Sahi sevgi, evlilik neydi ?

Ayrıca gorumceniz istemedi diye siz istemeyecek değilsiniz psikolojik baski yapıyorlar...
Nişanlıniniz ekstra kaba şimdiden ailenize set çekmiş resmen terbiyesizce davranıyor size ve ailenize

Bunca söze karsılık nisanlı kalacaksanız eğer. Ve o evde oturacaksanız size tavsiyem gidip eşyalarınızı alın. Malum bunları diyen insanlar ne gerek var yeni eşyaya bunlarda yeter diyebilirler. Hatta ve hatta simdi yeni esya almayın bir iki seneye kendi evinize cikarsiniz o zaman alirsınızda diyebilirler. Eşyasız kalırsınız.
Tabi hepsi yalan. Kv kp koyde durmazlar. Bir bahane bulup bulup gelirler.
Sen son tamamen yerlesirler.

Sen aslında olacakları görmüşsün de harakete geçmeyi becerememissin. Bir kere nasıl başladıysa öyle gider .ne nişanlın ne de ailesi değişmez hatta çıtayı yükseltip seni o evde her işi yapan ama hiçbir konuda söz hakkı olmayan bir el kızı yaparlar. Bak bunun sinyallerini vermiş bile .pismanliklarla dolu bir telefon gorusmesiyle. ..sen onun oglusunun kuklasi degilsin.şimdiden bu kadar curetkarsa evlılıgını zihnimden bile geçirmek istemiyorum (korkunç geliyor ,bir kadın daha mutsuzluklara gömülecek).ev konusuna gelince de asla memlekete doneceklerini sanmıyorum .onlar size bir kaç gün müsade edecek ,sonrasında gelip kendi evlerinde kaldıkları yerden devam edip sana da en ufak bir olayda siginti muamelesi yapacaklar. Memlekete gitseler bile yilin en az 6 ayını sende gecireceklerine eminim .genelde böyle olur.sen nişanlının kuklası değilsin ama nişanlın ailesinin kuklası malesef .bir arada yaşamak çok zor ..tartışırken bile seni karşıya alıp hepsi bir arada duracak .ben bu evlilik kararını bir kere daha düşün derim .hayatını mahfetme

Bu arada 32 yasında bekar bir insansıniz. Dügününüze 2 ay var ve hala gelinlik almamışsınız. Üstelik evde oturan biri degilsiniz calışıyorsunuz.
Bu ne rahatlık?
Hic mi arkadaslariniz sormuyor size?
Millet aylarcaaaa onceden alıyor dikimi terzisi vs zaten haftalar sürüyorken ne bu rahatlik sizdeki?
Sizede biraz garip gelmiyor mu?
Hayir imkanınız olmasa neyse.
Ama cok garipsiniz ya gercekten.
Asla ama asla bu şartlarda evlenmeyin.

Kendi evinizi tutun esyalarınızı alın. Onuda geçtim bu nisanlıdan adam olmaz. Daha çok kavga edersiniz.

Canim bu nasil is ya sen kendi evini kendin begenip secmen lazim sonra esyalarini suan secip koyman lazim dugunden sonra esyami alinir az alin ama oz alip sizin esyalariniz olsun bu nasil is ayrica o ev senin degil kvnin evi gibi olucak kayinvaldeyle hayat cok zor olur canim benden sana soylemesi gelinlik icinde gec kalinmis canim.

yahu hadi sen gormuyorsun nasi bi ucurumun kenarinda oldugunu farketmiyorsun... seni uyaran bi Allahin kisisi de mi yok? Sen napiyorsun bu adamla evlilik olaz diyen bir kisi bile yok mu? Hala da evlencem diyorsan bile bile lades senin ki. cok net.

Oooovv asil aile vay peki bu asil aile ilk gecenizde tüm konukları neden sizin agirlamanizi istiyor Jartiyer show mu izlemek istiyorlar anlamadım yoksa bir hafta boyunca gelinliklemi geziceksiniz evde

yahu hadi sen gormuyorsun nasi bi ucurumun kenarinda oldugunu farketmiyorsun... seni uyaran bi Allahin kisisi de mi yok? Sen napiyorsun bu adamla evlilik olaz diyen bir kisi bile yok mu? Hala da evlencem diyorsan bile bile lades senin ki. cok net.
Bence buraya yazdıklarını kimseye demiyordur ki biri akıl versin hele ailesine bi desin bakalım bana yakinda oturmak istemiyor artık benim soyadımı taşıyacaksın ben nereye sen oraya desin bakalım anası babası ne diyor yazık

Hiç başka akraba yokmu görümCen dir dir ettiği gibi agirlasin işte. Benden söylemesi sen o eve bu şartlarda gidersen kendi cenaze merasimine gitmiş olursun kk daş. Hee yeni eşyalarİda unut.

Eger bu evliligi gercekten istiyorsaniz. Dugun gecenizi gidin otelde gecirin. Evdeki misafirler gittikten sonra evinizi duzenlersiniz. Bana sorarsaniz eger sizin anlattiginiz kadariyla bencil bu insanlar.

Kendine yazık ediyorsun sakın o aile ile evlenme.
Artık tanımadığımız insanlara bile üşümesinler, yeni güzel bir montları olsun diye mont alıyoruz veya bağışta bulunuyoruz (bunu söylerken ciddi değildin değil mi?)
Evi size bırakıp köye falan gideceklerse hiç şansın yok yaz bitimi dönerler. Çok soğuk üşüdük oralarda diyecekler
O evde yatıracağı 5 10 misafire üç kuruş otel parası ver(e)meyen eski eşyalarını nereye koyacak depo tutacağını sen de düşünmüyorsundur peki bu ihtimaller ışığında sana alınmasını istediğin yeni eşyalar nereye konacak
Tam masaya yatırılıp incelenesi bir aile bir kere ben çok tuttum yapılanması çok iyi kenetlenmişler birbirlerine inanılmaz bir bütünlük var biri diğerinden gr farklı konuşmuyor, karşısındakine de kaba ve kötü davranıyor asla taviz vermiyor tam vakka lar
Ama gel gör ki bu aileyi eleştirip sana vereceğimiz akıllar uzun vadede senin hiç bir işine yaramayacak iyi düşün.
Eğer kardeşim veya ablam olsaydın o aile ile evlenmene asla ama asla müsade etmezdim.
Sana değer veren 1iyle 1eyle 1beyle evlenmen dileğiyle

Uc bes sayfa goz attim yemin ediyorum sinir stres sahibi oldum.
Bu kadar mi kör bu kadar mi safsiniz ya cildiriyorum
Gece gece sinirim bozuldu polyannacilik oynuyorsunuz resmen
Gelinligim de gelinligim evim de evim
Ortada ananizi babanizi sizi hice sayan bi adam var sizin derdiniz hala gelinlikle ilk gece eve girememek
Ayrilmayip evleneceksiniz. Maksimum 5 sene sonra da bosanip geleceksiniz
Aha da buraya yaziyorum
Bi insan kendine nasil bile bile gore gore bu kadar yazik edebiliri sonuna kadar deniyorsunuz hayirli olsun ne diyim

Ayyy gelin vaaar gelincik var
Gördünmü mune beni boşu boşuna banlattilar
Kimi gariban kaynanasının göz yaşına takar
Kimi ilk gecesinde misafir ağırlar
Neyse çok söylemeyim yine sepetliycek yoksa mune beni

Söylediklerine bakılırsa şu veya bu sebeple evleneceksin o AILEYLE! !! 32 yaş evlenmek için çok uygun bir yaş fakat hicbirsey için geç değil . 32 değilde 33 olur 35 olur ....rakamlar neden bu kadar önemli ? Ruhun ne diyor ,sen onu dinle .. bu adam senin felaketin olacak bu lafımı da asla unutma . Ailemi üzmek istemiyorum demişsin birçok kez ..evlenirsen hergün uzulecekler. .bırak şimdi bir kez uzulsunler ,kimsenin de hayalleri derinlere gomulmesin. İçte kalanlar acıtır .......

Gelin olmuş gidiyorsun dı dı dı dın bize veda ediyorsun
Valla öyle arkadaşım dost acı söyler bu evlilik gerçekleşirse sen sana bile veda et cuuunkuuuu falında 3 vakte bilemedin 5 vakte uzun kollu beyaz bir elbise var yalnız bu modelin kolları önden arkaya dolanarak bağlanıyor

Ve sen bütün bu söylenenleri yutup onlarla bir aile kuracaksın öyle mi ? Gülmeyi bile unutursun çok lux gelir sana, söyleyeyim . Ev üstüne ev kurulmaz .mutsuzluğunu inşa ediyorlar hala tugla taşıyorsun. .temele sağlam bir balyoz vurma zamanı gelmiş . Uyan artık sevgili Mrs.White

Ailenle her şeyi konuşmasılısın ne demek üzülmesinler diye anlatmamak.
İleride çok mutsuz olacağın bir karaktere sahip nişanlın ailen üzülmesin diye evlenilir mi?
Yanlış yapıyorsunuz.
Ailene anlatacaksın nişanlının ailesini size çağıracaksın. Baban konuşacak.
Sorun çıkmasın diye de her şeye evet denilmez ki ama.
Bana kimse emrivaki yapamaz. Diretemez. İstemediğim şeyleri yaptıramaz. Ailem üzülecekse de üzülsün ileride daha çok üzülmektense şimdi üzülsünler.
Hiçbir anne baba mutsuz yuva kurmanı istemez.
Tek başınıza çözemezsiniz. Aileler bir araya gelmeli. Aile büyüğü ağırlığını koymalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…