Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikleee siyah beyaz olsaydııı nası düzgündüüü
Ben dünü 100 le kapadımdı..
programı uygulayabilirsen helal olsun. 30 taneden sonra çok zorlaniyorum. Yaptıkça burdan da yazsana belki gaza gelip deneyebilirimbende bugün daha 200 atladım onu saymadan evde 5.000 daha atlamak planım ve 30 günlük squat programına göre bugünde 55 squat yapıcam
Canım daha önce çok başladım bıraktım ama bu sefer ona benzemicek tamamlicam inşallah az sonra yapıcam yazarım burayaprogramı uygulayabilirsen helal olsun. 30 taneden sonra çok zorlaniyorum. Yaptıkça burdan da yazsana belki gaza gelip deneyebilirim
Kızlar 5.000 ip atlama 55 squat
Siz hala oturun büyütün totoyu
Canım benim bildiğim kalçayı sıkılaştırıp diklestiriyo ben yayık durmasını sevmiyorum ben oturuyorum basenlerde iki yanıma oturuyo gibiydi ama ipten sonra oyle değil artikYap yap 2 gün sonra sende yazarsın totom büyüdü diyesquat büyütüyor diyorlarya
Benimki.bile şu kadarcık tibetten 2 cm büyümüş.ama göbektende 3 cm gitmiş.şaştım kaldım bu nasıl iş.üstten alta inmiş galiba
Canım benim bildiğim kalçayı sıkılaştırıp diklestiriyo ben yayık durmasını sevmiyorum ben oturuyorum basenlerde iki yanıma oturuyo gibiydi ama ipten sonra oyle değil artik
Süpersin balımmKızlar bugünkü 1000 tane tamamlandı
Aa bak ben de başlıyayım..Canım daha önce çok başladım bıraktım ama bu sefer ona benzemicek tamamlicam inşallah az sonra yapıcam yazarım buraya
Hay maşallah harikasın canımKızlar 5.000 ip atlama 55 squat
harikasın canım tebrik ediyorumKızlar 5.000 ip atlama 55 squat
ip atlamaya başladıktan sonra benimde selülitler yüzde 20 azalmış. Kısa surede gözle görünür sonuç bakalım hergun 1000 tane atlamaya calısıcam.Canım benim bildiğim kalçayı sıkılaştırıp diklestiriyo ben yayık durmasını sevmiyorum ben oturuyorum basenlerde iki yanıma oturuyo gibiydi ama ipten sonra oyle değil artik
tebrikler canım bunları duydukça daha motive oluyo insanip atlamaya başladıktan sonra benimde selülitler yüzde 20 azalmış. Kısa surede gözle görünür sonuç bakalım hergun 1000 tane atlamaya calısıcam.
başla kaptanım hem bende vazgeçmem bırakmam ozamanAa bak ben de başlıyayım..
Hay maşallah harikasın canım
teşekkürler kızlarharikasın canım tebrik ediyorum
Kaçıncı gündesin?başla kaptanım hem bende vazgeçmem bırakmam ozaman
dün 2ydı canım bugün 3Kaçıncı gündesin?