• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal Alemde Aldatma

Eşimin ailesi şehir dışında sabah 10 gibi gelecekler, olay gündüz 2 gibi oldu kime anlatabilirim bunu gurur kırıcı yardımcı olun diye buraya yazdım niye yalan olsun

Peki ailesini cagirmakta ki amacin ne? Ayrilmak mi? Yoksa "bi ayar verin oglunuza bi daha yapmasin" mi?
Ayrica öglen olan olay, neden gece saat 2'de cagirdin ailesini? Amacin cagirmaksa neden bu kadar bekledin?
Gece 2 de çağırmadım olay sonrası hemen aradım ancak yol uzun

Peki ailesini cagirmakta ki amacin ne? Ayrilmak mi? Yoksa "bi ayar verin oglunuza bi daha yapmasin" mi?
Ayrica öglen olan olay, neden gece saat 2'de cagirdin ailesini? Amacin cagirmaksa neden bu kadar bekledin?

kulağını çektircek..tövbe tövbe eşinizle aranızdaki problemlerinizi kendiniz neden halletmiyorsunuz ki?
öğretmene şikayet eden çocukları gibi anasını babasını arıyorsunuz..
bu kaldırabileceğiniz bir durum değilse boşanırsınız..

ama yok kulak çektirip devam etmeyi düşünüyorsanız daha çok konu açarsınız buraya..

Nereye baglayacaksiniz cok merak ettim

Sevgili Peygamberimizin (sallallahu aleyhi vesellem) şu uyarısının iyi anlanması gerekir:

Başkalarının hanımlarına iffetli davranın ki sizin hanımlarınız da iffetli ve namuslu olsunlar. (Hakim,Müstedrek)

Tam tersi kadın içinde geçerli

Güzel bağladım mı?

keşke silmeden kaydetme şansınız olsaydı.sosyal hesabındaki konuşmaları da silmiş mi peki? telefonunda da mutlaka vardır birşeyler.eğer hiçbir kanıt yoksa elinizde affetmiş gibi yapıp pusuda bekleyin.nasılsa tekrar aynı şeyleri yapacaktır.belgeleyince açarsınız davayı.

1-Şüpheleniyormuydunuz,nasıl öğrendiniz ?
2-Ne tepki verdi ?
3-Ayrılmayı düşünüyormusunuz ?
4-Evlenmeden önce birlikteliğiniz var mıydı ?
Burayı yıllardır takip ediyorsanız olayları tam anlatmanız gerektiğini de biliyor olmalısınız.Sorularımızı cevaplayın ki daha sağlıklı cevaplar verebilelim.

Kendimi kötü hissesiyorum, sanki yetersizim
kulağını çektircek..tövbe tövbe eşinizle aranızdaki problemlerinizi kendiniz neden halletmiyorsunuz ki?
öğretmene şikayet eden çocukları gibi anasını babasını arıyorsunuz..
bu kaldırabileceğiniz bir durum değilse boşanırsınız..

ama yok kulak çektirip devam etmeyi düşünüyorsanız daha çok konu açarsınız buraya..

çok acımasızca yorumlar bunlar ben kulağını çeksinler diye aramadım, kendime destek arıyorum sadece. Çok zor bi durum biriler yanımda olsun kolay atlatayım istiyorum

Sevgili Peygamberimizin (sallallahu aleyhi vesellem) şu uyarısının iyi anlanması gerekir:

Başkalarının hanımlarına iffetli davranın ki sizin hanımlarınız da iffetli ve namuslu olsunlar. (Hakim,Müstedrek)

Tam tersi kadın içinde geçerli

Güzel bağladım mı?
Sen her konuda boyle namus bekciligi mi yapacaksin? Her konuyu dine bagliyorsun. Cok sukur muslumaniz ama sizin haddinize degil boyle bizi yargilamak. Hem belki konu sahibi musluman degildir olamaz mi?
Hayir yani kadin daha onceden iliskiye girdi diyelim hak mi etmis oluyor aldatilmayi?

AYrılmak istiyorum tabiki ama dul damgası yiyerek hayata nasıl devam edeceğimi bilmiyorum

[
Kendimi kötü hissesiyorum, sanki yetersizim

çok acımasızca yorumlar bunlar ben kulağını çeksinler diye aramadım, kendime destek arıyorum sadece. Çok zor bi durum biriler yanımda olsun kolay atlatayım istiyorum

tamda bunu diyorum işte.. siz atlatmak peşindeyseniz neden az önceki yorumunuzda gurur kırıcı olarak nitelendirdiğiniz bu durumu dillendirdiniz ki? hemde eşinizin ailesine... ana babasından korkupta vazgeçecekmi sanıyorsunuz.. kendi probleminizi kendiniz aranızda halletmeliydiniz..madem boşanmayacaksın bunun oluru budur..

AYrılmak istiyorum tabiki ama dul damgası yiyerek hayata nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
O "dul damgasi" senin bu adamdan kacisin özgürlügün. 2 aylik evli adam aldatiyor sirf "dul damgasi" yememek icin bu adamla evli mi kalacaksin? Ilerde bu adamdan cocuk mu yapacaksin?

Sen her konuda boyle namus bekciligi mi yapacaksin? Her konuyu dine bagliyorsun. Cok sukur muslumaniz ama sizin haddinize degil boyle bizi yargilamak. Hem belki konu sahibi musluman degildir olamaz mi?
Hayir yani kadin daha onceden iliskiye girdi diyelim hak mi etmis oluyor aldatilmayi?

Ben birşey demedim peygamberin sözü

Bir insan kendisine benzerlik derecesibe göre karşısındakine yakınlık hisseder daha doğru

Back
X