Sahi sevgi, evlilik neydi ?

Bunu nisanlim soyledi bana balayina gidelim die benim derdim balayi fln degil ben gelinligimle kurdugum eve girmek istiyorum yoksa ne anladim o isten ben balayindan donunce yine esya yerlestirecegim

Bunu nisanlim soyledi bana balayina gidelim die benim derdim balayi fln degil ben gelinligimle kurdugum eve girmek istiyorum yoksa ne anladim o isten ben balayindan donunce yine esya yerlestirecegim
Hmm anladım.Cnm bu balayındaki amaç en azından o misafirlerden kurtulman.Ayrı,yeni bir eve çıkma ihtimaliniz yok mu? Zaten kira vereceksiniz ayrı yeni bir eve taşının.

Sevgi neydi? Sevgi emekti. Ama bakiyorum ki tek taraflı emek olmaz.
Zaten 7 ay boyunca eksiklerimizi yavas yavas tamamlamış olmanız gerekirdi..

Onu anlamadigimi alttan almadigimi cok bunaldigini arada kaldigini soyledi bende kendini arada birakan ne benim nede ailen sebebi sensin. Biraz yanimda olup dik dursaydin boyle olmaz deseydin simdi bu durumda degildik dedim
Sana hala alttan almıyorsun diyor yani!!! Her şeye evet demişsin şimdiye kadar... Arada niye kalıyormuş? Ailesine siz karışmayın evde oturacak olan siz değilsiniz dese tamam. Ama onlar oturacaklar işte mesele de o. Sana kadın telefonda daha sen konusunu açmadan evine yerleşirim diye korkuyorsan korkma istesen de gelmem demiş ya... Bu aslında akıllarındakinin o olduğunu gösteriyor. Yoksa neden hemen ordan çıkış yapsın.

Nişanlınızın ailesi çok saygısız, seviye yerlerde sürünüyor resmen. Kayınvalide utanmasa sütümü helal etmiyorum falan diyecekmiş o kadar yüzsüzlüğe vardırmış. Evden gideceklerini bile sanmıyorum, nişanlınız hala ailesinin ağzının içine bakan, kendi kararlarını alamayan, bir dediği bir dediğini tutmayan olgunlaşamamış bir kafada. Evlendikten sonra "Ailemi gönderemem" der birlikte diz dize oturursunuz, böyle görünuyor bunun sonu.

Benim erkek arkadaşım beni dinlemeden ablasını körü körüne savunduğu için ayrıldım, anne babası bu kadar dahil olsaydı arkama bile bakmadan kaçardım. Artık ebeveynlere bağlı olma yaşımızı geçtik, kendi yuvasını kurması, çocuklarının olması gereken yaşta hala ailesinin sözüne bakan biriyle 2 kere düşünmek lazım.

Malesef yok dedigim dedik diyorlar halbuki kirayi biz odeyecegiz ama anlayan yok
İnşallah istediğin olur.Bence sen dediğim dedik olmalısın bu konuda ve yaptırman gerek bir şekilde öyle saçma şey mi olur ya hakikatten düşününce çok haklısın.Israrlı davranmaya devam et.İlerisi daha kötü olabilir.

Sevgi neydi? Sevgi emekti. Ama bakiyorum ki tek taraflı emek olmaz.
Zaten 7 ay boyunca eksiklerimizi yavas yavas tamamlamış olmanız gerekirdi..

Hala tamamlamaya bile yanasan yok 7 ayi birak
Hep benim ailem kosturuyor aliyor ediyor onlarda ne eksiginiz kaldi diye bile sormuyor su duruma kadar bazi seyleri gormezden geldigim icin nefret ediyorum kendimden.
Hic evlenmedim ilk defa dugunum olacakti oda benim ve ailemin burnundan geldi

Konunu yarisina kadar okudum. Daha fazla dayanamadim cunku. Sen simdiden yelkenleri suya indirip gecici bir heves yani biz ona ask diyoruz bunun ugruna fedarliklar yaparsin ama iyice dusersin haberin olsun. Kendi den odun verme daha cok ustlerine cikarlar sonra. Sevgi saygi tek tarafli olmuyor. Nisanlin bsk simdiden degismis gozun acilmis haydi ugurlar ola bi daha dusun. Bunca seye katlanilacak birimi nisanlin? Hep taviz veren taraf sen olmussun yavrum dikkat et kendine. Azcik dominant olun hep zaten nedense erkek tarafinin borusu otuyor... Ahh ahh cok zor isin.

Birde bana kaynanam tlf da diyor ki biz cok asil ve gorgulu aileyiz bizi ne saniyordun oglumun esyalarini sokaga mi atacagiz ne var sanki ha bir hafts once ha bir hafta sonra evi bosaltsak diyor hala olayi anlayamiyor

O eve girdikten sonra eşya falanda almazlar kesin senin nişanli bildiğin kukla olmuş .sen o eve girersin sonra kışın gelirler bizim evimiz diye rahat rahat yasarlar sen misafir olursun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…