Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Benim gozum degmez ama yinede masallah subahannallah barekallah Allah saglikli sihhatli buyumeyi,nasip etsin insallah .
Muhtemelen memeyi de erken biraktigi icfin yemesi guzellesmis ama bebekten bege de farkediyor tabi . Onlar gunahsiz ne verirsek o bende cok hatalar yaptim yeme,konusunda . Cok yardimci oldunuz gercekten tesekkur ederim

Amin canım seninkine de inşallah:KK36:

Bilmiyorum ki canım artık bıraktığından mı iştahından mı. Çünkü acıktıysa dayanamaz asla hemen yemesi lazım. Hiç sabrı yok ilk 6 ayda o şekildeydi.
Değişiyo bebekten bebeğe bence de.
Rica ederim :KK66:
Ağzına tıkıştır habire :confused:

Sıkı bi sütyen veya sıkı bi bluz olmadı tutarak atlarsın şekerim.. Ayıptır söylemesi ben öyle yapıyorum:-)

bilmiyorum canım. Benim göğüsler küçük olduğundan hic dusunmedim. Sıkı bir sutyenle yaparsan sarkitmayabilir

Su an hamıleyım ama dgum snrası ıcın
yapmam lazım sımdıden arastrayım dedım ıp atlamak en uygunu ama aklıma takılmıstı tesekkurler :)

Su an hamıleyım ama dgum snrası ıcın
yapmam lazım sımdıden arastrayım dedım ıp atlamak en uygunu ama aklıma takılmıstı tesekkurler :)
Kaç aylıksın tatlım..
İnan bana acaip inceltiyor.. Daha önce 74 kilo ile önünü ilikleyemediğim paltomu, şimdi 78 küsür kilo ile ilikliyorum..
8 kasımda başladım. 8 aralıkta ölçülerimi yazıcam buraya..
Farkı hep birlikte görücez.

X