Eş ailesi ve palavraları

Aile işi yapıyorsa sınır çizmek pek mümkün değil. Boşuna kendi kendinizin sinirini bozmayın. Umarım o parayı alırsınız ama çok sanmıyorum. Bundan sonrası için birikimi eşinizden de gizleyin. Özel günlerde bilezik falam isteyin o şekilde yerine koymaya çalışın.
Bir de ekleme yapmak istedim. Sorun çoğu zaman kaynana olmaz koca olur. Çünkü kayınaileye bu cesareti veren kocadır. Yanlış kişiyle çözmeye çalışıyorsunuz sorunu. Siz o parayı annesine değil eşinize verdiniz. Size iade etmesi gerek de o.

Merhaba
5 yılı geçkin evliyim . Eşim aile işi yapardı . Bir zaman zora girdiler . Geldiler borç istediler . Maalesef her cahil gibi bende bu batağa düşüp yaklaşık 700 bin tl verdim . Sonra onların dar zamanı geçti gitti . Bizim sıkıntılarımız başladı . Aile apartmanındayız . Burdan taşınmak istedik paramızı alıp . Kv tutturfu paramız yok veremeyiz diye . Halbüki var eşimde bunu çok iyi biliyor . Gidemezsiniz bu apartmandan diye kıyametleri kopardı .eşime , seni doğurup büyütmek için topal bile kaldım diye haykırmaya başladı . Dip not : eşimin kendinden büyük 4 ağabeyi var . Hepsi bekar hepsi de kendisinin yanında dizinin dibinde şuan . Babası kanser hastası geçmişinde atlatmış şuan turp gibi ya babana birşey olursa kim yetişecek bizim imdadımıza diyerek kıyametleri koparttı . Benim için hep karın sokuyo bu fikirleri aklına gidersen miras alamazsın diyerek açık açık tehdit etti . Bizde ayrılık olmaz hep karın seni bizden ayırmaya çalışıyormuş diyor birde . Kendisine laf anlatılmayacağı için söylediği herşeye kahkahayla güldüm ben . Ve sadece size katılmıyorum dedim . Ailem dağılmasın çocuklarımda hep bana bağımlı olsun kafasında biri . Üstelik dar zamanımızda paraları olmasına rağmen bizim borcumuzu da ödemeyi kabul etmedi . Şimdi eşimin üstüne çok gitmek istemiyorum . Fakat yine eşime arayıp duygu sömürüsü yapmaya ağabeylerini öne sürmeye başladı . Tüm kozlarını oynuyor yani . Çok sıkıldım artık bu duruma bir dur demek istiyorum . Eşim ailesinin yaptığı herşeyi farkında ama ailem işte diyor . Ben ise çok bunaldım artık . Sadece derdimi anlatmak istedim . Oyüzden yazdım bunları . Ben bu kadından kurtulmayı iple çekiyorum yani .
Siz borç verdiğinizi sanıyorsunuz, eşiniz hediye etmiş..

Aile işi yapıyorsa sınır çizmek pek mümkün değil. Boşuna kendi kendinizin sinirini bozmayın. Umarım o parayı alırsınız ama çok sanmıyorum. Bundan sonrası için birikimi eşinizden de gizleyin. Özel günlerde bilezik falam isteyin o şekilde yerine koymaya çalışın.
Bir de ekleme yapmak istedim. Sorun çoğu zaman kaynana olmaz koca olur. Çünkü kayınaileye bu cesareti veren kocadır. Yanlış kişiyle çözmeye çalışıyorsunuz sorunu. Siz o parayı annesine değil eşinize verdiniz. Size iade etmesi gerek de o.
Evet çok haklısınız kocam bu durumu bu hale getiren gerçekten boğazlayasım geliyor arada sırada bi insan nasıl bukadar şapşal olabilir aklım almıyor

X