• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal Alemde Aldatma

Evli kalıp çocuk yapıcam mı dedim hayata nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
Ayrilmazsan ilerde cocukta olur torunda olur..
Nasil devam edeceksin kisaca anlatiyim. Gidiyorsun bavulunu topluyorsun babanin evine gidiyorsun, bu adam beni simdiden aldatti daha sonra kim bilir ne yapar ben barismak istemiyorum diyorsun. Bosanma davasi aciyorsun bosaniyorsun.

AYrılmak istiyorum tabiki ama dul damgası yiyerek hayata nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
canım evliliğinle ilgili yorum yapan herkese eşim sapık çıktı de onu rezil et çık işin içinden.ilk zamanlar zor gelir sonra alışırsın.insan nelere alışıyor.
ömürboyu bu adam çekilmez.bir defa gururun incinmiş ömürboyu unutmazsın eğer gururuna önem veren biriysen.sürekli ondan intikam alıp yaptığını başına kakmış olcaksın,üstüne hep içinde şüphe olacak.değmez bu kadar huzursuzluk çekmene.

Ayrilmazsan ilerde cocukta olur torunda olur..
Nasil devam edeceksin kisaca anlatiyim. Gidiyorsun bavulunu topluyorsun babanin evine gidiyorsun, bu adam beni simdiden aldatti daha sonra kim bilir ne yapar ben barismak istemiyorum diyorsun. Bosanma davasi aciyorsun bosaniyorsun.
Babam kalp hastası diyorum onu düşünüyorum

Sevgili Peygamberimizin (sallallahu aleyhi vesellem) şu uyarısının iyi anlanması gerekir:

Başkalarının hanımlarına iffetli davranın ki sizin hanımlarınız da iffetli ve namuslu olsunlar. (Hakim,Müstedrek)

Tam tersi kadın içinde geçerli

Güzel bağladım mı?
Daha yeni ban yedim ama su çenemi tutamıyorum işte. Peygamber efendimizin hadisiyle bu konunun ilgisi var gercekten cok merak ettim. Ne gibi bi Bağlantı kurmaya çalışıyorsunuz? konu sahibi sana gelince nedense konunu ilk okuduğumda inandırıcı gelmedi, neyseki yalnız değilmişim, ama dogru oldugunu varsayarak yazıyorum, ya bosanacaksın, bOsanmak istemiyorsanda susacaksın, üzgünüm

Babam kalp hastası diyorum onu düşünüyorum
Ya böyle demezler mi bide deliriyorum..Sanki sen gittin aldattin da adamcagiz soka girip Allah korusun bisey olacak. Yapan o karaktersiz kocan. Belki üzülür ama sence sevinmez mi iyi ki erkenden ortaya cikti da kizim kurtuldu diye?

inanıp inanmamak size kalmış ben içimi döküp rahatlamak istedim sadece ama aldığım yorumlar tam tersi oldu
Hayır gerçekten merak ediyorum sırf şu olay için adamları 18 saatlik yoldan mı çağırdınız? Harbiden böyle bir durumda o kadar yolu gelmeye yeltenecek insanlar var mı çok merak ediyorum. Tamam sizin için büyük bir olay olabilir ama kimse o kadar uzun yoldan gelmez ya kolay kolay. Burda rastladığımız olaylara benzemiyor o yüzden şaşkınız yani, daha mantıklı gidebilir olaylar ama burda gitmiyor baksanıza kimse sorduğu sorunun cevabını net alamıyor, alsa da o cevaptan yeni bir soru daha çıkarıyor.. Kafam bulandı yeminlen. Ben olsam o adamı evden atarım üstüne de güzel bir sade Türk kahvesi içerim..

Daha yeni ban yedim ama su çenemi tutamıyorum işte. Peygamber efendimizin hadisiyle bu konunun ilgisi var gercekten cok merak ettim. Ne gibi bi Bağlantı kurmaya çalışıyorsunuz? konu sahibi sana gelince nedense konunu ilk okuduğumda inandırıcı gelmedi, neyseki yalnız değilmişim, ama dogru oldugunu varsayarak yazıyorum, ya bosanacaksın, bOsanmak istemiyorsanda susacaksın, üzgünüm
Yine sen yine ben yine ilginc bir konu:KK70:Ah sanirim bu sefer sira bende bella gecen sefer kil payi kurtardim :)

Neden inandırıcı gelmedi niye böyle birşey yapayım gecenin bu saatinde
Inandirici gelmemen icin sebepler
1. Aldatma olayi
2. Adamin ailesini cagirmissin
3. Onlarda boyle bir konu icin 18 saatlik yolu geliyor.
4. Yeni üyesin
5. Ziyaretci sayisi fazla

Belki dogrudur dediklerin ama insanlarin supheyle yaklasmasini anla. Sonucta o kadar sacma sapan fake konular acanlar oluyor ki

Hayır gerçekten merak ediyorum sırf şu olay için adamları 18 saatlik yoldan mı çağırdınız? Harbiden böyle bir durumda o kadar yolu gelmeye yeltenecek insanlar var mı çok merak ediyorum. Tamam sizin için büyük bir olay olabilir ama kimse o kadar uzun yoldan gelmez ya kolay kolay. Burda rastladığımız olaylara benzemiyor o yüzden şaşkınız yani, daha mantıklı gidebilir olaylar ama burda gitmiyor baksanıza kimse sorduğu sorunun cevabını net alamıyor, alsa da ds o cevaptan yeni bir soru daha çıkarıyor.. Kafam bulandı yeminlen. Ben olsam o adamı evden atarım üstüne de güzel bir sade Türk kahvesi içerim..
Eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz, ancak onlar bir süredir görümcemin yanındaydı ben onları aradığımda otogardaydılar zaten geliyorlarmış

Inandirici gelmemen icin sebepler
1. Aldatma olayi
2. Adamin ailesini cagirmissin
3. Onlarda boyle bir konu icin 18 saatlik yolu geliyor.
4. Yeni üyesin
5. Ziyaretci sayisi fazla

Belki dogrudur dediklerin ama insanlarin supheyle yaklasmasini anla. Sonucta o kadar sacma sapan fake konular acanlar oluyor ki
Acele yazdığım için eksik yazdım birçok şeyi hepsi doğru ben sadece beni anlayacak, bana destek olacak birileriyle dertleşmek istedim

Ya kardeşim bacım ablacım.Zor bir gün geçirmişsin,tamam.Aldatılmışsın,tamam.Yardım istiyorsun,tamam. Dul kalmak istemiyorsun,tamam. Peki söyle biz sana nasıl yardımcı olalım ? Ağzından lafı cımbızla alıyoruz. Hiç üzülür yada çaresiz gibi bir halin de yok. Eşinin ailesini aramışsın.Öğlen yola çıktılar sabah sizde olacaklar (!) Tesadüfe bakki zaten sen aradığında otogardalarmış. E zaten boşanmayacaksın ki neden ortalığı birbirine kattın ?

Back
X