• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal Alemde Aldatma

Bağırdım sinir krizi geçirdim resmen özür diledi, alışkanlıkmış onunki 5-6 yıldır varmış bu durum benimle tanıştıktan sonra azaltmış güya, salonda yatıyor
Offff offf...:KK14:Hiç mi farketmedin bacım ? Hiç mi biz yeni evlendik bu adam pc başında ne yapıyor demedin ? 2 sene boyunca hiç mi aç bi facene bakiyim demedin ? Hiç mi ilgisizliğini fark etmedin ? Ya sen çok safsın ya biz bu işin kurdu olduk. Sinirimden aglıycam yemin ederim ya uyku girmez gözüme

Önceden buraya birisi bir derdini yazsa hemen teselli etmeye çalışılırdı, akıl verilirdi, şimdi ise "ayy argen, fake" diye yargılanıyor bu laflarınızdan sonra ne diyim. Kendi derdimi unuttum sizi inandırmaya calısıyorum.

Offff offf...:KK14:Hiç mi farketmedin bacım ? Hiç mi biz yeni evlendik bu adam pc başında ne yapıyor demedin ? 2 sene boyunca hiç mi aç bi facene bakiyim demedin ? Hiç mi ilgisizliğini fark etmedin ? Ya sen çok safsın ya biz bu işin kurdu olduk. Sinirimden aglıycam yemin ederim ya uyku girmez gözüme
Ben tam gün çalışıyorum o ise öğleye kadar, kendi facesini tabiki incelerdim ancak bu işleri ordan yapacak kadar salak değilmiş farklı adreslerden yapmış yapacağını, kendisi ilgilidir üzerime titrerdi, etrafımdakiler ne şanslısın derdi gerçekten çok şanslıymışım

Ben tam gün çalışıyorum o ise öğleye kadar, kendi facesini tabiki incelerdim ancak bu işleri ordan yapacak kadar salak değilmiş farklı adreslerden yapmış yapacağını, kendisi ilgilidir üzerime titrerdi, etrafımdakiler ne şanslısın derdi gerçekten çok şanslıymışım
Bu işleri ordan yapacak kadar salak değil ama facesini açık bırakıp markete gidecek kadar salak öyle mi ?

İLgiliydi

Of ya boyle adam bidaha zor.bulunur gerckten . Gel sen tum olanlarini sineye cek . Oglanin ailesi geldmi kulagini cekerler bir guzel akillanir yikma yuvani kardesim gercktn oldmu ilk.basta yazdiklarmada takilma esin evlilik.sendromune girip yapmistr . Smdi akli basina gelmistir . Git simdi onun yanina al git geri yatanza bende yatyrum.iyi geceler m

Bu işleri ordan yapacak kadar salak değil ama facesini açık bırakıp markete gidecek kadar salak öyle mi ?
Skype üzerinden konuşuyormuş sonra programı silmiş ancak pc de skype klasörü içinde farklı bir adres vardı bir de foto şekilde farkettim faceden değil

Of ya boyle adam bidaha zor.bulunur gerckten . Gel sen tum olanlarini sineye cek . Oglanin ailesi geldmi kulagini cekerler bir guzel akillanir yikma yuvani kardesim gercktn oldmu ilk.basta yazdiklarmada takilma esin evlilik.sendromune girip yapmistr . Smdi akli basina gelmistir . Git simdi onun yanina al git geri yatanza bende yatyrum.iyi geceler m
NEden böyle dalga geçer gibi yazıyorsunuz komik mi

Skype üzerinden konuşuyormuş sonra programı silmiş ancak pc de skype klasörü içinde farklı bir adres vardı bir de foto şekilde farkettim faceden değil
Hımm her hangi bir açıklaması oldu mu peki

Hımm her hangi bir açıklaması oldu mu peki

Reel anlamla bugüne kadar böyle bir yakınlaşması olmadığı için başlamış, şimdi de alışkanlık haline getirmiş. Azaltmış bitirecekmiş ama yakalandı işte özürler diledi ağladı,
Yaklaşık 5-6 yıldır varmış bu duruö

Reel anlamla bugüne kadar böyle bir yakınlaşması olmadığı için başlamış, şimdi de alışkanlık haline getirmiş. Azaltmış bitirecekmiş ama yakalandı işte özürler diledi ağladı,
Yaklaşık 5-6 yıldır varmış bu duruö
Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Ayrılmayı ama önce bunu babama nasıl anlatacağımı o hasta ve ben kendimden çok onu düşünüyorum
İyide sizin bir suçunuz yokki.Biraz sakinleşin gidin uygun bir dille anlatın.O da kızının bu şekilde evliliğe devam etmesini istemez.Sizin için tek çıkar yol bu maalesef.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Önceden buraya birisi bir derdini yazsa hemen teselli etmeye çalışılırdı, akıl verilirdi, şimdi ise "ayy argen, fake" diye yargılanıyor bu laflarınızdan sonra ne diyim. Kendi derdimi unuttum sizi inandırmaya calısıyorum.
Akıl veriyoruz sana ama sen hiç tınlamıyorsun

ya ıkı aylık evli nasıl yapar diyenler,demekkş on aylık olsa normal,yapabilir,kızlar ne zaman yapacağını bıze sıyleyınde bılelim,bu adam evli ve eşini aldatmıyor,bu adam zaten böle,hanımlar sızde kusura bakmayın,bazı adamlar çok net gözümüze sokuyor,ama bız,görmek istemıyoruz,evlenınce değişir dzelir dıye,evlenıyoruz,sonuç..birde düzelsın bağlasın dıye çocuk yapıyoruz,5-6 yıldır varmış,konu sahıbı nasıl anlmadın,

Zahmet oldu keşke yazmasaydınız.Bu kadarını biz başlıktanda anlardık. Hiç inandırıcı gelmedi nedense.Ögrendiğinizde ne yaptınız ? Onun bildiğinizden haberi var mı ?

ayrıca sanal alem ne ya sosyal medya ya döneli onun adı yallır oluodu sanki burdada bi antikalık var sanki 50 yaşında birinin dili gibi :P:P

Back