benim ölçmek hic aklıma gelmedi ama giremediğim 3 pantolonuma girmeye başladım bu arada kilom da 62 den 60.8 e düştü. Gerçi ipin yaninda yürüyüş ve kalca ve bacak hareketleri de yapıyorum.Kaç aylıksın tatlım..
İnan bana acaip inceltiyor.. Daha önce 74 kilo ile önünü ilikleyemediğim paltomu, şimdi 78 küsür kilo ile ilikliyorum..
8 kasımda başladım. 8 aralıkta ölçülerimi yazıcam buraya..
Farkı hep birlikte görücez.
Kaç aylıksın tatlım..
İnan bana acaip inceltiyor.. Daha önce 74 kilo ile önünü ilikleyemediğim paltomu, şimdi 78 küsür kilo ile ilikliyorum..
Kaç aylıksın tatlım..
Sayı çok değişebiliyor..Bayaaaaaa sıkılaşmışsın canım
Kiloda artış olsada beden daralmış
Tebriklerrrr
Ölçüleri dört gözle bekliyorum
Bu arada günde ortalama kaç adet atlıyorsun
Anlamadı benAy ben sende ip atlicammmmmm
Ay ben de ip atlicammmAnlamadı ben
Harikasın canım.. Seni imrenerek takip ediyorum.. Maşallah sana..Kızlar 1000 taneyi Bugün de tamamladım. Simdilik günlük 1000 yeter.
Atlayamadığına sevindim cınımmKızlar haftasını giremedim atlayamadimda ip ama squat devam bugün gün 5 bitti yarin ipe devam
aaa çok ayıp kaptanım ya yakışıyomu sana ben bugün 5.000 atlıyayımda görün sizAtlayamadığına sevindim cınımmkafadan geçtim bugün seni desene
Yapma yaaaa çok ayıp kaptanım ya yakışıyomu sana ben bugün 5.000 atlıyayımda görün siz
Ben de yılbaşı yarışı için her gün fena atlicam cınımm rakibimmsinnnbizim 15 gün sonra düğün var oyüzden aralıksız hergün atlıcam sıkılaşma candır
kalkar 2 tane daha atlarım
kesinlikle yılbaşı hedefimiz önemli yarın protein diyetine başlıcam 3 gün bu cuma hem eksi hem sıkı gelcem inşallah 1 ay tamamlanmış oluyor ip atlamadaBen de yılbaşı yarışı için her gün fena atlicam cınımm rakibimmsinnn
Eveettkesinlikle yılbaşı hedefimiz önemli yarın protein diyetine başlıcam 3 gün bu cuma hem eksi hem sıkı gelcem inşallah 1 ay tamamlanmış oluyor ip atlamada