• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal Alemde Aldatma

25 yaşındayım eşim 31. 2 yıldır beraberiz, evleneli 2 ay olmadı henüz. Bugün o markete dışardayken ( pc açıktı ve markete gitmişti) bilgisayarını katıştırdım tesafüfen gördüm gelince sordum inkar edemedi. Bu arada Kendisi namazında niyazında çok efendi, çevresi tarafından çok sevilen biridir. Hatta benim çevrem bile bana şaka yollu " bu adam melek gibi bir gıcıklık çıkarsa senden çıkar" derdi
Peki bu kadar mı siz bağırıp çağırmadınız mı ? O nerede şu an özür diledi mi ? Ailesi gelince neler olur tahminen ?

Nasıl yazsam üzülmüş gibi olurum acaba bi örnek cümle yazar mısınız?

Arkadaslar merhaba
25 yasindayim ve 2 aylik evliyim,esimle 2 yilin ardindan severek evlendik , esimm abdestnde namaznda bir insan, bugun esim markete ... almaya gittiginde bilgsyarini karistirdim. Ve esimin kendinden yasca buyuk bayanlarla cins2l icerikli knustu gordum , ve sok yasadm resmen , esim olack o pislik eve gelince hesab sordum bunlzr ne diye ve inkar edemedi ve znlatti. Megerse evlenmeden onceede yapiyormus . Cok kotuyum babam kalp hastasi ama ailemden baska kimse bana yardim edemez annemi aradim ve anlattim odz uygn bir dille babama anlatacak olayi , esimin ailesi de gorumcemin yaninda bugun donuyorlar napacan bilemedim olayi onlarada anlatcm cok kotuyum kizlar ,

Vs gbi boyle detayli anlatrsnz daha cok yrdimci oluruz :mad::KK66:

Tamam simdi de benim soruma cevap versen diyorum? Ailesini cagirmakta ki amacin ne? Ara buluculuk mu yapacaklar? Ogullarinin kulagini mi cekecekler? Yoksa "alin oglunuzu basiniza calin" mi diyeceksin?
AYrılmayı düşünüyorum kendi ailemi arayamadığım için onları aradım sadece

Arkadaslar merhaba
25 yasindayim ve 2 aylik evliyim,esimle 2 yilin ardindan severek evlendik , esimm abdestnde namaznda bir insan, bugun esim markete ... almaya gittiginde bilgsyarini karistirdim. Ve esimin kendinden yasca buyuk bayanlarla cins2l icerikli knustu gordum , ve sok yasadm resmen , esim olack o pislik eve gelince hesab sordum bunlzr ne diye ve inkar edemedi ve znlatti. Megerse evlenmeden onceede yapiyormus . Cok kotuyum babam kalp hastasi ama ailemden baska kimse bana yardim edemez annemi aradim ve anlattim odz uygn bir dille babama anlatacak olayi , esimin ailesi de gorumcemin yaninda bugun donuyorlar napacan bilemedim olayi onlarada anlatcm cok kotuyum kizlar ,

Vs gbi boyle detayli anlatrsnz daha cok yrdimci oluruz :mad::KK66:
Allah kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmadın. Çok acı. 25 yaşındayım iyi bir eğitim aldım, zamanında ben de kendini ifade edemeyen insanları anlamazdım. Ben şu anda neyi nasıl yazacağımı bilemedim , karışık yazdım, derdimi anlatamadığım için sahteymiş gibi davranıldım siz de beni anlayın geleceğe dair umutları hayalleri olan biri böyle bir durumla karşılaşınca ne kadar mantıklı, düzgün yazar

Allah kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmadın. Çok acı. 25 yaşındayım iyi bir eğitim aldım, zamanında ben de kendini ifade edemeyen insanları anlamazdım. Ben şu anda neyi nasıl yazacağımı bilemedim , karışık yazdım, derdimi anlatamadığım için sahteymiş gibi davranıldım siz de beni anlayın geleceğe dair umutları hayalleri olan biri böyle bir durumla karşılaşınca ne kadar mantıklı, düzgün yazar
Olay yeni olsa tamam da ta öğlen olmuş.12 saat önce.Neyse eşiniz nerde şuan ? Birde ne iş yapıyorsunuz ayrılsanız tek başınıza yapabilir misiniz ?

Ama szde bzi anlyin . Buraya gundr kac tane. Fake knu aciliyir . Szleri bu kdr zorlamamzn sebebi bu .

Bak iyi bir egtim. Aldm diyorsun ama dul damgasi yemk istmiyorum diosun. :/ tam sze inancm gne akil bulanikligi yasiyorum :/

Bak kardesim icimden bi ses diyor ki buyuk ihtimalle fakesin. Ama ya degilse diyorum.
Icim el vermiyor cok kotu bir durumda olabilir belki suan diye bu saatte oturmus sana tavsiye vermeye calisiyorum. Ama sen ikide bir sana fake diyenlere cevap verip kendini savunuyorsun ve diger sorulari gecistiriyorsun. Amacin ne senin?

Anlamıyosunuz beni nereye gideyim babamın yanına mı, nasıl anlatayım adama bunu
Ne diyorsun sen ya? Mantikli düsün. Sen mi aldattin? Gittin bi hata mi yaptin? Neden baban kabullenmesin seni? Eger yok kalp hastasi buna dayanamaz diyorsan o nasil bir aile derim bende. Belki bosanacaksin diye üzülebilir ama kizinin boyle bi adamdan kurtuldugu icin sükretmesi lazim.

Ne diyorsun sen ya? Mantikli düsün. Sen mi aldattin? Gittin bi hata mi yaptin? Neden baban kabullenmesin seni? Eger yok kalp hastasi buna dayanamaz diyorsan o nasil bir aile derim bende. Belki bosanacaksin diye üzülebilir ama kizinin boyle bi adamdan kurtuldugu icin sükretmesi lazim.
Allah razı olsun ondan kabul eder beni tabiki ama hasta bı durumu öğrenince ya bişey olursa diye düşünüyorum ben

Bak kardesim icimden bi ses diyor ki buyuk ihtimalle fakesin. Ama ya degilse diyorum.
Icim el vermiyor cok kotu bir durumda olabilir belki suan diye bu saatte oturmus sana tavsiye vermeye calisiyorum. Ama sen ikide bir sana fake diyenlere cevap verip kendini savunuyorsun ve diger sorulari gecistiriyorsun. Amacin ne senin?
FAke diye düşünüyorsan Allah rızası içib yazmayın

Bağırdım sinir krizi geçirdim resmen özür diledi, alışkanlıkmış onunki 5-6 yıldır varmış bu durum benimle tanıştıktan sonra azaltmış güya, salonda yatıyor

Ne igrenc bir aliskanlikmis vala karar senin zaten yillarca aldatilmisin ve yillarca aldatmyada dvam eder bu adam . Bn olsm su saatte bile ceker gderim babmn evne

sinir krizi geçirip dahada kötü şeyler yaşarsanız ve sonra hastanede sizi bulursa babanız asıl o zaman babanız için zor bir durum olur.gidip olduğu gibi durumu anlatacaksınız.olması gereken de bu.

Back