Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

kesinlikle canım ya bak göbekte öyle takıntılı değilim yemeyince gidiyo ama basen öyle değilki selülit olur çatlak olur görüntüyü bozar :deli:

senden sonra inandım galiba onların gitme ihtimali ahh ahhh:KK73:
Bana dedikleri zaman bende inanmazdım yaşadım gördüm misler gibi gitti :)

Kızlar diyetisyene gittim kilom 61.7 çıktı:KK76: evdeki tartıda 64 çıkıyor. Hangisi doğru bilmiyorum. Ama 61.7 yi görünce çok mutlu oldum. Diyetisyenin dediği vermem gereken 4 kilo varmış ve hepsi de yağ dedi. O an yağ dışında başka neden kilo veriyoruz ki diye düşündüm ama soramadım.

Kızlar diyetisyene gittim kilom 61.7 çıktı:KK76: evdeki tartıda 64 çıkıyor. Hangisi doğru bilmiyorum. Ama 61.7 yi görünce çok mutlu oldum. Diyetisyenin dediği vermem gereken 4 kilo varmış ve hepsi de yağ dedi. O an yağ dışında başka neden kilo veriyoruz ki diye düşündüm ama soramadım.
:KK70:

Sevindim canım senin adına :KK68: çok stres yapmana gerek kalmamış ozaman kolun duzelince o kilocuklari bizimle verirsin atlayarak:confused:

X