Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Kızlar 5.000 ip atlama 55 squat:dondurma:
Siz hala oturun büyütün totoyu:halay:

Yap yap 2 gün sonra sende yazarsın totom büyüdü diye:KK70:squat büyütüyor diyorlarya:işsiz:

Benimki.bile şu kadarcık tibetten 2 cm büyümüş.ama göbektende 3 cm gitmiş.şaştım kaldım bu nasıl iş.üstten alta inmiş galiba:confused:

Yap yap 2 gün sonra sende yazarsın totom büyüdü diye:KK70:squat büyütüyor diyorlarya:işsiz:

Benimki.bile şu kadarcık tibetten 2 cm büyümüş.ama göbektende 3 cm gitmiş.şaştım kaldım bu nasıl iş.üstten alta inmiş galiba:confused:
Canım benim bildiğim kalçayı sıkılaştırıp diklestiriyo :confused:ben yayık durmasını sevmiyorum ben oturuyorum basenlerde iki yanıma oturuyo gibiydi ama ipten sonra oyle değil artik:KK39:

Canım benim bildiğim kalçayı sıkılaştırıp diklestiriyo :confused:ben yayık durmasını sevmiyorum ben oturuyorum basenlerde iki yanıma oturuyo gibiydi ama ipten sonra oyle değil artik:KK39:

Kesinlikle katılıyorum canım şekli daha düzgün duruyor ama büyümeyeydi iyiydi neyse sıkılaştıkça küçülür ümidindeyim:işsiz:

Ama sen ipte atlıyorsun tabii. ben gibi olmazsın:KK6:

ip atlamaya başladıktan sonra benimde selülitler yüzde 20 azalmış. Kısa surede gözle görünür sonuç :KK73:bakalım hergun 1000 tane atlamaya calısıcam.

X