Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

ayakkabı ile denemedim ama ayakkabının az da olsa bi ağırlığı olmuyor mu yani atlarken daha çok yorabilir diye düşündüm.
Bugün spor salonuna yazıldım. Diğer makinalarla işim bittikten sonra ip atladım. Ayakkabı ile ve yorgun halimle normalde evde yaptığımdan daha iyiydi. Ağırlık falan hiç olmadı hafif bir ayakkabım var zaten. Ayağımla yer arasında bir şey olduğu için acıma da olmadı. Nasırım da var benim evde zıplarken rahatsız ederdi.

Bugün spor salonuna yazıldım. Diğer makinalarla işim bittikten sonra ip atladım. Ayakkabı ile ve yorgun halimle normalde evde yaptığımdan daha iyiydi. Ağırlık falan hiç olmadı hafif bir ayakkabım var zaten. Ayağımla yer arasında bir şey olduğu için acıma da olmadı. Nasırım da var benim evde zıplarken rahatsız ederdi.
kaç kilosun ve hedefin kaç? Spor salonu çok mantıklı ama ben düzenli gidemem heralde. Bende 9 gündür zayıflamaya çalışıyorum 50-100gr bile veremedim. Biraz daha denicem veremezsem diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.

kaç kilosun ve hedefin kaç? Spor salonu çok mantıklı ama ben düzenli gidemem heralde. Bende 9 gündür zayıflamaya çalışıyorum 50-100gr bile veremedim. Biraz daha denicem veremezsem diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
En son 61,4 gördüm sabah aç tartısında ama bugün salondaki 64 dedi bana:eek: 54-52 olmak istiyorum. Haftada 100-200 bu şekilde gidiyor akmasa da damlıyor en azından kilo almıyorum:KK48:
1 yılda 52 den 66ya çıkmıştım geçen senelerde :KK17:
Spor salonuna devam edebilirsem çok güzel olacak. Bunun yanında ip atlamaya çalışacağım.

Kesinlikle bir diyetisyenle görüşüo testlerini falan yaptırmanda fayda var. Metabolizman yavaş belli ki, ya da tiroid gibi sorun olabilir

En son 61,4 gördüm sabah aç tartısında ama bugün salondaki 64 dedi bana:eek: 54-52 olmak istiyorum. Haftada 100-200 bu şekilde gidiyor akmasa da damlıyor en azından kilo almıyorum:KK48:
1 yılda 52 den 66ya çıkmıştım geçen senelerde :KK17:
Spor salonuna devam edebilirsem çok güzel olacak. Bunun yanında ip atlamaya çalışacağım.

Kesinlikle bir diyetisyenle görüşüo testlerini falan yaptırmanda fayda var. Metabolizman yavaş belli ki, ya da tiroid gibi sorun olabilir
ilk doğumunda 75 ten 57 kilo indim ve az bi sporla günde 15 dk yürüyerek. Ama ikinci dogumumda 64 ten bi gram düşemiyorum. Troidim yok aklıma takılan insülin direnci olabilir. Dokuz gündür 30yada 35 dk tempolu yürüyüş yapıyorum ekmek kahvaltıda yiyorum bu durumda biraz vermem lazım ama kiloda hiç bir oynama yok

ilk doğumunda 75 ten 57 kilo indim ve az bi sporla günde 15 dk yürüyerek. Ama ikinci dogumumda 64 ten bi gram düşemiyorum. Troidim yok aklıma takılan insülin direnci olabilir. Dokuz gündür 30yada 35 dk tempolu yürüyüş yapıyorum ekmek kahvaltıda yiyorum bu durumda biraz vermem lazım ama kiloda hiç bir oynama yok
Canım bi kan tahlili yaptırsan ve D vitaminine baktırsan.. Eksikliği nde kilo vermiyor vücut.

Bu sefer bir farklılıı var demek ki siz yine de kendinizi yorup hırpalamadan önce tahlillerinizi yaptırın :KK51:

Eveet bir günü daha bitiriyoruz..
Kilo vermek için sağlıklı beslenmemiz de tamam..
Şşşşştt..
Halaa yiyomusun?
Bırak elindeki kaşığı çatalı :stop:

Hızlı kilo vermek için beslenmemizin yanında ip de atlıyoruz :spor:

Hadi bakalım kilolar yazılsın, sağlıklı beslenme ve ip atlayarak istediğimiz kiloya hızlaa kavuşulsuunn :kk77::spor:
hayirli olsunnn:KK200::KK200::KK200:
Cok guzel bende ip sayimi artirmaya calisiyorum dun atlamadim bi gun oncesi 700 atlamistim.ama ara vere vere yapiyorum bi anda 700 degil yani :KK53:

Ben de halı üzerinde ayakkabısız atlıyorum canım. Çorap yeterli oluyor bana..

Faranjitten yatıyorum 2 gündür.. O yüzden zorlamadım 200 atladım bu günlük..

Yarım saat atlayanlar nasıl atlıyor bilmiyorum ama hayranım atlıyanlara ve ben de yapmak istiyorum.
aynen bende evde ayakkabisiz ve muzikli cosuyorum resmen :halay::halay::spor::spor::spor:

bende bir tane ip var kendisi kaç tane atladığımi sayıyor. Daha önce selülit kremi almıştım yaninda hediye vermişlerdi :KK45: 2,5 yildir hic kullanmadim. Artik işe yarayacağı zaman:spor:
aa ilk defa gordum boyle bise
Daha neler cikcak

Yarım saat hiç durmadan atlamak mı :skandal::skandal::skandal:
Ben bi atlama da 250 yapıyorum o dA 3 dk sürüyor :KK70:
Fazla yapamam bacaklarım kopar sanırım
:KK70::KK70:

hayirli olsunnn:KK200::KK200::KK200:
Cok guzel bende ip sayimi artirmaya calisiyorum dun atlamadim bi gun oncesi 700 atlamistim.ama ara vere vere yapiyorum bi anda 700 degil yani :KK53:

aynen bende evde ayakkabisiz ve muzikli cosuyorum resmen :halay::halay::spor::spor::spor:

aa ilk defa gordum boyle bise
Daha neler cikcak

:KK70::KK70:
Sağol canım.
Nasıl peki ilk atladığından bu yana fark varmı kilonda ve sende.

aaaa güzel fikir müzik dinleyerek :confused:ben dün akşam aynanın karşısında kendimi seyrederek denemiştim yarım saat nasıl geçti anlamadım bu akşam müzik dinleyerek yapayım bende coşayım:KK71::KK71:
Müzik iyi fikirmiş gerçekten.. Ben de genelde ayna karşısında atlıyodum.. Müzik dinlemek balina seyretmekten iyidir kanımca:KK45:

X