• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal Alemde Aldatma

Ben konu sahibine inaniyorum vallahi.. cnm keske o goruntuleri kayit etseydin elinde delilin olurdu hic olmazsa.. seni iki ayda aldatan biriyle omrunu gecirmeyecegini dusunuyorum.. birde namazinda niyazinda diyorsun.. DOST DOGRU NAMAZ kilmak diye birsey vardir anlamissindir eminim.. buda boyle birsey .. namaz kiliyor ama kildigi namazlarin arkasina isler ceviriyor .. en kotusude bu zaten.. tek yol bosanmak gibi gozukuyor ..

25 yaşındayım eşim 31. 2 yıldır beraberiz, evleneli 2 ay olmadı henüz. Bugün o markete dışardayken ( pc açıktı ve markete gitmişti) bilgisayarını katıştırdım tesafüfen gördüm gelince sordum inkar edemedi. Bu arada Kendisi namazında niyazında çok efendi, çevresi tarafından çok sevilen biridir. Hatta benim çevrem bile bana şaka yollu " bu adam melek gibi bir gıcıklık çıkarsa senden çıkar" derdi
benim eşim içinde aynı şeyi söylerlerdi melek gibi adam bir şey olursa sorun sendedir derlerd ama ne oldu boyu kadar 2 çocuklu güya beni seven 45 yaşunda adam sanal seks yaptı evli bir kadınla.sana inanıyorum arkadaşım .ben boşandım sürünsün sefil. sen ayrılmak istemiyorsan görmezden gelecektin ortaya çıkardıysan boşanacaksın. sonra adam demezmi bütün rezilliğimi gördü onursuz kadın hala devam ediyor diye. allah yardımcın olsun bunun acısı başkadır ama cicim ayında böyle bir şey yapması .insan sevgisinden süpheleniyor yani .değilmi

Bağırdım sinir krizi geçirdim resmen özür diledi, alışkanlıkmış onunki 5-6 yıldır varmış bu durum benimle tanıştıktan sonra azaltmış güya, salonda yatıyor
şerefsiz ona söyle benimde öyle alışkanlıklarım olsun sende bakarsın de

Acik açık konus adamla herseyin yola girecegini goreceksin.iyi yönde kotu yonde bilinmez ama girecektir.icin rahatliyacaktir

Back
X