Kızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum konuşacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum. Ailem 5 sene önce ben doğuştan hasta, engelli ve çalışamadığım için beni önlerine ilk çıkan kişiyle evlendirdi önceden engelli raporum vardı 3 sene falan onu harcadılar o rapor kesilince beni başlarından atmak için hemen acele bir şekilde evlendirdiler sorun şu ki beni evlendirdikleri kişi şuan 36 yaşında ve hayatında sadece 6 ay çalışmış ailem bunu bildiği halde evlenince çalışır merak etme diyerek beni 6 içinde evlendirdiler annesi annemi arayarak oğlum evlenince çalışacak benim 2 evim var birinde kalırlar demiş ve annesinin emekli maaşı birde eşi vefat ettiği için oradan maaş alıyor ve maaşını yarısını bize veriyor evleneli 5 sene oldu hala bir kez olsun iş bakmaya gitmedi ben iş konusunu açınca kıyamet kopuyor bağırıp çağırıp sen beni istemiyorsun evde o yüzden işe git diyorsun diyor annesi 75 yaşında yarın birgün o vefat etse bize kim bakacak edecek çalışman lazım diyorum asla dinlemiyor zaten gece sabaha kadar bilgisayar da oyun oynayıp öğlen 3,4 gibi kalkıyor bu konuyu annesiylede konuştum oda çalışmasını istemiyor bırak yatsın evde ben size maaş gönderiyorum yanında durup yemeğini temizliğini yapsan yeter diyo bana artık beni oğlunun yanına hizmetçi olarak aldığını düşünmeye başladım annesine sen ölürsen ne olacak oğlun hayatında çalışmamıs sen hala evde yatmasını destekliyorsun diyorum ben ölünce arsalar falan var onu satıp yersiniz diyo hazır para dayanır mı düzenli bir işi olması lazım diyorum annesininde umrumda değil yani beni anlayan dinleyen hiç kimse yok aileme bu durumu anlattığımda ise boşanıp gel seni başkasıyla evlendiririz diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. şuan çalışamadığım için sosyal medya işlerine başladım ama kendimi geçindirecek kadar para kazanamıyorum ailemin yanına dönsem beni evlendirecekler burada kalsam eşim çalışmak istemiyor bu saatten sonra çalışacağını da düşünmüyorum iki arada bi derede kaldım