Sahi sevgi, evlilik neydi ?

Anneci olmanın da bı sınırı var canım
Hepimiz anneciyiz ama benim annem böyle yapsaydı hop derdim yani

Bende oyle... Ne annemi ne babami karistirirdim ama ona sorsan o onun annesi ve babasi valla icim daraliyor cikmazda surukleniyorum ne olacaksa olsun kopacaksa kopsun dusunmekten kalbim agriyor aileme uzuluyorum baslarda cok anlayisliydilar babamla annemde sevindi durdun durdun melek gibi aileye gideceksin dediler simdi sonuca bak daha onume neler cikaracaklar merak ediyorum

Bunu nisanlim soyledi bana balayina gidelim die benim derdim balayi fln degil ben gelinligimle kurdugum eve girmek istiyorum yoksa ne anladim o isten ben balayindan donunce yine esya yerlestirecegim
Gelinlikle kurduğun eve girmek o kadar önemli değil ki canım. Ben de ilk gece Hotele sonra da 1 hafta balayinda idim. Daha güzel olmuştu.
Allah yardimcin olsun senin için üzüldüm. Düğün işlerinde senin de fikrini almak zorunda nişanlın. davranışları hiç hoşuma gitmedi. Kaynananin telefonda konuştuğu cümleler hiç hoşuma gitmedi. Kendi kararlarını kendi verip şu evde yaşayacaksın ne demek ya ayıp yani. Evlendikten sonra da böyle olursa çok üzülürsun. Nişanlıni karşına al güzel güzel anlat. Umarım hakkında hayırlısı ne işe öyle olur.

Valla eşya falan gelip geçici şeyler kafaya takmayin onemli olan doğru kisiyi bulabilmek. Allah kolaylik versin insAllah en doğru kararı verirsiniz

Bu işten kurtulunca hayat senin önüne daha neler çıkarır sen hiç merak etme, üzülme. İnşallah hep iyiler bulur seni bundan sonra.

Valla iki kızım var Rabbim bağışlasın bana
İkisinide büyütebilmek adına nelerden vazgeçtim ki daha 4 aylıklar
Şimdi sizi kızlarımın yerine koyuyorum da ne çok üzülürdüm
Bazen ayrılık iyidir derim

İşte ALTIN cevap..
BİZ ASİL BİR AİLEYİZ diyorlarsa kaç yavrum

Gorumcdm de bana kiziyor o evlenirken hicbir istegi olmamis cunku vicdanim vardi yakismazdi babam bile kizima sunu in demedi diyor yani biz ev konusuna takildigimizdan bize kibarca siz vicdansizsiniz demek istiyor cok ilginc

Gorumcdm de bana kiziyor o evlenirken hicbir istegi olmamis cunku vicdanim vardi yakismazdi babam bile kizima sunu in demedi diyor yani biz ev konusuna takildigimizdan bize kibarca siz vicdansizsiniz demek istiyor cok ilginc
Eğer ki evlenip içlerine girerseniz daha beterleriyle karşılaşırsınız
İnanın bunlar için değmez
Şurada kaç yıl yaşıyoruzki

Bu işten kurtulunca hayat senin önüne daha neler çıkarır sen hiç merak etme, üzülme. İnşallah hep iyiler bulur seni bundan sonra.

Ins cnm ins da bende bu sans varken ssnmiyorum bir daha da cesaretim yok ailemi uzmeye de hakkim yok annemlere soyledim bu iki oldu eger hala devam ederlerse bitecek lutfsn karalar baglamayin dedim onlarinda ici yaniyor kim ister kizinin dugunune iki ay kala yuzuk atmasini. Bir akrabamiz da benimle birlikte evlenecek babasi hergun gelip babamla heyecanini paylasiyor simdi babam onlara nasil bizim is olmayacak diyecek bilmiyorum ailem cok uzulecek Allah beni affetsin ins

Bah hele duygu sömürüsüne bak tamam en ama ennnnn vicdanlı sensin görümce ok tamam. Seni akrabaları 1 hafta evde ağırlayamayan onları kapıya koyan kız rolüne sokmuşlar sakın buna inanmaya başlama. Abisi de size yakındı orada kalsınlar. Bir kısım otelde kalsın ya da hiçççç zahmet etmesinler aman! Herkes otursun oturduğu yerde yav gölge yapmasınlar başka ihsan istemezük

Muhatap olma o terbiyesizle. Zaten sizin aileniz hiç laf edemiyor ki. Onlar da sizin gibi yumuşak yüzlü anlaşılan. Ah ben olacaktım... O nişanlı kendi ailesinin lafını kanun sayıp benim ailemin lafını ettirmiyor ya... Kendim ayrılmazdım. Babama aratırdım. Şu andan itibaren nişanınız bozuldu, çünkü ben istemiyorum, kızıma izin vermiyorum dedirtirdim. Sonra heryerden engellerdim onu. Evi ararsa da annem babam çıkardı. Yolumu keserse ben seninle konuşamam git babamın gönlünü et izin vermiyor der kaçardım. Babamın gönlü de olacağından değil tabi. Düşününce bunu rahatladım biraz :)
Yarın konuşacakmışsınız. Aileniz aktif olsun biraz. Ama açıkçası ben konuşmakla bir şeyin düzeleceğini sanmıyorum. İstediğiniz bir şeye evet deseler ne olacak. Genel olarak anlayış ortada.

Benim de kuzenim(erkek) başka bir şehirde evleniyor ve şu an onun yaşadığı eve gelecek gelin kendi evleri. Nişana gittiğimizde abimin evinde kaldık çünkü eski eşyalar kurulmamış ev. Fakat şimdiden yaza olacak düğüne gittiğimizde otel tutmayı düşündük yakın akrabalar kalacağımız oteli bile ayarladık. Çünkü gelin evinde kalınmaz yani öyle misafirler gitsinde 3 5 günde kurulmaz koskoca ev.

Sırf dışarıdan gelecek misafirler rahat etsin diye sizi bu hale sokanlar afedersiniz ama saygısızın önde gideni. Ben sonuna kadar haklı buldum sizi.

Ayrıca düğün bittikten sonra misafirler niye kalacaklar hala onu da anlamış değilim düğünden sonra herkes gitsin evine nedir yani

Hayatimda böyle saçmalık duymadım. Sen cumbur cemaat memleket misafirleriyle ayni evde mi kalacakmissin düğünden sonra? Şu platformda herhalde benim kadar anlayışla yaklaşacak bir kişi daha bulamazsiniz ama ben bile asla ama asla kabul etmezdim hu durumu

Nişanlıyken ayrılamayan boşanır zaten yav nasılda kandırıyorsunuz kendinizi
Ilk defa aciyorum cnm karistiriyorsun
Koca delisi tabiri cok kotu bir tabir ben koca delisi olsam 20 li yaslarda evlenirdim 32 yi beklemezdim
32 yıl bekleyip bu zihniyette bir adamla evlenmek
Herşeyi gözünüze sokup bu kadar görmek istememekte büyük marifet olsa gerek ben diyorum sen evleniceksin ve her gün ayrı bir konu açıcaksın buraya.

Birde bana kaynanam tlf da diyor ki biz cok asil ve gorgulu aileyiz bizi ne saniyordun oglumun esyalarini sokaga mi atacagiz ne var sanki ha bir hafts once ha bir hafta sonra evi bosaltsak diyor hala olayi anlayamiyor

Asil mi? Kraliyet ailesi miymiş ahaha. O evi boşaltmaz onlar ben size diyeyim. 1 hafta tatile çıkar gibi gider gelirler.

Ben boyle konularda genelde hep kız tarafına kizarim fazla kaprisli olup beklentileri yuksek tuttukları için.Bu durum cok farkliymis.Ooo bu ne yahu sanki seninle mecburen istemeyerek evleniyor.Zor bir karar evet ama bu evliliği yaparsan seni nasıl bir hayatin beklediği belli gibi.Evlenip bosanmaktansa en başında vazgeçmek daha doğru.

Düğünden sonra ev yerleştirme zor biz esimle ikimiz yapmıştık ama bizim sebeplerimiz atama durumu vs ydi...
Cok sacma bişey bu olanlar... öğretmen evi ya da otelle yerleştirsinler misafirleri...
Bu sebepten dolayı ev yerlesmez mi?

Peki siz oraya gittiniz o kalabalık içinde mi kalacaksiniz normalde oyle bir durumda aybi evde yaşayanlar bırakıp gidiyor bikac gün.

Ayrica kv denizin sizle konuşma biçimi hiç hos değil

Yanlız senin kafada biraz güzel galiba yahu bana bu zihniyetteki adam dünyaları serse evlenirmiyim bununla.

Eşyada eşya gelinlikde gelinlik sen adamın sana dediklerinin farkındamısın artık benim soyadımı alıcan benim malımsın diyor resmen.

Anneni babanıda evine sokmaz senide göndermez rahatlarsın varya sizin gibilerinde hep iyi aileleri oluyor elalemin adamıda gelip güzelce eziyor ya ben ona yanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…