- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 31
Çok dişlisin bebek helalbencede kaptan 400 yaptım bende akşam 10.250 ye tamamlıcam
Şimdi bi 100 daha yaptım. 400 olduubencede kaptan 400 yaptım bende akşam 10.250 ye tamamlıcam
Dimi ya.. Üst bacaklar daha önce sıkılaşı sanki.bacaklarımda baya hissediyorum ama karnımdada var sanki
Zorlama canım dinlen birazcanım omuzdan itibaren olduğu için hareket edemiyorum. Yere eğilirken kalkarken bile çok acıyor.
Sen kaç kiloydun canım?.. Karnın ne durumda? Selülit varmıydı önce?Ellssa ben çok faydasını gördüm ayaklarim sıkılaştırır selülit sıfır
Helal ikinize deÇok dişlisin bebek helal
Atla ben çok mutluyum
1 68 boy kilo 57 ip atliyorim 1 aydır iç bacaklar iğrenç duruyor du sarkık fan o yok oldu selülit felaket vardı oda şu abi yok oldu bacaklarım şekillendi Karin yaglarim eridi gitti yani mucize gibi birşey :)Sen kaç kiloydun canım?.. Karnın ne durumda? Selülit varmıydı önce?
Acele etmeden detaylıca anlatabilirsin
Hadi yaa süpermiş1 68 boy kilo 57 ip atliyorim 1 aydır iç bacaklar iğrenç duruyor du sarkık fan o yok oldu selülit felaket vardı oda şu abi yok oldu bacaklarım şekillendi Karin yaglarim eridi gitti yani mucize gibi birşey :)
Hahahhahahaha kilo çok ölünce zor oluyor :)Hadi yaa süpermiş
Kilo da az olunca güzel atlıyosun.. Ben 74 kilo ile zoramak istemiyorum.. 400 oldu şimdilik.
Seni okudum bi 100 daha atlarım olur 500
Evet zor oluyor tabi..Hahahhahahaha kilo çok ölünce zor oluyor :)
Yavaş yavaş 1000 olur :)Evet zor oluyor tabi..
Benim ip 500 oldu
İnşallah canım.Yavaş yavaş 1000 olur :)
62 ve ben 57 fln olmak istiyorum,gobehim varHem de nasıl gidiyor.. Ben kızlar kadar çok atlayamadığım halde bacağım ve karnım daha sıkı olmaya başladı.
Kaç kilosun şekerim?
Bendeniz 74 canım.. Karnım sıkılaşmaya başladığını görüyorum..62 ve ben 57 fln olmak istiyorum,gobehim varsen kac kg sin canim?
Ozaman dikkat et canım duzelince yaparsın önce saglikcanım omuzdan itibaren olduğu için hareket edemiyorum. Yere eğilirken kalkarken bile çok acıyor.
Ayyy inşallah benimde öyle olur tam hayallerimdeki gibiEllssa ben çok faydasını gördüm ayaklarim sıkılaştırır selülit sıfır
Hayallerinin kadını :) bende 1.68 boy kilo 58.7 görmüştüm ama bu ara 62lere çıkıyor ödem yapıyor sanırım ama gidicek inşallah1 68 boy kilo 57 ip atliyorim 1 aydır iç bacaklar iğrenç duruyor du sarkık fan o yok oldu selülit felaket vardı oda şu abi yok oldu bacaklarım şekillendi Karin yaglarim eridi gitti yani mucize gibi birşey :)
Gazlayanim SağolsunÇok dişlisin bebek helal
Atla ben çok mutluyum
Boyunuz aynıymışHayallerinin kadını :) bende 1.68 boy kilo 58.7 görmüştüm ama bu ara 62lere çıkıyor ödem yapıyor sanırım ama gidicek inşallah
Evt kaptan o benim basensiz selulitsiz versiyonumBoyunuz aynıymışSguat girls la.