Eşim çalışmak istemiyor

Yanlış anlamayın bu adam çalışmayan biri ise engelli ve çalışamayan biri ile neden evlenmiş? Sonuçta kadın çalışsın ben yerim kafasında olması lazım ama bu da yok. Ne demişler anne çocuğun ilk öğretmenidir. Annesi şaka gibi bir kadın.
Senin ailen senin baş düşmanın. İnsan engelli evladı sırf başından def olsun diye evlendirir mi? Bu nasıl vicdan ? Onu da geçtim. Hem düzenlir diye işsiz güçsüz avare bir adamla evlendiriyorlar bakıyorlar ki değişen bir şey yok bu sefer başkasına veririz diyorlar. Seni kendilerine yük görmüşler. Allah ıslah eylesin. Size de yardım etsin.
Ben zaten başta onlara bile her şeyi anlattım bak ben hasta engelli biriyim ev işlerini bile zor yapıyorum benle evlenme dedim annesi şey dedi benim oğlum ev işlerini biliyor sen sadece yemek yaparsın o diger işleri halleder merak etme diyerek beni kandırdı hâlbuki oğlu daha içtiği bardağı bile odadan alıp götüren biri değil annesi güzel manipüle eden bir insanmış ne için benimle evlenmeyi kabul ettiler bende bilmiyorum ailem zaten insan demeye bin şahit lazım

Bunları yapıyorsanız, çalışmaya da fırsat bulabilirsiniz. Umudunuzu kesmeyin. Kocanız berbat ama zarar verecek gibi durmuyor, belki kendi şehrinizde okul/kurs bakarsınız ya da kpss için hazırlanırsınız. Sonra bırakırsınız belki adamı. Zaten aşk falan açıkça yok. Ailenizden de hayır yok. Yarın ne olacağını belli değil, mecbur dik durmaya alışacaksınız.
Kocanız da mı engelli? Niye annesi evlensin diye bu kadar acele etti? 75 yaşında kadın, oğluşundan kurtulmak istemiş. Bakıcı parası ödemektense, evlilik statüsü olsun demiş gibi.
Engelli falan değil ama 24 saat telefon veya bilgisayar da oyun oynayan biri tuvalete bile telefonla giriyor yemek yerken bile elinde telefon evde konuşmuyoruz bile herkes ayrı odalarda takılır ben böyle biriyim yalnızlığı seviyorum diyor ee o zaman neden evlendin diyorum evliliği merak ediyordum diyo sadece bir şey sormaya kalksam hemen oyundayım diyip tersliyordu hep ben de konuşmayı bıraktım sadece sinirlenirse iş konusu açılırsa bütün gün susmayan biri anneside çok konuştuğu için sanırım başından atmak istemiş kendi bile oğluna katlanamiyor aşırı sinirlenip susmayınca annesi 5 duramiyor yanında

Engelli falan değil ama 24 saat telefon veya bilgisayar da oyun oynayan biri tuvalete bile telefonla giriyor yemek yerken bile elinde telefon evde konuşmuyoruz bile herkes ayrı odalarda takılır ben böyle biriyim yalnızlığı seviyorum diyor ee o zaman neden evlendin diyorum evliliği merak ediyordum diyo sadece bir şey sormaya kalksam hemen oyundayım diyip tersliyordu hep ben de konuşmayı bıraktım sadece sinirlenirse iş konusu açılırsa bütün gün susmayan biri anneside çok konuştuğu için sanırım başından atmak istemiş kendi bile oğluna katlanamiyor aşırı sinirlenip susmayınca annesi 5 duramiyor yanında
Anlamıştım annesinin katlanamayıp başından attığını.
Lütfen kendiniz üzerinde çalışın artık, engelli olmanıza rağmen sizi ev hizmetçisi olarak gören bir aile var, yaşlanınca kaldıramazsınız. Çalışıp atanın, iş bulun bir şekilde. Sürekli telefondaysa gözüne batmazsınız adamın.
Bu adamla olmaz, geleceği bile yok. Şu an sıkıntı çıkartmıyor diye rahatsınız ama ekran bağımlısı olması, ileriki yaşlarda bunun başka şeylere evrilmeyeceği anlamına gelmiyor. Sıkıntılı bir adama dönüşmeyeceğinin garantisi yok. Fırsat varken harekete geçin.

Geçmiş olsun. Çağrı merkezinde çalşabilirisiniz aslında. Evden de yapılabilir diye biliyorum. Sığınma evinde kalabilirsiniz. Çocuğunuz yok sanırım. Çocuk yapmayın. Bu şekilde de ömür geçmez. Annesi ölünce aç kalırsınız.

Geçmiş olsun. Çağrı merkezinde çalşabilirisiniz aslında. Evden de yapılabilir diye biliyorum. Sığınma evinde kalabilirsiniz. Çocuğunuz yok sanırım. Çocuk yapmayın. Bu şekilde de ömür geçmez. Annesi ölünce aç kalırsınız.
Evet çocuk yok asla da düşünmüyorum zaten kendisine de söyledim araştırıyorum iş konusunu sürekli eğer ekonomik özgürlüğüm olursa direkt boşanacağım

Anlamıştım annesinin katlanamayıp başından attığını.
Lütfen kendiniz üzerinde çalışın artık, engelli olmanıza rağmen sizi ev hizmetçisi olarak gören bir aile var, yaşlanınca kaldıramazsınız. Çalışıp atanın, iş bulun bir şekilde. Sürekli telefondaysa gözüne batmazsınız adamın.
Bu adamla olmaz, geleceği bile yok. Şu an sıkıntı çıkartmıyor diye rahatsınız ama ekran bağımlısı olması, ileriki yaşlarda bunun başka şeylere evrilmeyeceği anlamına gelmiyor. Sıkıntılı bir adama dönüşmeyeceğinin garantisi yok. Fırsat varken harekete geçin.
Zaten YouTube işlerine başladım hayvan videoları falan atıyorum şuanda çok az kazanıyorum benim dışarıda bir yerde çalışmama izin vermiyor zaten

Evet çocuk yok asla da düşünmüyorum zaten kendisine de söyledim araştırıyorum iş konusunu sürekli eğer ekonomik özgürlüğüm olursa direkt boşanacağım
Çağrı merkezi işini düşünün. Engel raporu almak için tekrar başvuruda bulunun. Maaş almak için yüzde kaç gerekiyor? Adam ölse eşten emekli maaşı bile kalmaz size.

X