Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanal Alemde Aldatma
- Konu Sahibi kzmelis
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Tamam o zaman fikrini yaz. ne yapmak istiyorsun?önünde 2 secenek varAcele yazdığım için eksik yazdım birçok şeyi hepsi doğru ben sadece beni anlayacak, bana destek olacak birileriyle dertleşmek istedim
1. Bosanirsin kurtulursun bu adamdan..
2. Ailesi gelir isler karisir. Kabullenirsin aldatilmayi beraber olmaya devam edersin, adam boyle aldatmaya devam eder sonucta 2 aylik evli iken aldatmis ve karisi affetmis. Bi daha yapsa ne olacak ki?
Aileside bu olayi bildigi icin ve senin kabullendigini bildigi icin seni kücümser.
- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
Tamam o zaman, neyse bence atın evden gitsin zaten gitmeye can atıyordur. Keşke evlenmeden öğrenseydiniz. Şimdi git boşan falan zor ama olsun internetten de olsa aldatılmışsınız. Belki bilmediğiniz daha niceler var, bu şüpheyle yaşayabilir misiniz bilemiyorum. Ben yaşayamam, Allah kimsenin başına vermesin..Eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz, ancak onlar bir süredir görümcemin yanındaydı ben onları aradığımda otogardaydılar zaten geliyorlarmış
Böyle yorumlarda bulunarak yardımcı olmayın bana sağolun gerçektenYa kardeşim bacım ablacım.Zor bir gün geçirmişsin,tamam.Aldatılmışsın,tamam.Yardım istiyorsun,tamam. Dul kalmak istemiyorsun,tamam. Peki söyle biz sana nasıl yardımcı olalım ? Ağzından lafı cımbızla alıyoruz. Hiç üzülür yada çaresiz gibi bir halin de yok. Eşinin ailesini aramışsın.Öğlen yola çıktılar sabah sizde olacaklar (!) Tesadüfe bakki zaten sen aradığında otogardalarmış. E zaten boşanmayacaksın ki neden ortalığı birbirine kattın ?
- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
Ama benim bir sihirli kürem yokki olanları siz anlatmadan göremiyorum. 40 tane soru sordum hiç birine cevap yok. Anlaşılan yardıma da ihtiyacınız yok. İyi eğlencelerBöyle yorumlarda bulunarak yardımcı olmayın bana sağolun gerçekten
- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
Yapacağın ilk iş bir avukat bulup davayı açıp üstüne bir kahve içmen. Yardım istiyosun söylüyoruz ama hiç oralı olmuyosun. Yaş kaçtı bu arada?Yazdıklarımın hepsi gerçek elimden geldiğince sizin için eksik kalan yerleri doldurmaya çalışıyorum, kafam allak bullak o yüzden eksik yazdım konuyu
T
telefondan yazıyorum bazı mesajlar ı kaçırıyorum, çok acımasız yorumlar yapıyorsunuzAma benim bir sihirli kürem yokki olanları siz anlatmadan göremiyorum. 40 tane soru sordum hiç birine cevap yok. Anlaşılan yardıma da ihtiyacınız yok. İyi eğlenceler
Boa
Boşanmayı düşünüyorum tabik i ben sadece biraz akıl verin içimi rahatlatın , bana destek olun istedim yaş 25Yapacağın ilk iş bir avukat bulup davayı açıp üstüne bir kahve içmen. Yardım istiyosun söylüyoruz ama hiç oralı olmuyosun. Yaş kaçtı bu arada?
- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
Peki gerçek olabilme ihtimalinize karşın tekrar rica ediyorum.Kırıcı olduysam kusura bakmayın.Her gece bir ergenle karşı karşıya kalıyoruz.Lütfen uzun uzun ayrıntılarıyla birlikte gerçekleşen olayı yazar mısınız ? Gerçekten manevi anlamda destek olmak isterim.Sanalda olsa aldatılmak zordur.Bekliyorum.T
telefondan yazıyorum bazı mesajlar ı kaçırıyorum, çok acımasız yorumlar yapıyorsunuz
- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Inandirici gelmemen icin sebepler
1. Aldatma olayi
2. Adamin ailesini cagirmissin
3. Onlarda boyle bir konu icin 18 saatlik yolu geliyor.
4. Yeni üyesin
5. Ziyaretci sayisi fazla
Belki dogrudur dediklerin ama insanlarin supheyle yaklasmasini anla. Sonucta o kadar sacma sapan fake konular acanlar oluyor ki
Bide kisa kisa cevaplar. Insan duygusal aninda uzuun uzuun yazmak ister. Cümlelerinde birazcik bir duygu bile belli olmuyor. Bencede fake yani.
- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
Tamam daha gençsin, bırak o sürünsün. Geri adım atma, geri adım attığın an bitersin. Kendine güvenin gelsin biraz bırak yaşamak için illa bir erkeğe ihtiyacımız yok dimdik dur......Boa
Boşanmayı düşünüyorum tabik i ben sadece biraz akıl verin içimi rahatlatın , bana destek olun istedim yaş 25
- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Peki gerçek olabilme ihtimalinize karşın tekrar rica ediyorum.Kırıcı olduysam kusura bakmayın.Her gece bir ergenle karşı karşıya kalıyoruz.Lütfen uzun uzun ayrıntılarıyla birlikte gerçekleşen olayı yazar mısınız ? Gerçekten manevi anlamda destek olmak isterim.Sanalda olsa aldatılmak zordur.Bekliyorum.
25 yaşındayım eşim 31. 2 yıldır beraberiz, evleneli 2 ay olmadı henüz. Bugün o markete dışardayken ( pc açıktı ve markete gitmişti) bilgisayarını katıştırdım tesafüfen gördüm gelince sordum inkar edemedi. Bu arada Kendisi namazında niyazında çok efendi, çevresi tarafından çok sevilen biridir. Hatta benim çevrem bile bana şaka yollu " bu adam melek gibi bir gıcıklık çıkarsa senden çıkar" derdi
Nasıl yazsam üzülmüş gibi olurum acaba bi örnek cümle yazar mısınız?7 kullnici 8 ziyaretci
Konuda grAm uzulme yok.acaba yasadniz olayin şoku yuzunden mi? Sizin bildinizi ogrendinde esiniz nasl bir karsilok v3rdi
- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
25 yaşındayım eşim 31. 2 yıldır beraberiz, evleneli 2 ay olmadı henüz. Bugün o markete dışardayken ( pc açıktı ve markete gitmişti) bilgisayarını katıştırdım tesafüfen gördüm gelince sordum inkar edemedi. Bu arada Kendisi namazında niyazında çok efendi, çevresi tarafından çok sevilen biridir. Hatta benim çevrem bile bana şaka yollu " bu adam melek gibi bir gıcıklık çıkarsa senden çıkar" derdi
Cnm bak benmd3 bir derdim var anlatim mi
- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Bu mesajinizi gormemisim. Ben cevremde cok kadin gordum evlilik oncesi iliskiye girmemis, namuslu, 5 vakit namaz kilan, kapali, gozu kocasindan baskasini gormeyen. Ama kocasi her firsatta karisini aldatiyor bir de utanmadan kadinin gözüne soka soka. Daha konuyu dinlemeden konu sahibine resmen siz daha once bekar iken biriyle iliskiye girdiniz mi diye soruyorsunuz. Konuyla hic alakasi olmayan bir soru. Yani siz zaten her durumda insanlarin dini inancini, namusunu yargiliyorsunuz.Ben birşey demedim peygamberin sözü
Bir insan kendisine benzerlik derecesibe göre karşısındakine yakınlık hisseder daha doğru
O zaman bende size bir hadis ile karsilik vereyim
"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."(Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; bk: Keşfu'l-Hafa, 2/265)
Son düzenleme:
- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Tamam simdi de benim soruma cevap versen diyorum? Ailesini cagirmakta ki amacin ne? Ara buluculuk mu yapacaklar? Ogullarinin kulagini mi cekecekler? Yoksa "alin oglunuzu basiniza calin" mi diyeceksin?25 yaşındayım eşim 31. 2 yıldır beraberiz, evleneli 2 ay olmadı henüz. Bugün o markete dışardayken ( pc açıktı ve markete gitmişti) bilgisayarını katıştırdım tesafüfen gördüm gelince sordum inkar edemedi. Bu arada Kendisi namazında niyazında çok efendi, çevresi tarafından çok sevilen biridir. Hatta benim çevrem bile bana şaka yollu " bu adam melek gibi bir gıcıklık çıkarsa senden çıkar" derdi
DALga geçicek başka konular bulun lütfenCnm bak benmd3 bir derdim var anlatim mi