Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hak ediyorsun canım insaallah yaa ben artık zayıf ince vs vs olmak ıstiyorum hem sağlık hemde ne yalan soylim birazda güzel görünmek içinYaaaaaaa şımarıyorum ama Burada hep birlikte birbirimizi gaza getireceğiz gerektiğinde birbirimize rakip olacağız, kaçamak yapınca pişman olacağız. İnşallah bu ruhu aşılayabiliriz birbirimize. Hayatlarımızda uygulayabiliriz.
Hak ediyorsun canım insaallah yaa ben artık zayıf ince vs vs olmak ıstiyorum hem sağlık hemde ne yalan soylim birazda güzel görünmek için
Süpermiş
Bence en sağlıklısını yapıyorsun
Yok yok caymak yok ölmek var da dönmek yoook hemen liste geliyorkızlar hiç sesiniz çıkmıyor ?? Kaçamaklar yapılmıyor inşallah , menü ve tartılarınız da gelmedi henüz ne çabuk caydınız aaaaaaa
Sevgili eda kabul edersen bende katılmak istiyorum tabi ben öğün aralarında 4 5 saat koymayı düşünüyorum bir ara karatayla güzel kilo verdim şimdi tam karatay değil ama o düzene benzer sağlıklı beslenmek istiyorum fakat benim yolum uzun 160 boy en son 93.1 kiloydum senin için sorun yoksa kalıcı olarak bu forumda senle yol arkadaşlığı yapmak istiyorum şu spor sevdası geri gelsin :)Kızlar burada hep birlikte bir şeyler paylaşabilecek miyiz ? :) ben kafama göre takılayım mı ?
Sevgili eda kabul edersen bende katılmak istiyorum tabi ben öğün aralarında 4 5 saat koymayı düşünüyorum bir ara karatayla güzel kilo verdim şimdi tam karatay değil ama o düzene benzer sağlıklı beslenmek istiyorum fakat benim yolum uzun 160 boy en son 93.1 kiloydum senin için sorun yoksa kalıcı olarak bu forumda senle yol arkadaşlığı yapmak istiyorum şu spor sevdası geri gelsin :)
Teşekkür ederim o zaman kendimi tanitayim yaşım 27 boyum 160 kilo 93.1 ama pazartesi tam tartılır yazarım güncel olano :) inşallah senin spor aşkın bana da bulaşır :)Tabi ki katılabilirsin tatlım :) Hoş geldin
Pazartesi günlerini tartı günü yaptık, gün içerisindede öğünlerimizi paylaşıyoruz tavsiyelerde bulunuyoruz birbirimize :) Gerçi henüz katılım tam sağlanamadı ama bekliyorum bakalım :) Sende dilediğin gibi burada takılabilirsin :)