Valla cnm ben onun iyiligi icin aileme yakin oturalim dedim yakin dediysem de bir dolmus mesafede. Ailem hem maddi hem manevi destekcimiz olurdu ama o ailene yamin oturmak.istemiyorum dedi. Allah nasip ederse sayet cocgimuz olursa versin 900 lira bakici tutayim madem oyle yada uc yil ucretsiz izin alayim tek maasa duselim dugun borcunu ev kirasini vs tek maasla odesin..
Ben onun iyiligi icin yapiyorum ama hala burnundan kil aldirmiyor ailem de ailem diyor.
Bana ailene yakin oturmak istemiyorum diyen adam cocgumuz olunca buyuyene kadar " ailem yanimiza gelir bakarlar " diyor yani ev ustune ev kuruyor. Ee hani yalniz kalmak istiyodun ayrica kirada oturacagimiz evin alt sokaginda da abisi oturuyor. Onun abisine yakin olacagiz ailesi memleketten gelip aylarca bizde kalacak bu sorun olmucak ama annemin babamin bir dolmus mesafede oturmasi onun icin sorun oldu. Ben butun herseyi ona soyluyorum altta kalmiyorum ama anlamiyorlar ayrica ne annesi ne babasi ailemi ariyor napacagiz biz diye.. Ama ailesi bize geldiginde de biz dugunu yapacagiz bir oglumuz kaldi gorevimiz diyorlar gercekten cok ilgincler omrumun yarisi gitti