- 8 Ekim 2012
- 3.362
- 6.371
- 36
bende gitcem wc ye ishal olmuşum yazcam kapıya atlayıp durcam8500deyim
Abooo o zamn daha bi hışımla atlabende gitcem wc ye ishal olmuşum yazcam kapıya atlayıp durcamipim geldi şimdi ben koyu galatasaraylıyım ip fenerbahçeli sapları
ohhh maşallah allah nazardan saklasın canımAbooo o zamn daha bi hışımla atla
Ben 10.250 yaptım bacım
Maşallah de
Dahada yapabilirim
Hadi ben almak duj
,
Kaç yaptınki canım
Hem de nasıl gidiyor.. Ben kızlar kadar çok atlayamadığım halde bacağım ve karnım daha sıkı olmaya başladı.Ayy gobek gider mi bende atliyacam ,kucukken atlardik simdi zorgeliyo
Sen paten de mi kayıyodun? Acile gitseydin ya canım.paten kayarken çok kötü dustum. Doktordan da randevu alamadım bütün randevular dolu. Bakalım randevusuz gidicem.
350 daha atladım derken..Hihihoooooo
Günaydın
Ben 350 daha atladım atlıcam daha
Kuzular sıkılaşıyomusunuz bunca atlamayla.
bende gitcem wc ye ishal olmuşum yazcam kapıya atlayıp durcamipim geldi şimdi ben koyu galatasaraylıyım ip fenerbahçeli sapları
Abooo o zamn daha bi hışımla atla
Ben 10.250 yaptım bacım
Maşallah de
Dahada yapabilirim
Hadi ben almak duj
,
canım öncelikle geçmiş olsunDoktora gittim kirik çıkık yok. Muhtemelen lif yırtılması var dedi. İlaç verdi koluma 5 gün bandaj yapicam ve 1 hafta sonra mr çekilecek. Benim ip atlama işi simdilik sona erdi
Sen iyileşte atlaraın canım..Doktora gittim kirik çıkık yok. Muhtemelen lif yırtılması var dedi. İlaç verdi koluma 5 gün bandaj yapicam ve 1 hafta sonra mr çekilecek. Benim ip atlama işi simdilik sona erdi
dün 6.000 yapmıştım 500 daha yaptımKaç yaptınki canım
Ohh maşallah sanadün 6.000 yapmıştım 500 daha yaptım
sıkılaşıyoz kaptan daha 1 hafta olmadı ama oturunca yayılmıyo okadar eskisi gibi aynada süzüyom habire kendimiKuzular sıkılaşıyomusunuz bunca atlamayla.
bencede kaptan 400 yaptım bende akşam 10.250 ye tamamlıcamAy kızlar alemsiniz..
Sabah kalkınca 100 atlamıştım.. Sizi okudukça 100 +100 =200 daha atlayıp 300 yaptım..
Daha gün bitmedi
bacaklarımda baya hissediyorum ama karnımdada var sankiOhh maşallah sana
Merak ediyorum karnın sıkılaştımı?
canım omuzdan itibaren olduğu için hareket edemiyorum. Yere eğilirken kalkarken bile çok acıyor.canım öncelikle geçmiş olsunkollarınla bişey yapmadan ayaklarının parmak uçlarında atlayabilirsin