Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Nerde cocuk ve yemek konusu gecerse daanamiyorum benim kizimda nerde ise 18 aylik ama daha 10 kiloya ulasmadi cok uzuluyorum. Ben yeterince ilginemeyoru sanirum. Aralarda atistirdi mi hic yemiyor .Dr olmazsa emzirmeyi kes dedi ama bu aralar dahada dustu emmeye. Siz emziriyor musunuz. Tiyolariniz var mi. Sayfa ile alakali olmadigi icin ozelden de yazabilirsiniz

Canım bazı çocuklar böyle olabiliyor. Hatya çevremde gördüğüm hiç bi çocuğun yemek yediği yok. Bence benim kız istisna :)
Doğduğunda da 4.300 gr dı. Karnımdaykende yemiş :KK70:
Hiç kilo kaybetmedi. Emmedi kızım çok az emzirdim çoğunluk mamaydı. 4.5 aylıkken tamamen emme işi bitmişti.
Ek gıdaya geçtikten sonra zorlamadı herşeyi yedi. Yemeyi seviyor bence yoksa nasıl yedireyim ki..
Mama da içiyor yiyorda.
Nasıl tüyo versem bilemedim.
Ağzının tadına uygun yapıyorum.
Yemeklerde yanımıza oturuyo onada veriyorum ama orda ne yediğini anlamadığım için ayriyeten yediririm yine.
Çeşitli koyarım önüne.
Baharat vs kullanmam ayrı pişer yemekler gerekirse.
Saçma sapan bebek mamaları karışımlar püreler yedirmedim hiç ilk başladığım zamanlar hariç.
Herşeyi tattırdım.
Bide mama sandalyemiz yok bizim almadık. Salonda yere oturturum bebeklerini yanımıza alırız bi onlara bi miraya yediririm. Oyun oynayarak. Kalkmak isterse karışmam gezer gelir otur diye zorlamam. Peşin de gezerekte yediririm o ağzınıda açar zaten. Hiç öğün atlatmadım. Yemediyse sevdiğini hazırladım.
Aralarda meyvelerinide yedi üzüme muza aşık zaten.
Karnı doyunca uykudada sıkıntı olmadı maşallah.
Ama bizimkide fazla oldu biraz tabi :işsiz:
Doğduğundan beri her ay kilo alıyo. Dur diyorum bende artık.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Tabi çoğu anne her yolu deniyo bebekler yine yemiyo. Şimdiki çoğu böyle. Benimkine maşallah diyeyimde nazar olmasın:confused:

Kızlar bugünde 5.000 ip atlama 50 tane squat yapicam usenmezsem

Vay anasını ya ben bugün 150 tane atladım canım çıktı onuda parça parça atladım zaten :KK70:

Canım bazı çocuklar böyle olabiliyor. Hatya çevremde gördüğüm hiç bi çocuğun yemek yediği yok. Bence benim kız istisna :)
Hiç kilo kaybetmedi. Emmedi kızım çok az emzirdim çoğunluk mamaydı. 4.5 aylıkken tamamen emme işi bitmişti.
Ek gıdaya geçtikten sonra zorlamadı herşeyi yedi. Yemeyi seviyor bence yoksa nasıl yedireyim ki..
Mama da içiyor yiyorda.
Yemeklerde yanımıza oturuyo onada veriyorum ama orda ne yediğini anlamadığım için ayriyeten yediririm yine.
Çeşitli koyarım önüne.
Saçma sapan bebek mamaları karışımlar püreler yedirmedim hiç ilk başladığım zamanlar hariç.
Herşeyi tattırdım.
Bide mama sandalyemiz yok bizim almadık. Salonda yere oturturum bebeklerini yanımıza alırız bi onlara bi miraya yediririm. Oyun oynayarak. Kalkmak isterse karışmam gezer gelir otur diye zorlamam. Peşin de gezerekte yediririm o ağzınıda açar zaten. Hiç öğün atlatmadım. Yemediyse sevdiğini hazırladım.
Tabi çoğu anne her yolu deniyo bebekler yine yemiyo. Şimdiki çoğu böyle. Benimkine maşallah diyeyimde nazar olmasın:confused:

Vay anasını ya ben bugün 150 tane atladım canım çıktı onuda parça parça atladım zaten :KK70:
ALLAH nazardan sakladın canım maşallah ne güzel annesin :KK36:
ilk gün 150 olur sonra zamanla acılar ağrılar kesilir daha fazla olur canım ben genelde ilk dinlenmeyi en az 120de 150 de vermeye başladım zamanla:spor:

ALLAH nazardan sakladın canım maşallah ne güzel annesin :KK36:
ilk gün 150 olur sonra zamanla acılar ağrılar kesilir daha fazla olur canım ben genelde ilk dinlenmeyi en az 120de 150 de vermeye başladım zamanla:spor:
Sağol canım :KK15:

Bende öyle düşünüyorum zamanla daha artırırım heralde bakalım. Güzel bi spor ama her an heryerde yapılabilir. Eline ip alıptı atlıyorsun yoksa ip varmış gibi mi :KK70:

Ben ip varmış gibi atladım :KK70:

Sağol canım :KK15:

Bende öyle düşünüyorum zamanla daha artırırım heralde bakalım. Güzel bi spor ama her an heryerde yapılabilir. Eline ip alıptı atlıyorsun yoksa ip varmış gibi mi :KK70:

Ben ip varmış gibi atladım :KK70:
bende ip varmış gibi atlıyorum :KK70:heves ettim internetten ip aldım sapları fenerbahçeli geldi sinir oldum daha hırslı atlıcam dedim 3 atladım 1 saydı ipsiz devam oyüzden:KK53:

bende ip varmış gibi atlıyorum :KK70:heves ettim internetten ip aldım sapları fenerbahçeli geldi sinir oldum daha hırslı atlıcam dedim 3 atladım 1 saydı ipsiz devam oyüzden:KK53:

Hep renklerden:KK70:siyah beyaz olsa düzgün sayardı
Yalnız iple denedim daha zor oluyor öyle daha çok işe yarar gibi geldi
Ama tabi yapamadım arada ipe takıldım o ayrı mesele:deli:

Hep renklerden:KK70:siyah beyaz olsa düzgün sayardı
Yalnız iple denedim daha zor oluyor öyle daha çok işe yarar gibi geldi
Ama tabi yapamadım arada ipe takıldım o ayrı mesele:deli:
kesinlikle ya sarı kırmızı olaydı varsın 3 yerine 1 saysın problem yoktu :KK70:canım normaldede iple atlar gibi yapmıyomusun sade ip olmucak o şekilde kollarını çevirerek atlıcan

kesinlikle ya sarı kırmızı olaydı varsın 3 yerine 1 saysın problem yoktu :KK70:canım normaldede iple atlar gibi yapmıyomusun sade ip olmucak o şekilde kollarını çevirerek atlıcan

Vaaay aşka baaaaak:confused:
Yapıyorum canım kollarda sıkıntı yok
ayaklar dolandı:KK53:.ip elim kadar seri değil :confused:

Mama da içiyor yiyorda.
Çeşitli koyarım önüne.
Herşeyi tattırdım.

Benim gozum degmez ama yinede masallah subahannallah barekallah Allah saglikli sihhatli buyumeyi,nasip etsin insallah .
Muhtemelen memeyi de erken biraktigi icfin yemesi guzellesmis ama bebekten bege de farkediyor tabi . Onlar gunahsiz ne verirsek o bende cok hatalar yaptim yeme,konusunda . Cok yardimci oldunuz gercekten tesekkur ederim

Ip atlama bel fitigi olanlar icin tavsiye edilmiyormus oyle yaziyor Hamileligimden once hafif duzeyde vardi bel fitigi ama simdi yukseldi muhtemelen . Birde yaklasik 7,5 ay once merdivenden dustum ayagimin uzerine dr ilac verdi ama emzirdigim icin riske girmedim . Verdigi melhem ve sicak soguk su olayini da dogru durust yapamadim . Fizik tedaviyede gidemedim uzerine fazla basma demisti o donem bebekle nasil basmayacaksam simdi ne der bilmiyorum ama bir kac gun yuruyus yaptigimda agirmisti . O yuzden ip atlama ve yuruyus evde yuruyus dahil ayagima ve belime sikinti veriyor yoksa ip atlamak cok hosuma godiyor . Benim isim zor

Kızlar ip atliyomusunuz. Kimse kaç tane atladığını yazmamış. Ben 700 atladım. Akşama kadar 300 daha atlayıp 1000 e tamamlicam. Günlük 1000 tane atlamaya çalışıyorum. Daha fazlada atlarim ama başka spor hareketleri de yapıyorum.

Kızlar ip atliyomusunuz. Kimse kaç tane atladığını yazmamış. Ben 700 atladım. Akşama kadar 300 daha atlayıp 1000 e tamamlicam. Günlük 1000 tane atlamaya çalışıyorum. Daha fazlada atlarim ama başka spor hareketleri de yapıyorum.
bende bugün daha 200 atladım onu saymadan evde 5.000 daha atlamak planım ve 30 günlük squat programına göre bugünde 55 squat yapıcam :dondurma:

Eklentiler

• 30-gunluk-squat-programi-siralio.jpg
    30-gunluk-squat-programi-siralio.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 51
X