- 8 Ekim 2012
- 3.365
- 6.394
- 36
Ben varım dakikada ortalama 140 yarim saatte 4.200 atliyorum 5.000 e tamamladığında oluyorSelam
Buraları görünce gaza geliyorum ya
O değilde sayfaarı okuyamadım yarım saat 1 saat atlayabilen var mı merak ettim ?
Çok uzun ben yapamam heralde bayılırım falan
Vay be sende böyle potensiyeller var ve sen kendini salmışsın ha. Bak hiç olmamış. Bu ip atlama işine bende mi başlasam napsam. Zıplayabildiğim kadar zıplayım bari yarından itibaren. Hem kızımla da yapabilirim ya beni seyreder oda yaparBen varım dakikada ortalama 140 yarim saatte 4.200 atliyorum 5.000 e tamamladığında oluyor
Ben varım dakikada ortalama 140 yarim saatte 4.200 atliyorum 5.000 e tamamladığında oluyor
bencede hiç annesine çektiği belli değilVay be sende böyle potensiyeller var ve sen kendini salmışsın ha. Bak hiç olmamış. Bu ip atlama işine bende mi başlasam napsam. Zıplayabildiğim kadar zıplayım bari yarından itibaren. Hem kızımla da yapabilirim ya beni seyreder oda yapar
Zaten daha 14 aylık 14 buçuk kilo olmuş nerdeyse. Doktor 4 yaşındaki çocuk gibi dedi. 3 öğün yedir ara öğün yasak dedi.
Bizimki ağzı hiç boş durmaz bi gör.
Kime çektiyse
Eşim ben sizi nasıl doyurcam diye dalga geçiyo ne zaman görsem bişey yiyorsunuz diyor
Neyse işte kızı da perhize soktuk iyi mi
Bugün kıyamadım arada eline muz verdim mutluluktan kahkahalara boğuldu yavrum ben gibi yeyince mutlu oluyoevde mamammama diye geziyo falan
Yemek yiyen görürse başına gider yemeyeallahım yavrum ya
Neyse önlemimizi alalım biz artık ilerisi kötü olmasın. Sonra ben gibi diyet yapcam diye uğraşır durur
Gerçi çok hareketi bikere oturdğunu görmedim ama yediği yarıyor bebeğime anasına çekmiş
Konuyu ipten mirayıma çektim ya
5.000 yaptım canımKaç olduuu
Oy ben yerim onu ya maşallah Allahım esirgesin.. Çok da kısıtlama yazık kuzuma yaa.. Hazır gıdaları kısıtlayabilirsin ama ev sağlıklı gıdalardan ver canım.Vay be sende böyle potensiyeller var ve sen kendini salmışsın ha. Bak hiç olmamış. Bu ip atlama işine bende mi başlasam napsam. Zıplayabildiğim kadar zıplayım bari yarından itibaren. Hem kızımla da yapabilirim ya beni seyreder oda yapar
Zaten daha 14 aylık 14 buçuk kilo olmuş nerdeyse. Doktor 4 yaşındaki çocuk gibi dedi. 3 öğün yedir ara öğün yasak dedi.
Kime çektiyse
Eşim ben sizi nasıl doyurcam diye dalga geçiyo ne zaman görsem bişey yiyorsunuz diyor
Bugün kıyamadım arada eline muz verdim mutluluktan kahkahalara boğuldu yavrum ben gibi yeyince mutlu oluyoevde mamammama diye geziyo falan
Neyse önlemimizi alalım biz artık ilerisi kötü olmasın. Sonra ben gibi diyet yapcam diye uğraşır durur
Gerçi çok hareketi bikere oturdğunu görmedim ama yediği yarıyor bebeğime anasına çekmiş
Dünmüü5.000 yaptım canım
evt kuzum 1.500 seni geçemezdim ya geçmişmiyimDünmüü
bencede hiç annesine çektiği belli değil
kesinlikle aç müziği kızla beraber zıplayın siz hem eğlence hem spor
Allah bağışlasın yavrum ya nasıl tatlıdır o şimdi tam sevilme kıvamında
Oy ben yerim onu ya maşallah Allahım esirgesin.. Çok da kısıtlama yazık kuzuma yaa.. Hazır gıdaları kısıtlayabilirsin ama ev sağlıklı gıdalardan ver canım.
hadi bakalım teyzede çok yemek yok bak yarışma başladı geride kalırsın karışmamAynen öyle sorma yavrum
Bugün teyzeme gitcez kızı uyuttum birazdan atlayabilirim bakalım.
Zaten bende kıyamıyorum. Evet bizimki tatlılara bayılıyodu yine kime çektiyse
Biraz kalorili şeylerden kısıtlayacağım artık napayım. Ekmekte verme didi
Bildiğin ana kız diyet
Tamamhadi bakalım teyzede çok yemek yok bak yarışma başladı geride kalırsın karışmam
gaza gelip kızıda çok zorlama sakın he
5.000 yaptım canım
300 mü oda ne ısınmayamı çalıştın
Bende sesin çıkmayınca hiç atlamadın sandım ben 300 atladım seni geçtim diye hava atacaktım güyaaa
Hatun beni 5e 10a 15 e katlamış
300 mü oda ne ısınmayamı çalıştın
mazaret kabul edilmştirAma ama ama benim mazeretim vaaaaaaar
Seninkinin yanında ısınma bile sayılmaz
Olsuuun ben tibet yaptım leslie yaptım buda üstüne sos oldu
cimbomlukiz yazdım seni
Kilolarımızda aynı sayılır
ÇARŞIcimbomlukiz a karşıııııuı
Nerde cocuk ve yemek konusu gecerse daanamiyorum benim kizimda nerde ise 18 aylik ama daha 10 kiloya ulasmadi cok uzuluyorum. Ben yeterince ilginemeyoru sanirum. Aralarda atistirdi mi hic yemiyor .Dr olmazsa emzirmeyi kes dedi ama bu aralar dahada dustu emmeye. Siz emziriyor musunuz. Tiyolariniz var mi. Sayfa ile alakali olmadigi icin ozelden de yazabilirsinizVay be sende böyle potensiyeller var ve sen kendini salmışsın ha. Bak hiç olmamış. Bu ip atlama işine bende mi başlasam napsam. Zıplayabildiğim kadar zıplayım bari yarından itibaren. Hem kızımla da yapabilirim ya beni seyreder oda yapar
Kime çektiyse
Ooo tibet yapan biriAma ama ama benim mazeretim vaaaaaaar
Seninkinin yanında ısınma bile sayılmaz
Olsuuun ben tibet yaptım leslie yaptım buda üstüne sos oldu
cimbomlukiz yazdım seni
Kilolarımızda aynı sayılır
ÇARŞIcimbomlukiz a karşıııııuı