Evlilik ve boşanma

Bak geçen gün görümcemlerle bir konuyu konuşuyoruz eşlerle. İşte kadının sevilmesi gerektiği üzerine bir konuydu.
Ben durumu iyi olan biriyim. Şu an standartları düşününce yüksek standartlarda yaşıyorum.
Ama eşim dedi ki “ kadın önce kendine değer verecek. Ömrünü değersiz şeylere harcamaması gerektiğini bilecek. Bakın ben bugün karımdan ilgi alakamı kessem beni üç günde boşar. Hiç öyle altımda arabam cebimde param rahatım bozulur demez. Ben bunu biliyorum ve onu kaybetmekten hep korkacağım” dedi.
O kadar hoşuma gitti ki bunu anlamış olması. Kocam biliyor ki beş parasız da olsam sevilmediğim yerde durmam.
Ha hergün aşkım aşkım diye mi geziyoruz yo hayır. Tabi ki kavga da ediyoruz yeri geliyor küsüyoruz ama biliyorum ki beni seviyor ve sevecek
Haklısınız kadın sevilmedigi ilgi görmediği yerde duramiyor, ben 3 gündür çok hastayım dün çok zor uyudum bugün eşim 1 kere bile arayıp nasılsın iyimisin diye sormadı söylesem vaktim yoktu yoksa arardım der, zaten ne desem manipüle ediyor ona göre o hep haklı kararımı verdim kafamda bitti ekonomik açıdan bir iki ay beklemem gereken bı durum var ondan sonra herkes kendi yoluna ben çocuğuma iyi bı anne olacağım bundan sonra tek gayem bu

Haklısınız kadın sevilmedigi ilgi görmediği yerde duramiyor, ben 3 gündür çok hastayım dün çok zor uyudum bugün eşim 1 kere bile arayıp nasılsın iyimisin diye sormadı söylesem vaktim yoktu yoksa arardım der, zaten ne desem manipüle ediyor ona göre o hep haklı kararımı verdim kafamda bitti ekonomik açıdan bir iki ay beklemem gereken bı durum var ondan sonra herkes kendi yoluna ben çocuğuma iyi bı anne olacağım bundan sonra tek gayem bu
Sen şimdi ümidi kestin ya 2 ay hazırlığını yaparken hiç ilgilenme,konuşma,gerekmedikçe muhattap olma bak nasıl tavrı değişmeye başlıyor

Merhaba arkadaşlar lütfen ağır yorumlarınızı kendinize saklayıp objektif ve seviyeli yorum yapın ben 6 yıllık evliyim bir çocuğum var kayinvalidemle yaşıyorum 4 senedir evimizi ayırmak istiyoruz ama parasızlıktan ayiramiyoruz bı kaç kere eşim biriktirdigimiz parayı sanal oyunda kaybetti neyse aaıl konuşmak istediğim şey şu evlendigimizden beri eşimle duzenli bir seks hayatımız yok ayda iki kere bazen ayda bı kere cok nadiren yaklasiyor soyledigimde istiyorsun sen gel sen kadın degilmisin diyor bende gururuma yedirip gitmek istemiyorum aldatma falan yok ama benimle bı yakinligida yok bı sorunu olsa hep tek başına çözer, birde ben ne zaman uzaksın vs diye konuşmaya kalksam hep abarttigimj yanlış düşündüğümü yada herşeyden şikayet ettigimi söyler ne zaman tartissak o hep haklı ben hep haksız çok yıprandım çok yoruldum 2 kere boşanmak istedim yalvardı affettim geldim 1 hafta geçmeden eski haline döndü çocuğum olmasa defolup gidicem ama gitsem gidemiyorum kalsam kaamiyorum çok mutsuzum her gece ağlayarak uyumaktan yoruldum onun umrunda değil fosur fosur uyur söylediğimde de ben sinirlenince uyurum der, sürekli etrafindakiler ve bana aşağılayıcı şakalar yapar yapma sevmiyorum dedigimdede bı şakayı bile kaldiramiyorsun hemen sinirleniyorsun der bana sürekli kurduğu kelimeler uyuşuksun dikkatsizsin salaksın, en son evimize buzdolabı bakmaya gidecektik aradım oda telefon alacaktı gel dedim yetisicem dedi gelmedi annesiyle gittik baktık eve geldi hiç konusunu açıp kusura bakma geciktim bile demedi umurunda bile olmadı evimize alacağımız eşya, bide gitti yattı TV izledi ben sinirlenip ağladım sebebini söyledim her zamanki gibi yanlış anlıyorsun dedi güldü gitti artık tahammül edemiyorum sevgim kalmadı ama ne yapacağımı da bilmiyorum ne olur bana bı akıl verin
iki secenek var esinizld ayri eve cikin annesiyle yasadiginiz surece annesinin oglu modunda olacak size ne es ne de cocugunuza baba olur.degisir sanmayin .ya da bosanmak olur cocugunuzu alin gidin boyle erkegimsi tiplerin neyini cekiyosunuz .cocugun var diye bosanmiyorsun cocugun var diye evliligi surdur o zaman .cunku bunun herhangi bir caresi yok hastalik degil bu.kader secimi insanlarin yaptiklari degismez esiniz bile isteye boyle ve memnun .memnun olmayan sizsiniz

iki secenek var esinizld ayri eve cikin annesiyle yasadiginiz surece annesinin oglu modunda olacak size ne es ne de cocugunuza baba olur.degisir sanmayin .ya da bosanmak olur cocugunuzu alin gidin boyle erkegimsi tiplerin neyini cekiyosunuz .cocugun var diye bosanmiyorsun cocugun var diye evliligi surdur o zaman .cunku bunun herhangi bir caresi yok hastalik degil bu.kader secimi insanlarin yaptiklari degismez esiniz bile isteye boyle ve memnun .memnun olmayan sizsiniz
En doğru olan boşanmak

Sen şimdi ümidi kestin ya 2 ay hazırlığını yaparken hiç ilgilenme,konuşma,gerekmedikçe muhattap olma bak nasıl tavrı değişmeye başlıyor
Evet öyle yapıyorum mümkün oldukça muhatap olmuyor bu saatten sonra değişse bile olmaz artık kendime çocuğuma bunu yapmayacağım artık

Seni yok sayan bir adama, var olduğunu anlatmaya çalışıyorsun.Boşa çaba çünkü değişmeyecek, nasılsa ne yaparsam yapayım elimin altında olacak güvenini vermişsiniz.Gidip kurtulmak , kalıp yok olmak tercihi siz yapacaksınız.

X