Sahi sevgi, evlilik neydi ?

Oh ne güzel bütün problemler düzelmiş... Sana ciciler alsın mutlu ol... 32 değil 18 yaşında gibi davranıyorsun kusura bakma. Hala kvnin evine gelin gireceksin... Hİç bir şey değişmedi, sadece misafirler o evde kalmayacak hepsi bu...
Aman ben ne yapayım... Bu adamla evlenmeyi seçen sensin. Bu dünyaya dert çekici de lazım...

Bugüne kadar iyi hoş diyorsun da zaman geçmedikçe kimse kimseyi tanıyamaz

Ahhh ne sanslisin canım. Adam sana evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterseydi ne olacaktı. ??
En azından şimdi görmüşsun. Ama anlamadığım bu kadar şeyi nasıl sineye çektin. Nasıl kadınlık gururunu ayaklar altına alıp kişiliğini yok sayıp her dediğine he dedin. Sen ve ailen bir hiç missiniz gibi davranılmış. Insan yerine konmamissiniz. Kız evi naz evidir ama ama ama....
Diyecek laf bulamadım.
Sana şimdi bunları diyebiliyorsa evlendikten sonra ailem şöyle istiyor deyip sana neler yaptırır.
Lütfen eğer kendine saygın varsa ve eğer iyi bir koca iyi bir hayat arkadaşı Hak ettiğini düşünüyorsan hemen şimdi bitir bu işi.
Bitirmeyeceksen de lütfen burda evlendikten sonra kocam bana şöyle yapıyor diye konu açma.
Bak lütfen.. Ben de bir anneyim. Kızım henüz bebek. Ama böyle bir aileye kız vermek istemezdim. Çok uüzülürdüm.

Son düzenleme:
M MrsWhite Canım yaşadıklarını ben de yaşadım büyük bölümünü evlenmeden önce herşeye tamam dedim bir tek isteğim vardı düğünle ilgili onu da yapmamak için direndiler eşim ağırlığını koyup olacak deyince de zoraki yapıp olay sırasında yaygara çıkardılar isteklerimi eşime söylediğimde ailem beni evlatlıktan reddeder diyip duruyordu öyle böyle bi şekilde düğün olup bitti benim de senin gibi düğüne dair beklentim sıfıra yakındı sonuç itibariyle gerdeğe kaynana evinde girdim gelin arabamda solumda kocam sağımda kaynanam önümde kayınpeder vardı birkaç ay kurduğumuz evde düzende oturup kaynanamın evine taşındık eşyalarımızı depoya koyduk 8 ay çekmediğimiz kalmadı sonra onlarla bi süre irtibatı kopardık sonra yine sızdılar bişekilde hayatımıza...hep karıştılar hala da karışmak istiyorlar
Onların yarattığı problemler yüzünden ve tabii eşimin onlara sınır koyamaması yüzünden 2 çocuktan sonra büyük probleemlerle boşanma noktasına geldik
Ne mi oldu çocuklar için tekrar denemeye karar verdik birbirimizi sevdiğimizi de biliyoruz evlilik terapistiyle çalışıyoruz
Demem o ki düğüne iki ay kaldı diye birşey yok bu tarihi yeniden gözden geçirin bi evlilik terapistine başvurun yardım alın manevi olarak hazır olmadan sakın bu adama evet deme eşyaya düğüne vereceğiniz parayı terapiste verin balayına verin sizin evliliğinize katkı sağlayacak şeylere para verin akrabaya konu komşuya düğün yemeği vermek için binlerce lira harcanıyoregereksiz yere...
MUTLAKA TERAPİSTE GİDİN

Oğlum köprüyü geçene kadar her şeye he de geç diye anası akıl vermiş olabilir.
O kaynana çok tehlikeli söylim bi şekilde mutsuz edecek seni huzur bırakmaz evliliğinde.
Daha nişanlıyken bunları söyleyen evlenince neler neler der .
Nişanlın da anasına uyan seni ezdirecek biri .
Sen evlenirsen buraya daha çok konu açarsın .

Evet guzel bir yaklasim ama her iliski kurtulacak sonu evlilikle bitecek diye bir kaide var midir, ortada cocuk yok nikah yok ,sevgi de bana gore yok, sevmenin ne oldugunu bilmiyorlar yasadigi seyi sevilmek sevmek saniyorlar..o zaman niye terapiste vakit ve nakit harcasin? Bitirsin bu iliskiyi sonra kendisi icin gitsin terapiste, kendini sevmeyi ogrensin, kendini gerceklestirmek, sınırlarını aşmak, düşünce kalıplarını genişletmek vb seyleri ögrensin
32 yaşındayım evlenmem kazım diye bir Mantik olabilir mi?
Kafka demis galiba; " olmamasina raziyim,
Olmus gibi olmasin yeter...

Adam sinyali çakmış sana ya gözünü kapar bodozlama dalarsın yada yol verirsin gider.

Göz boyama oyunlarına kanma. Onlar esasında öyle insanlar olsa en baştan evi boşaltalım kız evine gelin girsin biz nrde olsa yatar kalkarız yada ayrı ev tutalım derlerdi. Nolduda değişti? Değişmedi sadece köprüyü geçene kadar böyle davranalım dediler

Söylenecek her şey söylendi sana konu sahibi; bundan sonrası için ne diyek.. Allah utandırmasın gari.

Sanirim birileri onunla konustu dusuncesinin yanlis oldnu soyledi anlamadim bende
Hı hı birileri konuştu ulan sen nasıl erkeksin dingillik yapma nişanlına sahip çık ezdirme dedi oda hemen silkelendi düZeldi

Aç gözünü seyret tekrarı yok bunun. Bi inanırda kapılırsan kaynanamı cami avlusuna bırakmak istiyorum diye başlayan boşanıyorum la biten konular açarsın.

Valla ben de merak ettim

Gerçi evlense kesin konu açardı bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…