Kaçabilirsinizbu eşsiz yorumunuzdan sonra daha birşey yazmaya gerek yok ben kaçar...
yeni konularınızda görüşmek üzere diyorum sadece bu kafayla daha çok konu açacaksınız zira..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanal Alemde Aldatma
- Konu Sahibi kzmelis
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
Konuyu okuyan üye olmayan kişi sayısı çok fazla, bu da düşündürücü. Yine goygoy peşinde olmasın birileri...Taksit taksit cevaplar geliyor sabahciyiz sanirim
- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Ayrilmazsan ilerde cocukta olur torunda olur..Evli kalıp çocuk yapıcam mı dedim hayata nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
Nasil devam edeceksin kisaca anlatiyim. Gidiyorsun bavulunu topluyorsun babanin evine gidiyorsun, bu adam beni simdiden aldatti daha sonra kim bilir ne yapar ben barismak istemiyorum diyorsun. Bosanma davasi aciyorsun bosaniyorsun.
- 7 Mayıs 2015
- 2.412
- 5.865
- 158
canım evliliğinle ilgili yorum yapan herkese eşim sapık çıktı de onu rezil et çık işin içinden.ilk zamanlar zor gelir sonra alışırsın.insan nelere alışıyor.AYrılmak istiyorum tabiki ama dul damgası yiyerek hayata nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
ömürboyu bu adam çekilmez.bir defa gururun incinmiş ömürboyu unutmazsın eğer gururuna önem veren biriysen.sürekli ondan intikam alıp yaptığını başına kakmış olcaksın,üstüne hep içinde şüphe olacak.değmez bu kadar huzursuzluk çekmene.
- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Ben pro degilim göremiyorum. Kac ziyaretci var? Acaba sözlükcüler mi dadandi yine? Bende ciddi ciddi cevap veriyorumKonuyu okuyan üye olmayan kişi sayısı çok fazla, bu da düşündürücü. Yine goygoy peşinde olmasın birileri...
inanıp inanmamak size kalmış ben içimi döküp rahatlamak istedim sadece ama aldığım yorumlar tam tersi olduKonuyu okuyan üye olmayan kişi sayısı çok fazla, bu da düşündürücü. Yine goygoy peşinde olmasın birileri...
- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
10 kişi üye, bir o kadar da üye olmayan. Şaşırtıcı sadece ben çok hassasım o konuda dikkat ediyorum bakalım :))Ben pro degilim göremiyorum. Kac ziyaretci var? Acaba sözlükcüler mi dadandi yine? Bende ciddi ciddi cevap veriyorum
Babam kalp hastası diyorum onu düşünüyorumAyrilmazsan ilerde cocukta olur torunda olur..
Nasil devam edeceksin kisaca anlatiyim. Gidiyorsun bavulunu topluyorsun babanin evine gidiyorsun, bu adam beni simdiden aldatti daha sonra kim bilir ne yapar ben barismak istemiyorum diyorsun. Bosanma davasi aciyorsun bosaniyorsun.
- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
Daha yeni ban yedim ama su çenemi tutamıyorum işte. Peygamber efendimizin hadisiyle bu konunun ilgisi var gercekten cok merak ettim. Ne gibi bi Bağlantı kurmaya çalışıyorsunuz? konu sahibi sana gelince nedense konunu ilk okuduğumda inandırıcı gelmedi, neyseki yalnız değilmişim, ama dogru oldugunu varsayarak yazıyorum, ya bosanacaksın, bOsanmak istemiyorsanda susacaksın, üzgünümSevgili Peygamberimizin (sallallahu aleyhi vesellem) şu uyarısının iyi anlanması gerekir:
Başkalarının hanımlarına iffetli davranın ki sizin hanımlarınız da iffetli ve namuslu olsunlar. (Hakim,Müstedrek)
Tam tersi kadın içinde geçerli
Güzel bağladım mı?
- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Ya böyle demezler mi bide deliriyorum..Sanki sen gittin aldattin da adamcagiz soka girip Allah korusun bisey olacak. Yapan o karaktersiz kocan. Belki üzülür ama sence sevinmez mi iyi ki erkenden ortaya cikti da kizim kurtuldu diye?Babam kalp hastası diyorum onu düşünüyorum
- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
Hayır gerçekten merak ediyorum sırf şu olay için adamları 18 saatlik yoldan mı çağırdınız? Harbiden böyle bir durumda o kadar yolu gelmeye yeltenecek insanlar var mı çok merak ediyorum. Tamam sizin için büyük bir olay olabilir ama kimse o kadar uzun yoldan gelmez ya kolay kolay. Burda rastladığımız olaylara benzemiyor o yüzden şaşkınız yani, daha mantıklı gidebilir olaylar ama burda gitmiyor baksanıza kimse sorduğu sorunun cevabını net alamıyor, alsa da o cevaptan yeni bir soru daha çıkarıyor.. Kafam bulandı yeminlen. Ben olsam o adamı evden atarım üstüne de güzel bir sade Türk kahvesi içerim..inanıp inanmamak size kalmış ben içimi döküp rahatlamak istedim sadece ama aldığım yorumlar tam tersi oldu
- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Yine sen yine ben yine ilginc bir konuAh sanirim bu sefer sira bende bella gecen sefer kil payi kurtardim :)Daha yeni ban yedim ama su çenemi tutamıyorum işte. Peygamber efendimizin hadisiyle bu konunun ilgisi var gercekten cok merak ettim. Ne gibi bi Bağlantı kurmaya çalışıyorsunuz? konu sahibi sana gelince nedense konunu ilk okuduğumda inandırıcı gelmedi, neyseki yalnız değilmişim, ama dogru oldugunu varsayarak yazıyorum, ya bosanacaksın, bOsanmak istemiyorsanda susacaksın, üzgünüm
- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
Sorma tatlım ya, hayır tutayım tutayım diyorum su dilimi ama tansiyonum falan çıkıyor seninle aynı fikirde olmak cok güzel bu arada, yorumlarına bayılıyorumYine sen yine ben yine ilginc bir konuAh sanirim bu sefer sira bende bella gecen sefer kil payi kurtardim :)
- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Inandirici gelmemen icin sebeplerNeden inandırıcı gelmedi niye böyle birşey yapayım gecenin bu saatinde
1. Aldatma olayi
2. Adamin ailesini cagirmissin
3. Onlarda boyle bir konu icin 18 saatlik yolu geliyor.
4. Yeni üyesin
5. Ziyaretci sayisi fazla
Belki dogrudur dediklerin ama insanlarin supheyle yaklasmasini anla. Sonucta o kadar sacma sapan fake konular acanlar oluyor ki
Eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz, ancak onlar bir süredir görümcemin yanındaydı ben onları aradığımda otogardaydılar zaten geliyorlarmışHayır gerçekten merak ediyorum sırf şu olay için adamları 18 saatlik yoldan mı çağırdınız? Harbiden böyle bir durumda o kadar yolu gelmeye yeltenecek insanlar var mı çok merak ediyorum. Tamam sizin için büyük bir olay olabilir ama kimse o kadar uzun yoldan gelmez ya kolay kolay. Burda rastladığımız olaylara benzemiyor o yüzden şaşkınız yani, daha mantıklı gidebilir olaylar ama burda gitmiyor baksanıza kimse sorduğu sorunun cevabını net alamıyor, alsa da ds o cevaptan yeni bir soru daha çıkarıyor.. Kafam bulandı yeminlen. Ben olsam o adamı evden atarım üstüne de güzel bir sade Türk kahvesi içerim..
- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Bende senin yorumlarina bayiliyorum canim.. özlendin buralardaSorma tatlım ya, hayır tutayım tutayım diyorum su dilimi ama tansiyonum falan çıkıyor seninle aynı fikirde olmak cok güzel bu arada, yorumlarına bayılıyorum
- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
CanımsınBende senin yorumlarina bayiliyorum canim.. özlendin buralarda
Acele yazdığım için eksik yazdım birçok şeyi hepsi doğru ben sadece beni anlayacak, bana destek olacak birileriyle dertleşmek istedimInandirici gelmemen icin sebepler
1. Aldatma olayi
2. Adamin ailesini cagirmissin
3. Onlarda boyle bir konu icin 18 saatlik yolu geliyor.
4. Yeni üyesin
5. Ziyaretci sayisi fazla
Belki dogrudur dediklerin ama insanlarin supheyle yaklasmasini anla. Sonucta o kadar sacma sapan fake konular acanlar oluyor ki
- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.734
- 158
Ya kardeşim bacım ablacım.Zor bir gün geçirmişsin,tamam.Aldatılmışsın,tamam.Yardım istiyorsun,tamam. Dul kalmak istemiyorsun,tamam. Peki söyle biz sana nasıl yardımcı olalım ? Ağzından lafı cımbızla alıyoruz. Hiç üzülür yada çaresiz gibi bir halin de yok. Eşinin ailesini aramışsın.Öğlen yola çıktılar sabah sizde olacaklar (!) Tesadüfe bakki zaten sen aradığında otogardalarmış. E zaten boşanmayacaksın ki neden ortalığı birbirine kattın ?