Canım bazı çocuklar böyle olabiliyor. Hatya çevremde gördüğüm hiç bi çocuğun yemek yediği yok. Bence benim kız istisna :)
Doğduğunda da 4.300 gr dı. Karnımdaykende yemiş
Hiç kilo kaybetmedi. Emmedi kızım çok az emzirdim çoğunluk mamaydı. 4.5 aylıkken tamamen emme işi bitmişti.
Ek gıdaya geçtikten sonra zorlamadı herşeyi yedi. Yemeyi seviyor bence yoksa nasıl yedireyim ki..
Mama da içiyor yiyorda.
Nasıl tüyo versem bilemedim.
Ağzının tadına uygun yapıyorum.
Yemeklerde yanımıza oturuyo onada veriyorum ama orda ne yediğini anlamadığım için ayriyeten yediririm yine.
Çeşitli koyarım önüne.
Baharat vs kullanmam ayrı pişer yemekler gerekirse.
Saçma sapan bebek mamaları karışımlar püreler yedirmedim hiç ilk başladığım zamanlar hariç.
Herşeyi tattırdım.
Bide mama sandalyemiz yok bizim almadık. Salonda yere oturturum bebeklerini yanımıza alırız bi onlara bi miraya yediririm. Oyun oynayarak. Kalkmak isterse karışmam gezer gelir otur diye zorlamam. Peşin de gezerekte yediririm o ağzınıda açar zaten. Hiç öğün atlatmadım. Yemediyse sevdiğini hazırladım.
Aralarda meyvelerinide yedi üzüme muza aşık zaten.
Karnı doyunca uykudada sıkıntı olmadı maşallah.
Ama bizimkide fazla oldu biraz tabi
Doğduğundan beri her ay kilo alıyo. Dur diyorum bende artık.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Tabi çoğu anne her yolu deniyo bebekler yine yemiyo. Şimdiki çoğu böyle. Benimkine maşallah diyeyimde nazar olmasın
Vay anasını ya ben bugün 150 tane atladım canım çıktı onuda parça parça atladım zaten