Tamam bugün ilk 3 ü yaparım ben dedün 2ydı canım bugün 3
Benim gozum degmez ama yinede masallah subahannallah barekallah Allah saglikli sihhatli buyumeyi,nasip etsin insallah .
Muhtemelen memeyi de erken biraktigi icfin yemesi guzellesmis ama bebekten bege de farkediyor tabi . Onlar gunahsiz ne verirsek o bende cok hatalar yaptim yeme,konusunda . Cok yardimci oldunuz gercekten tesekkur ederim
Canım form çayı veya açlık otu iç.Sporumu da yapıyorum ama bu kabızlık şişkinlik beni öldürecek
Harikasın canım. Ben de bin yapayım bugün. Sana çok özendimBugün de 1000 tane atladım. Darısı yarının başına
ne yaptın canım atlayabildin mi.ben daha eve gidemedim aksama inşallah atlicam. Hedefim 1000. Atlayınca yazarım. Hergun en az 1000 atlayalım birbirimizi gaza getirelim.Harikasın canım. Ben de bin yapayım bugün. Sana çok özendim
Tamam canım atlıyalım.ne yaptın canım atlayabildin mi.ben daha eve gidemedim aksama inşallah atlicam. Hedefim 1000. Atlayınca yazarım. Hergun en az 1000 atlayalım birbirimizi gaza getirelim.
bilmiyorum canım. Benim göğüsler küçük olduğundan hic dusunmedim. Sıkı bir sutyenle yaparsan sarkitmayabilirkızlar bılmedıgımden sruyrum ıp atlamak mantıken memelerı sarkıtmaz mı ya
Sıkı bi sütyen veya sıkı bi bluz olmadı tutarak atlarsın şekerim.. Ayıptır söylemesi ben öyle yapıyorumkızlar bılmedıgımden sruyrum ıp atlamak mantıken memelerı sarkıtmaz mı ya
Süpersin canım45 dk dışarda yürüyüş
100 ip atlama
11 tekrar tibet yapıldı
Hergün bu kadar yapsam tadından yenmez
Sıkı bi sütyen veya sıkı bi bluz olmadı tutarak atlarsın şekerim.. Ayıptır söylemesi ben öyle yapıyorum
bilmiyorum canım. Benim göğüsler küçük olduğundan hic dusunmedim. Sıkı bir sutyenle yaparsan sarkitmayabilir
Kaç aylıksın tatlım..Su an hamıleyım ama dgum snrası ıcın
yapmam lazım sımdıden arastrayım dedım ıp atlamak en uygunu ama aklıma takılmıstı tesekkurler :)