Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Ben varım dakikada ortalama 140 yarim saatte 4.200 atliyorum 5.000 e tamamladığında oluyor
Vay be sende böyle potensiyeller var ve sen kendini salmışsın ha. Bak hiç olmamış. Bu ip atlama işine bende mi başlasam napsam. Zıplayabildiğim kadar zıplayım bari yarından itibaren. Hem kızımla da yapabilirim ya beni seyreder oda yapar
Zaten daha 14 aylık 14 buçuk kilo olmuş nerdeyse. Doktor 4 yaşındaki çocuk gibi dedi. 3 öğün yedir ara öğün yasak dedi.
Bizimki ağzı hiç boş durmaz bi gör.
Kime çektiyse
Eşim ben sizi nasıl doyurcam diye dalga geçiyo ne zaman görsem bişey yiyorsunuz diyor
Neyse işte kızı da perhize soktuk iyi mi
Bugün kıyamadım arada eline muz verdim mutluluktan kahkahalara boğuldu yavrum ben gibi yeyince mutlu oluyo evde mamammama diye geziyo falan
Yemek yiyen görürse başına gider yemeye allahım yavrum ya
Neyse önlemimizi alalım biz artık ilerisi kötü olmasın. Sonra ben gibi diyet yapcam diye uğraşır durur

Gerçi çok hareketi bikere oturdğunu görmedim ama yediği yarıyor bebeğime anasına çekmiş

Konuyu ipten mirayıma çektim ya

bencede hiç annesine çektiği belli değil
kesinlikle aç müziği kızla beraber zıplayın siz hem eğlence hem spor
Allah bağışlasın yavrum ya nasıl tatlıdır o şimdi tam sevilme kıvamında

Oy ben yerim onu ya maşallah Allahım esirgesin.. Çok da kısıtlama yazık kuzuma yaa.. Hazır gıdaları kısıtlayabilirsin ama ev sağlıklı gıdalardan ver canım.

bencede hiç annesine çektiği belli değil
kesinlikle aç müziği kızla beraber zıplayın siz hem eğlence hem spor
Allah bağışlasın yavrum ya nasıl tatlıdır o şimdi tam sevilme kıvamında

Aynen öyle sorma yavrum

Bugün teyzeme gitcez kızı uyuttum birazdan atlayabilirim bakalım.

Oy ben yerim onu ya maşallah Allahım esirgesin.. Çok da kısıtlama yazık kuzuma yaa.. Hazır gıdaları kısıtlayabilirsin ama ev sağlıklı gıdalardan ver canım.

Zaten bende kıyamıyorum. Evet bizimki tatlılara bayılıyodu yine kime çektiyse
Biraz kalorili şeylerden kısıtlayacağım artık napayım. Ekmekte verme didi
Bildiğin ana kız diyet

hadi bakalım teyzede çok yemek yok bak yarışma başladı geride kalırsın karışmam
gaza gelip kızıda çok zorlama sakın he

Nerde cocuk ve yemek konusu gecerse daanamiyorum benim kizimda nerde ise 18 aylik ama daha 10 kiloya ulasmadi cok uzuluyorum. Ben yeterince ilginemeyoru sanirum. Aralarda atistirdi mi hic yemiyor .Dr olmazsa emzirmeyi kes dedi ama bu aralar dahada dustu emmeye. Siz emziriyor musunuz. Tiyolariniz var mi. Sayfa ile alakali olmadigi icin ozelden de yazabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…