen insanları anlamazdım. Ben şu anda neyi nasıl yazacağımı bilemedim , karışık yazdım, derdimi anlatamadığım için sahteymiş gibi davranıldım siz de beni anlayın geleceğe dair umutları hayalleri olan biri böyle bir durumla karşılaşınca ne kadar mantıklı, düzgün yazar
Anlamıyosunuz beni nereye gideyim babamın yanına mı, nasıl anlatayım adama bunu
Ne diyorsun sen ya? Mantikli düsün. Sen mi aldattin? Gittin bi hata mi yaptin? Neden baban kabullenmesin seni? Eger yok kalp hastasi buna dayanamaz diyorsan o nasil bir aile derim bende. Belki bosanacaksin diye üzülebilir ama kizinin boyle bi adamdan kurtuldugu icin sükretmesi lazim.Anlamıyosunuz beni nereye gideyim babamın yanına mı, nasıl anlatayım adama bunu
Bağırdım sinir krizi geçirdim resmen özür diledi, alışkanlıkmış onunki 5-6 yıldır varmış bu durum benimle tanıştıktan sonra azaltmış güya, salonda yatıyorPeki su anda esiniz nerde
Allah razı olsun ondan kabul eder beni tabiki ama hasta bı durumu öğrenince ya bişey olursa diye düşünüyorum benNe diyorsun sen ya? Mantikli düsün. Sen mi aldattin? Gittin bi hata mi yaptin? Neden baban kabullenmesin seni? Eger yok kalp hastasi buna dayanamaz diyorsan o nasil bir aile derim bende. Belki bosanacaksin diye üzülebilir ama kizinin boyle bi adamdan kurtuldugu icin sükretmesi lazim.
FAke diye düşünüyorsan Allah rızası içib yazmayınBak kardesim icimden bi ses diyor ki buyuk ihtimalle fakesin. Ama ya degilse diyorum.
Icim el vermiyor cok kotu bir durumda olabilir belki suan diye bu saatte oturmus sana tavsiye vermeye calisiyorum. Ama sen ikide bir sana fake diyenlere cevap verip kendini savunuyorsun ve diger sorulari gecistiriyorsun. Amacin ne senin?
Bağırdım sinir krizi geçirdim resmen özür diledi, alışkanlıkmış onunki 5-6 yıldır varmış bu durum benimle tanıştıktan sonra azaltmış güya, salonda yatıyor
Bu mesajdan bunu mu anladin? Tamam o zaman yazmiyorum yeter artik kac saattir kelimeleri cimbizla aliyoruz.FAke diye düşünüyorsan Allah rızası içib yazmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?