Anneci olmanın da bı sınırı var canım
Hepimiz anneciyiz ama benim annem böyle yapsaydı hop derdim yani
Gelinlikle kurduğun eve girmek o kadar önemli değil ki canım. Ben de ilk gece Hotele sonra da 1 hafta balayinda idim. Daha güzel olmuştu.Bunu nisanlim soyledi bana balayina gidelim die benim derdim balayi fln degil ben gelinligimle kurdugum eve girmek istiyorum yoksa ne anladim o isten ben balayindan donunce yine esya yerlestirecegim
Valla eşya falan gelip geçici şeyler kafaya takmayin onemli olan doğru kisiyi bulabilmek. Allah kolaylik versin insAllah en doğru kararı verirsinizHala tamamlamaya bile yanasan yok 7 ayi birak
Hep benim ailem kosturuyor aliyor ediyor onlarda ne eksiginiz kaldi diye bile sormuyor su duruma kadar bazi seyleri gormezden geldigim icin nefret ediyorum kendimden.
Hic evlenmedim ilk defa dugunum olacakti oda benim ve ailemin burnundan geldi
Bu işten kurtulunca hayat senin önüne daha neler çıkarır sen hiç merak etme, üzülme. İnşallah hep iyiler bulur seni bundan sonra.Bende oyle... Ne annemi ne babami karistirirdim ama ona sorsan o onun annesi ve babasi valla icim daraliyor cikmazda surukleniyorum ne olacaksa olsun kopacaksa kopsun dusunmekten kalbim agriyor aileme uzuluyorum baslarda cok anlayisliydilar babamla annemde sevindi durdun durdun melek gibi aileye gideceksin dediler simdi sonuca bak daha onume neler cikaracaklar merak ediyorum
Valla iki kızım var Rabbim bağışlasın banaBende oyle... Ne annemi ne babami karistirirdim ama ona sorsan o onun annesi ve babasi valla icim daraliyor cikmazda surukleniyorum ne olacaksa olsun kopacaksa kopsun dusunmekten kalbim agriyor aileme uzuluyorum baslarda cok anlayisliydilar babamla annemde sevindi durdun durdun melek gibi aileye gideceksin dediler simdi sonuca bak daha onume neler cikaracaklar merak ediyorum
İşte ALTIN cevap..
BİZ ASİL BİR AİLEYİZ diyorlarsa kaç yavrum
Eğer ki evlenip içlerine girerseniz daha beterleriyle karşılaşırsınızGorumcdm de bana kiziyor o evlenirken hicbir istegi olmamis cunku vicdanim vardi yakismazdi babam bile kizima sunu in demedi diyor yani biz ev konusuna takildigimizdan bize kibarca siz vicdansizsiniz demek istiyor cok ilginc
Bu işten kurtulunca hayat senin önüne daha neler çıkarır sen hiç merak etme, üzülme. İnşallah hep iyiler bulur seni bundan sonra.
Bah hele duygu sömürüsüne bak tamam en ama ennnnn vicdanlı sensin görümce ok tamam. Seni akrabaları 1 hafta evde ağırlayamayan onları kapıya koyan kız rolüne sokmuşlar sakın buna inanmaya başlama. Abisi de size yakındı orada kalsınlar. Bir kısım otelde kalsın ya da hiçççç zahmet etmesinler aman! Herkes otursun oturduğu yerde yav gölge yapmasınlar başka ihsan istemezükGorumcdm de bana kiziyor o evlenirken hicbir istegi olmamis cunku vicdanim vardi yakismazdi babam bile kizima sunu in demedi diyor yani biz ev konusuna takildigimizdan bize kibarca siz vicdansizsiniz demek istiyor cok ilginc
Muhatap olma o terbiyesizle. Zaten sizin aileniz hiç laf edemiyor ki. Onlar da sizin gibi yumuşak yüzlü anlaşılan. Ah ben olacaktım... O nişanlı kendi ailesinin lafını kanun sayıp benim ailemin lafını ettirmiyor ya... Kendim ayrılmazdım. Babama aratırdım. Şu andan itibaren nişanınız bozuldu, çünkü ben istemiyorum, kızıma izin vermiyorum dedirtirdim. Sonra heryerden engellerdim onu. Evi ararsa da annem babam çıkardı. Yolumu keserse ben seninle konuşamam git babamın gönlünü et izin vermiyor der kaçardım. Babamın gönlü de olacağından değil tabi. Düşününce bunu rahatladım biraz :)Gorumcdm de bana kiziyor o evlenirken hicbir istegi olmamis cunku vicdanim vardi yakismazdi babam bile kizima sunu in demedi diyor yani biz ev konusuna takildigimizdan bize kibarca siz vicdansizsiniz demek istiyor cok ilginc
+1İşte ALTIN cevap..
BİZ ASİL BİR AİLEYİZ diyorlarsa kaç yavrum
Nişanlıyken ayrılamayan boşanır zaten yav nasılda kandırıyorsunuz kendiniziEger dedigin gibi benden habersiz boyle bir plan yaparlarsa bosanmaya kadar gider bu durum bundan eminim yaparim ! Al anneni babani otur o zaman derim ! Bu nedir ya birde annesi diyor.ki oglumunn enguzel zamanlariydi nisanlilik donemi cocugun burnundan getirdin keske hic olmasaydi diyor. Halbuki kendileri karismasa hicbirsey olmayacak
32 yıl bekleyip bu zihniyette bir adamla evlenmekIlk defa aciyorum cnm karistiriyorsun
Koca delisi tabiri cok kotu bir tabir ben koca delisi olsam 20 li yaslarda evlenirdim 32 yi beklemezdim
Herşeyi gözünüze sokup bu kadar görmek istememekte büyük marifet olsa gerek ben diyorum sen evleniceksin ve her gün ayrı bir konu açıcaksın buraya.Valla cnm ben onun iyiligi icin aileme yakin oturalim dedim yakin dediysem de bir dolmus mesafede. Ailem hem maddi hem manevi destekcimiz olurdu ama o ailene yamin oturmak.istemiyorum dedi. Allah nasip ederse sayet cocgimuz olursa versin 900 lira bakici tutayim madem oyle yada uc yil ucretsiz izin alayim tek maasa duselim dugun borcunu ev kirasini vs tek maasla odesin..
Ben onun iyiligi icin yapiyorum ama hala burnundan kil aldirmiyor ailem de ailem diyor.
Bana ailene yakin oturmak istemiyorum diyen adam cocgumuz olunca buyuyene kadar " ailem yanimiza gelir bakarlar " diyor yani ev ustune ev kuruyor. Ee hani yalniz kalmak istiyodun ayrica kirada oturacagimiz evin alt sokaginda da abisi oturuyor. Onun abisine yakin olacagiz ailesi memleketten gelip aylarca bizde kalacak bu sorun olmucak ama annemin babamin bir dolmus mesafede oturmasi onun icin sorun oldu. Ben butun herseyi ona soyluyorum altta kalmiyorum ama anlamiyorlar ayrica ne annesi ne babasi ailemi ariyor napacagiz biz diye.. Ama ailesi bize geldiginde de biz dugunu yapacagiz bir oglumuz kaldi gorevimiz diyorlar gercekten cok ilgincler omrumun yarisi gitti
Birde bana kaynanam tlf da diyor ki biz cok asil ve gorgulu aileyiz bizi ne saniyordun oglumun esyalarini sokaga mi atacagiz ne var sanki ha bir hafts once ha bir hafta sonra evi bosaltsak diyor hala olayi anlayamiyor