mazaret kabul edilmştir
kızlar regl oldum ya oyüzden bugün kandil dualarınızda benide unutmayın
Ooo tibet yapan biri
Onları yapıcam canım sende dualarımdasınHay Allah razı olsun:))
Olsun canım bende aynı durumdayım
Efendimize salavat çekip dua edebiliriz yinede.bu durum mani değil bu mübarek geceyi değerlendirmemize
Dualarımdasın...
kız sen boyle değildin. Ne oldu sana kendine gel. sen benim idolümdün.üşenme hadi kalk oturursan selülitte gitmez gobekte.Kızlar bugünde 5.000 ip atlama 50 tane squat yapicam usenmezsem
Şu saate kadar usendim yapmadım ama simdi kalkiyorum yapıp öyle yaticamkız sen boyle değildin. Ne oldu sana kendine gel. sen benim idolümdün.üşenme hadi kalk oturursan selülitte gitmez gobekte.
Nerde cocuk ve yemek konusu gecerse daanamiyorum benim kizimda nerde ise 18 aylik ama daha 10 kiloya ulasmadi cok uzuluyorum. Ben yeterince ilginemeyoru sanirum. Aralarda atistirdi mi hic yemiyor .Dr olmazsa emzirmeyi kes dedi ama bu aralar dahada dustu emmeye. Siz emziriyor musunuz. Tiyolariniz var mi. Sayfa ile alakali olmadigi icin ozelden de yazabilirsiniz
Kızlar bugünde 5.000 ip atlama 50 tane squat yapicam usenmezsem
ALLAH nazardan sakladın canım maşallah ne güzel annesinCanım bazı çocuklar böyle olabiliyor. Hatya çevremde gördüğüm hiç bi çocuğun yemek yediği yok. Bence benim kız istisna :)
Doğduğunda da 4.300 gr dı. Karnımdaykende yemiş
Hiç kilo kaybetmedi. Emmedi kızım çok az emzirdim çoğunluk mamaydı. 4.5 aylıkken tamamen emme işi bitmişti.
Ek gıdaya geçtikten sonra zorlamadı herşeyi yedi. Yemeyi seviyor bence yoksa nasıl yedireyim ki..
Mama da içiyor yiyorda.
Nasıl tüyo versem bilemedim.
Ağzının tadına uygun yapıyorum.
Yemeklerde yanımıza oturuyo onada veriyorum ama orda ne yediğini anlamadığım için ayriyeten yediririm yine.
Çeşitli koyarım önüne.
Baharat vs kullanmam ayrı pişer yemekler gerekirse.
Saçma sapan bebek mamaları karışımlar püreler yedirmedim hiç ilk başladığım zamanlar hariç.
Herşeyi tattırdım.
Bide mama sandalyemiz yok bizim almadık. Salonda yere oturturum bebeklerini yanımıza alırız bi onlara bi miraya yediririm. Oyun oynayarak. Kalkmak isterse karışmam gezer gelir otur diye zorlamam. Peşin de gezerekte yediririm o ağzınıda açar zaten. Hiç öğün atlatmadım. Yemediyse sevdiğini hazırladım.
Aralarda meyvelerinide yedi üzüme muza aşık zaten.
Karnı doyunca uykudada sıkıntı olmadı maşallah.
Ama bizimkide fazla oldu biraz tabi
Doğduğundan beri her ay kilo alıyo. Dur diyorum bende artık.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Tabi çoğu anne her yolu deniyo bebekler yine yemiyo. Şimdiki çoğu böyle. Benimkine maşallah diyeyimde nazar olmasın
Vay anasını ya ben bugün 150 tane atladım canım çıktı onuda parça parça atladım zaten
Sağol canımALLAH nazardan sakladın canım maşallah ne güzel annesin
ilk gün 150 olur sonra zamanla acılar ağrılar kesilir daha fazla olur canım ben genelde ilk dinlenmeyi en az 120de 150 de vermeye başladım zamanla
bende ip varmış gibi atlıyorumSağol canım
Bende öyle düşünüyorum zamanla daha artırırım heralde bakalım. Güzel bi spor ama her an heryerde yapılabilir. Eline ip alıptı atlıyorsun yoksa ip varmış gibi mi
Ben ip varmış gibi atladım
bende ip varmış gibi atlıyorumheves ettim internetten ip aldım sapları fenerbahçeli geldi sinir oldum daha hırslı atlıcam dedim 3 atladım 1 saydı ipsiz devam oyüzden
kesinlikle ya sarı kırmızı olaydı varsın 3 yerine 1 saysın problem yoktuHep renklerdensiyah beyaz olsa düzgün sayardı
Yalnız iple denedim daha zor oluyor öyle daha çok işe yarar gibi geldi
Ama tabi yapamadım arada ipe takıldım o ayrı mesele
kesinlikle ya sarı kırmızı olaydı varsın 3 yerine 1 saysın problem yoktucanım normaldede iple atlar gibi yapmıyomusun sade ip olmucak o şekilde kollarını çevirerek atlıcan
Benim gozum degmez ama yinede masallah subahannallah barekallah Allah saglikli sihhatli buyumeyi,nasip etsin insallah .Canım bazı çocuklar böyle olabiliyor. Hatya çevremde gördüğüm hiç bi çocuğun yemek yediği yok. Bence benim kız istisna :)
Doğduğunda da 4.300 gr dı. Karnımdaykende yemiş
Hiç kilo kaybetmedi. Emmedi kızım çok az emzirdim çoğunluk mamaydı. 4.5 aylıkken tamamen emme işi bitmişti.
Ek gıdaya geçtikten sonra zorlamadı herşeyi yedi. Yemeyi seviyor bence yoksa nasıl yedireyim ki..
Mama da içiyor yiyorda.
Nasıl tüyo versem bilemedim.
Ağzının tadına uygun yapıyorum.
Yemeklerde yanımıza oturuyo onada veriyorum ama orda ne yediğini anlamadığım için ayriyeten yediririm yine.
Çeşitli koyarım önüne.
Baharat vs kullanmam ayrı pişer yemekler gerekirse.
Saçma sapan bebek mamaları karışımlar püreler yedirmedim hiç ilk başladığım zamanlar hariç.
Herşeyi tattırdım.
Bide mama sandalyemiz yok bizim almadık. Salonda yere oturturum bebeklerini yanımıza alırız bi onlara bi miraya yediririm. Oyun oynayarak. Kalkmak isterse karışmam gezer gelir otur diye zorlamam. Peşin de gezerekte yediririm o ağzınıda açar zaten. Hiç öğün atlatmadım. Yemediyse sevdiğini hazırladım.
Aralarda meyvelerinide yedi üzüme muza aşık zaten.
Karnı doyunca uykudada sıkıntı olmadı maşallah.
Ama bizimkide fazla oldu biraz tabi
Doğduğundan beri her ay kilo alıyo. Dur diyorum bende artık.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Tabi çoğu anne her yolu deniyo bebekler yine yemiyo. Şimdiki çoğu böyle. Benimkine maşallah diyeyimde nazar olmasın
Vay anasını ya ben bugün 150 tane atladım canım çıktı onuda parça parça atladım zaten
bende bugün daha 200 atladım onu saymadan evde 5.000 daha atlamak planım ve 30 günlük squat programına göre bugünde 55 squat yapıcamKızlar ip atliyomusunuz. Kimse kaç tane atladığını yazmamış. Ben 700 atladım. Akşama kadar 300 daha atlayıp 1000 e tamamlicam. Günlük 1000 tane atlamaya çalışıyorum. Daha fazlada atlarim ama başka spor hareketleri de yapıyorum.
Hemen üstüne en az 10010 gündür kaçamaksız gidiyordu diyetim, ta ki birazdan 1 tabak mercimekli pilavı gomene kadarvicdan azabı duyuyorum resmen ama olan oldu artık,keşke yemeyeydim
Kesinlikleee siyah beyaz olsaydııı nası düzgündüüüHep renklerdensiyah beyaz olsa düzgün sayardı
Yalnız iple denedim daha zor oluyor öyle daha çok işe yarar gibi geldi
Ama tabi yapamadım arada ipe takıldım o ayrı mesele