Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Kızlar 5.000 ip atlama 55 squat
Siz hala oturun büyütün totoyu

Yap yap 2 gün sonra sende yazarsın totom büyüdü diyesquat büyütüyor diyorlarya

Benimki.bile şu kadarcık tibetten 2 cm büyümüş.ama göbektende 3 cm gitmiş.şaştım kaldım bu nasıl iş.üstten alta inmiş galiba

Canım benim bildiğim kalçayı sıkılaştırıp diklestiriyo ben yayık durmasını sevmiyorum ben oturuyorum basenlerde iki yanıma oturuyo gibiydi ama ipten sonra oyle değil artik

Canım benim bildiğim kalçayı sıkılaştırıp diklestiriyo ben yayık durmasını sevmiyorum ben oturuyorum basenlerde iki yanıma oturuyo gibiydi ama ipten sonra oyle değil artik

Kesinlikle katılıyorum canım şekli daha düzgün duruyor ama büyümeyeydi iyiydi neyse sıkılaştıkça küçülür ümidindeyim

Ama sen ipte atlıyorsun tabii. ben gibi olmazsın

ip atlamaya başladıktan sonra benimde selülitler yüzde 20 azalmış. Kısa surede gözle görünür sonuç bakalım hergun 1000 tane atlamaya calısıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…